35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Twixy zazwyczaj po sniadaniu ida w kimono, tak jeszcze na godzinke. Wtedy zabieramy ich z kanapy i przenosimy do lozek. A dzisiaj kompletnie nie mieli zamiaru spac, za to my mielismy zamiar COS zrobic. W koncu mowie do nich:
- Sluchajcie Panowie, to ze wyscie przyszli na swiat bez pomocy seksu, nie znaczy ze Wasi starzy kompletnie z niego zrezygnowali.
Po 10 minutach zasnelikkisia, Bozia3, Magdala, BISCA, Aasiula, moremi, peppapig, efcia, gretka, Parka, iwcia77, macduska, SolarPolar, gosia7122, Dziobak, caffe, Mega, malgos741, Arwena, ComeToMeBaby, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Twixy zazwyczaj po sniadaniu ida w kimono, tak jeszcze na godzinke. Wtedy zabieramy ich z kanapy i przenosimy do lozek. A dzisiaj kompletnie nie mieli zamiaru spac, za to my mielismy zamiar COS zrobic. W koncu mowie do nich:
- Sluchajcie Panowie, to ze wyscie przyszli na swiat bez pomocy seksu, nie znaczy ze Wasi starzy kompletnie z niego zrezygnowali.
Po 10 minutach zasneli
Dobre
A ja oczywiscie zaczynam myslec i analizowac
i doszlam do wniosku ze te moje jajka nie byly jeszcze zle i stare
jak tyle ich jest i dalo rade
I pewnie gdyby nie zatkane rury juz dawno bym miala brzdaca , albo byla w ciazySimba, Bozia3, Magdala, BISCA, Aasiula, moremi, efcia, gretka, iwcia77, macduska, caffe, malgos741, Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dobre
A ja oczywiscie zaczynam myslec i analizowac
i doszlam do wniosku ze te moje jajka nie byly jeszcze zle i stare
jak tyle ich jest i dalo rade
I pewnie gdyby nie zatkane rury juz dawno bym miala brzdaca , albo byla w ciazymoremi, kkisia, efcia, stara.krycha, iwcia77, macduska, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dzisiaj zaczął się 19 tydzień
właśnie przeczytalam, że Toto rozpoznaje już mój głos i to pora na czytanie mu książek i śpiewanie piosenek. Śpiewanie chyba jednak mu daruję
kkisia, Simba, moremi, efcia, stara.krycha, iwcia77, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Ide nastawic barszcz z uzyciem ostatniej prawdziwej, polskiej pietruszki. Angielska udaje tylko pietruszke, pachnie jak marchewka, a tak naprawde to jest pasternak. Prawdziwa pietruszka tylko polskim sklepie.
Na drugie beda organiczne, kurze nogi. Salata. I to moj obiad pozegnalny. Jutro chlop wyjezdza na 3 dni.
Rodzina dalej utrzmuje, ze czarny bez nie kwitnie.kkisia, Simba, moremi, efcia, stara.krycha, Dziobak, caffe, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Simba wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54475d10edcb.jpg
Mowilam malemu w pracy, ze kiedys w Pl byly w weekend sklepy zamkniete (rzy okazji anaizowania Judaizmu I 10 przykazan - dzien swiety swiecic). Nie mogl dlugo zrozumiec, a potem i tak powiedzial ze to sucks.moremi, Simba, kkisia, efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
Simba wrote:A mnie sie dzisiaj Ty snilas i bardzo mnie zdenerwowalas. Bylas bardzo szczupla i piekna. Nie rob tak wiecej, dobrze?
i mam krosty hyhyhy
aaa i peruke ,nie wspomne o szczeniekkisia, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry szkoda bo mam mało czasu na ovu może to się niedługo zmieni,bo coraz bardziej myślę nad l4
Ale pamiętam o każdej z was trzymam kciuki za jajka, chłopaków, za zaciążone,te w niedługim czasie zaciążająceoraz za długie i relaxujace łikendowe prasowania
Aasiula, Simba, kkisia, efcia, moremi, Magdala, Bozia3, gosia7122, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Spoko luz w rzeczywistosci jestem gruba i brzydka
i mam krosty hyhyhy
aaa i peruke ,nie wspomne o szczenie
Tak wlasnie wygladalas na zdjeciach z Bieszczad
Idz cos zjesc, Ty sucharze!Aasiula, kkisia, efcia, moremi, Bozia3, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Wasze kciuki , kciugi i kegle nieocenione
Dzwonili
Uwaga , uwaga
z 13 pobranych
11 bylo dojrzalych
i wszystkie sie zaplodnily
i narazie zyja
Transfer jutro na 10:15Ja pierdziu, co za wynik!
kkisia, efcia, Aasiula, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:No wiesz ja mam podobne przemyslenia. Tylko ze ja nie mialam zatkanych rur, jakies nic nie znaczace ogniska endometriozy - profesor powiedzial ze u nas jest problem z transportem chlopakow. Cokolwiek to znaczy
Ja wiem ze to tylko takie moje gdybanie
Ale kurewnie sie ciesze ze nie mam zbukowmoremi, efcia, Magdala, Aasiula, stara.krycha, Bozia3, gretka, Simba, ania.g, macduska, BISCA, Mega, Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Mogę zdjęcie zrobić
Ale ja Ci wierze. Te drzewko rosnie 50km od Bialego I tam jest taki mikroklimat podobno.I to pod lasem jest. To moze dlatego..Raczej chyba nie klamia. Boja sie mnie.
19 tydz to piekny wiek.
moremi, kkisia, Bozia3, Simba, Mega lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyBISCA wrote:Kkisia, gratulacje za Twoja "armie"
i kciuki za udany transfer
Milo tak wpasc i czytac same dobre wiesci.
Ja odkurzylam swoje 140 m2 na raz w nadzieji, ze cos sie ruszy. Nic. Wkurza mnie to bo jakbym wiedziala ze tak bedzie to bym spokojnie poszlam do pracy.
Czekam dalej. Moze jakies sugestie ?kkisia, moremi, Magdala, peppapig, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ale ja Ci wierze. Te drzewko rosnie 50km od Bialego I tam jest taki mikroklimat podobno.I to pod lasem jest. To moze dlatego..Raczej chyba nie klamia. Boja sie mnie.
19 tydz to piekny wiek.ale dwa tygodnie to może być za długo. W Hajnówce czarny bez kwitnie na całego, a na tej wiosce zaczął w środę.
kkisia, Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!