35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Umyj, umyj, bo Ci sie przez nastepne 9 miesiecy zapuszcza

Spoko oko
mieszkam na parterze i 4 okna myje godzine
wiec luzik
A wiadro z woda mlody bedzie nosil
Dluzej sie firanki piora jak chce te same
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
zajebioza postkkisia wrote:Wasze kciuki , kciugi i kegle nieocenione
Dzwonili
Uwaga , uwaga
z 13 pobranych
11 bylo dojrzalych
i wszystkie sie zaplodnily
i narazie zyja
Transfer jutro na 10:15
jutro bedzie sie dzialo 
Dorbie-
sle buziaka dla ostatniego poczetego potomnego :)bedzie git majonez
a ja zapoznaje sie z moim nowym robotem
na razie wydaje mi sie fantastyczny , kiedy sprawdze jak dziala to wam napisze czy warto bylo. wielkimi krokami szykujemy sie z Ivo do wprowadzania nowych smakow
..mi sie dzis snilo ze bylam w kinie i byl pozar i panika, tratujacy sie ludzie a ja miedzy nimi..
brzuch boli ojkresowo- jestem ranna...ale nie wykrwawiam sie
dzien dobry
nick nieaktualny, moremi, ania.g, Aasiula, efcia, caffe, Mega, nick nieaktualny, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no te niezle bo ja mojemu zaczelam spiewac " zono moja...macduska wrote:Mój Młody wpada w histerię jak zaczynam spiewać...
do tej pory tak ma.
Pierworodny natomiast bardzo lubił. Kilka lat spędzilam usypiajac go i śpiewajac- "Dziś do Ciebie przyjsć nie mooooogę....!!!!"
" i jak na razie biesiadne mu sie podobaja..moze jutro zmienie repertuar na " jestes szalona
"
nick nieaktualny, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, efcia, caffe, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Pozwolilam sobie na 2 sliwki w czekoladzie, bo przeciez sliwki to nie slodycze i na wyproznienia dobre

Ja z tym od srody nie mam problemu ( nerwy robia swoje )
Ale nie mam wcale apetytu
zmuszam sie do jedzenia
bo wiem ze cos jesc musze
nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Zaraz ,zaraz jeden jest Helce przeznaczonykkisia wrote:A wogole to musze zony dla Simby twixow urodzic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 15:17
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, gretka, efcia, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i dupa. Dzisiaj nie idę na Krainę jutra, bo kolega z daleka przyjechał i mamy się spotkać wieczorem. Moze jutro uda mi się obejrzeć krainę pojutrza
ania.g, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, anna maria, BISCA, caffe, Mega, Parka, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!