X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twixy zazwyczaj po sniadaniu ida w kimono, tak jeszcze na godzinke. Wtedy zabieramy ich z kanapy i przenosimy do lozek. A dzisiaj kompletnie nie mieli zamiaru spac, za to my mielismy zamiar COS zrobic. W koncu mowie do nich:
    - Sluchajcie Panowie, to ze wyscie przyszli na swiat bez pomocy seksu, nie znaczy ze Wasi starzy kompletnie z niego zrezygnowali.

Po 10 minutach zasneli :)

nick nieaktualny, Bozia3, Magdala, BISCA, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, efcia, gretka, Parka, iwcia77, nick nieaktualny, SolarPolar, gosia7122, Dziobak, caffe, Mega, malgos741, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Reni lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Twixy zazwyczaj po sniadaniu ida w kimono, tak jeszcze na godzinke. Wtedy zabieramy ich z kanapy i przenosimy do lozek. A dzisiaj kompletnie nie mieli zamiaru spac, za to my mielismy zamiar COS zrobic. W koncu mowie do nich:
    - Sluchajcie Panowie, to ze wyscie przyszli na swiat bez pomocy seksu, nie znaczy ze Wasi starzy kompletnie z niego zrezygnowali.

Po 10 minutach zasneli :)

Dobre :)

A ja oczywiscie zaczynam myslec i analizowac
    i doszlam do wniosku ze te moje jajka nie byly jeszcze zle i stare
    jak tyle ich jest i dalo rade :)

I pewnie gdyby nie zatkane rury juz dawno bym miala brzdaca , albo byla w ciazy ;)

Simba, Bozia3, Magdala, BISCA, Aasiula, moremi, efcia, gretka, iwcia77, nick nieaktualny, caffe, malgos741, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Noooo :-) ktoś Cię nieźle w bambuko robi :-D
    Ja właśnie idę odcedzić wywar :-)
    Ps. Wiesz, że ja mieszkam tam gdzie Twoi rodzice :-)

Dzwonie do nich!

moremi lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54475d10edcb.jpg

nick nieaktualny, Bozia3, Magdala, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, gretka, iwcia77, nick nieaktualny, Dziobak, caffe, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Dobre :)

A ja oczywiscie zaczynam myslec i analizowac
    i doszlam do wniosku ze te moje jajka nie byly jeszcze zle i stare
    jak tyle ich jest i dalo rade :)

I pewnie gdyby nie zatkane rury juz dawno bym miala brzdaca , albo byla w ciazy ;)
    No wiesz ja mam podobne przemyslenia. Tylko ze ja nie mialam zatkanych rur, jakies nic nie znaczace ogniska endometriozy - profesor powiedzial ze u nas jest problem z transportem chlopakow. Cokolwiek to znaczy O.o

moremi, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, caffe, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dzisiaj zaczął się 19 tydzień :-) właśnie przeczytalam, że Toto rozpoznaje już mój głos i to pora na czytanie mu książek i śpiewanie piosenek. Śpiewanie chyba jednak mu daruję ;-)
    śpiewaj, śpiewaj - ja, jak śpiewam Kajtkowi do snu - to pada szybciej....taki jest wyczerpany...;)

nick nieaktualny, Simba, moremi, efcia, nick nieaktualny, iwcia77, caffe, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Magdala Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide nastawic barszcz z uzyciem ostatniej prawdziwej, polskiej pietruszki. Angielska udaje tylko pietruszke, pachnie jak marchewka, a tak naprawde to jest pasternak. Prawdziwa pietruszka tylko polskim sklepie.
    Na drugie beda organiczne, kurze nogi. Salata. I to moj obiad pozegnalny. Jutro chlop wyjezdza na 3 dni.

Rodzina dalej utrzmuje, ze czarny bez nie kwitnie. :-O

nick nieaktualny, Simba, moremi, efcia, nick nieaktualny, Dziobak, caffe, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie i kkisia - gratulacje - dobre wieści od rana :) oby się wszystko dalej dobrze toczyło...:)

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, efcia, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Magdala Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54475d10edcb.jpg

Mowilam malemu w pracy, ze kiedys w Pl byly w weekend sklepy zamkniete (rzy okazji anaizowania Judaizmu I 10 przykazan - dzien swiety swiecic). Nie mogl dlugo zrozumiec, a potem i tak powiedzial ze to sucks.

moremi, Simba, nick nieaktualny, efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Rodzina dalej utrzmuje, ze czarny bez nie kwitnie. :-O
    Mogę zdjęcie zrobić :)

efcia, Magdala, Bozia3 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A mnie sie dzisiaj Ty snilas i bardzo mnie zdenerwowalas. Bylas bardzo szczupla i piekna. Nie rob tak wiecej, dobrze?
    Spoko luz w rzeczywistosci jestem gruba i brzydka ;D i mam krosty hyhyhy
    aaa i peruke ,nie wspomne o szczenie ;D

nick nieaktualny, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka priv

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry szkoda bo mam mało czasu na ovu może to się niedługo zmieni,bo coraz bardziej myślę nad l4
    Ale pamiętam o każdej z was trzymam kciuki za jajka, chłopaków, za zaciążone,te w niedługim czasie zaciążające ;) oraz za długie i relaxujace łikendowe prasowania <3

Aasiula, Simba, nick nieaktualny, efcia, moremi, Magdala, Bozia3, gosia7122, caffe, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łikendiwe i po łikendowe prasowania!

Aasiula, Simba, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Spoko luz w rzeczywistosci jestem gruba i brzydka ;D i mam krosty hyhyhy
    aaa i peruke ,nie wspomne o szczenie ;D
    Mhm.
    Tak wlasnie wygladalas na zdjeciach z Bieszczad :-P
    Idz cos zjesc, Ty sucharze!

Aasiula, nick nieaktualny, efcia, moremi, Bozia3, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Wasze kciuki , kciugi i kegle nieocenione

Dzwonili

Uwaga , uwaga
    z 13 pobranych
    11 bylo dojrzalych
    i wszystkie sie zaplodnily
    i narazie zyja o.O

Transfer jutro na 10:15
    Zakladasz wlasna druzyne pilkarska? ;-) Ja pierdziu, co za wynik! <3

nick nieaktualny, efcia, Aasiula, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No wiesz ja mam podobne przemyslenia. Tylko ze ja nie mialam zatkanych rur, jakies nic nie znaczace ogniska endometriozy - profesor powiedzial ze u nas jest problem z transportem chlopakow. Cokolwiek to znaczy O.o

Ja wiem ze to tylko takie moje gdybanie

Ale kurewnie sie ciesze ze nie mam zbukow ;)

moremi, efcia, Magdala, Aasiula, nick nieaktualny, Bozia3, gretka, Simba, ania.g, nick nieaktualny, BISCA, Mega, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Mogę zdjęcie zrobić :)

Ale ja Ci wierze. Te drzewko rosnie 50km od Bialego I tam jest taki mikroklimat podobno.I to pod lasem jest. To moze dlatego..Raczej chyba nie klamia. Boja sie mnie. ;-)

19 tydz to piekny wiek. <3

moremi, nick nieaktualny, Bozia3, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Kkisia, gratulacje za Twoja "armie" :-) i kciuki za udany transfer

Milo tak wpasc i czytac same dobre wiesci.

Ja odkurzylam swoje 140 m2 na raz w nadzieji, ze cos sie ruszy. Nic. Wkurza mnie to bo jakbym wiedziala ze tak bedzie to bym spokojnie poszlam do pracy.

Czekam dalej. Moze jakies sugestie ?
    Seks. Jak nie pomoze, poprawic seksem. A potem do wanny z goraca pianka i szampanem. I znowu seks. :-)

nick nieaktualny, moremi, Magdala, nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Ale ja Ci wierze. Te drzewko rosnie 50km od Bialego I tam jest taki mikroklimat podobno.I to pod lasem jest. To moze dlatego..Raczej chyba nie klamia. Boja sie mnie. ;-)

19 tydz to piekny wiek. <3
    Możliwe. Ja też zbierałam jakieś 60 km od Białegostoku na wiosce :) ale dwa tygodnie to może być za długo. W Hajnówce czarny bez kwitnie na całego, a na tej wiosce zaczął w środę.

nick nieaktualny, Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 9716 9717 9718 9719 9720 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ