35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkisia, gratulacje za Twoja "armie"
i kciuki za udany transfer
Milo tak wpasc i czytac same dobre wiesci.
Ja odkurzylam swoje 140 m2 na raz w nadzieji, ze cos sie ruszy. Nic. Wkurza mnie to bo jakbym wiedziala ze tak bedzie to bym spokojnie poszlam do pracy.
Czekam dalej. Moze jakies sugestie ?efcia, kkisia, Simba, iwcia77, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kkisia, gratulacje za Twoja "armie"
i kciuki za udany transfer
Milo tak wpasc i czytac same dobre wiesci.
Ja odkurzylam swoje 140 m2 na raz w nadzieji, ze cos sie ruszy. Nic. Wkurza mnie to bo jakbym wiedziala ze tak bedzie to bym spokojnie poszlam do pracy.
Czekam dalej. Moze jakies sugestie ?
to może jeszcze umyj oknamoże sexik ?
wspólczuje
moze to dziwnie zabrzmi, ale ciesze sie ze u mnie lunęło od razumoremi, kkisia, BISCA, Aasiula, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
Kkisia, swietnie. Bedzie sie dzialo.
Dorbi
Bisca mi tez sie tak powoli rozkrecalo. Coz...
U nas cieplo, slonca malo. Siedze przy otwartych drzwiach ogrodowych i jest milo.
Moremi, ten sok sie jakos konserwuje/pasteryzuje? Podobnie sie robi nalewke. I jest pyyyszna.
kkisia, moremi, BISCA, Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Wczoraj mówiłam że nie mam żadnych objawów ciążowych... no to mnie mdli jak cholera i kręci w głowie.
Magdala, efcia, kkisia, moremi, caffe, BISCA, gretka, Parka, iwcia77, macduska, dorbie, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyDalej kurna nie ogarniam
Dziobak to juz nie samochodu tylko autobusu trzeba szukacMagdala, efcia, Dziobak, moremi, caffe, Simba, BISCA, Aasiula, stara.krycha, gretka, Parka, iwcia77, macduska, Mega, malgos741, Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A gdybyśmy szli pojutrze? Albo po pojutrze?
Dzien dobry. Piatek. Zabralam swoj meski harem do pracy, bo sama siedze, a przed praca staw, lawki, niedaleko atomium
Wlasnie z M wciagnelismy lunch, uprasowalismy po jednej bialej schlodzonej, towarzystwo poszlo na spacer, a ja siadlam do pracy. Tzn na forum
30 stopni, slonce, kawa, szum wody.
Siku mi sie chcekkisia, efcia, moremi, Magdala, Bozia3, Aasiula, stara.krycha, gretka, Parka, iwcia77, macduska, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzien dobry
Ale mialam piekny senw ciazy bylam
moremi, kkisia, Bozia3, BISCA, Aasiula, iwcia77, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ktos mnie tu robi w bambuko. Mamy swoje, holubione dzewko I wszyscy wiedza, ze sie na kwiaty czaje, bo robi sie z nic super-duper nalewke. I ciagle pytam rodziny czy kwitnie, bo bede tam za dwa tygodnie z zamiarem narwania I nastawienia nalewki. I oni ciagle nie, nie kwitnie, zdazych, zdazysz..
To zglupialam.
Hej panienkiktoś Cię nieźle w bambuko robi
Ja właśnie idę odcedzić wywar
Ps. Wiesz, że ja mieszkam tam gdzie Twoi rodzicekkisia, Simba, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Kkisia, swietnie. Bedzie sie dzialo.
Dorbi
Bisca mi tez sie tak powoli rozkrecalo. Coz...
U nas cieplo, slonca malo. Siedze przy otwartych drzwiach ogrodowych i jest milo.
Moremi, ten sok sie jakos konserwuje/pasteryzuje? Podobnie sie robi nalewke. I jest pyyyszna.Mój mąż twierdzi, że to dzięki niemu nie chorował zimą. Lizus
A powaznie - nie pijemy herbaty, więc jako napój rozgrzewający robimy właśnie sok z kwiatu czarnego bzu lub z malin (owoców).
Muszę spróbować sposobem Ani na zimno
W takim razie w sobotę lecimy zrywać resztę kwiatów, bo musi na zimę starczyćkkisia, Magdala, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:Kissia a ile chcesz na jutro przyjąc? 1 czy 2? czy 3?
Dwa biore
Raz ze wzgledu na wiek
a 2 po rozmowie z embriologiem zwieksza to szanse na ciazeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 13:18
Simba, Heretyczka, Bozia3, Magdala, Aasiula, moremi, efcia, stara.krycha, gretka, iwcia77, macduska, Dziobak, caffe, Mega, malgos741, Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny