35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:No i dupa. Dzisiaj nie idę na Krainę jutra, bo kolega z daleka przyjechał i mamy się spotkać wieczorem. Moze jutro uda mi się obejrzeć krainę pojutrza
Nie Morka, jutro to obejrzysz Krainę teraźniejszosci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 17:58
stara.krycha, anna maria, kkisia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak tamn ??Co tam ??Dorbie super ,ze maluch rośnie.
Kkisia ale jaja!!To sie nazywa nioska no i jakie jurne jak sie ich tyle zapłodniło..Druzyne bedziesz zakładac
A u mnie młody zapalenie spojówek i na oku jeczmień , wiec antybiotyk.Zmodyfikowalam przepis Efci( zamiast smietany mleko chude , połowa cukera i mniej masełła) i tadam!! Moje bułeczki z morelami i truskawkami sa niam!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11f928018106.jpg Zjadlam jednego na probe i po godzinie cukier 100!!!Bozia3, kkisia, efcia, Aasiula, gosia7122, macduska, iwcia77, ania.g, Magdala, moremi, caffe, Mega, anna maria, malgos741, Arwena, dorbie, Simba, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Kapta jeszcze mniej cukera? przecież w przepisie jest mało
No i zaspokoilas swoja chcice
na zdjeciu wygladaja apetyczniesmacznego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 17:18
Aasiula, kkisia, efcia, ania.g, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc,fajnie tu u Was, wracam na owu po pol roku:/ oczywiscie bez efektow:/ rzygam juz staraniami a u Was tak wesolo:D przygarniecie mnie?
iwcia77, moremi, BISCA, caffe, efcia, Mega, gosia7122, Parka, gretka, anna maria, Magdala, malgos741, Arwena, Reni lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kapta- podziel się bułkami!
macduska, kkisia, iwcia77, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:czesc,fajnie tu u Was, wracam na owu po pol roku:/ oczywiscie bez efektow:/ rzygam juz staraniami a u Was tak wesolo:D przygarniecie mnie?
To pewnie tak
ania.g, kkisia, BISCA, efcia, Mega, anna maria, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny