35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzieńdobry
u nas od 6 rano słoneczko
Kisia,kciuki
Dorbie,kciuki
będzie dobrze
a my dzis o 12.30 będziemy podglądać maluszkaMargolcia88, ania.g, macduska, dorbie, efcia, moremi, kkisia, Aasiula, BISCA, Simba, Parka, iwcia77, gosia7122, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba dobrze kciuki trzymacie i keglacie
bo jest OK!
Byłam na kontroli, krwiaka nie widać, maluch macha nózkami, parametrów nie znam dokładnie,bo na izbie było takie podstawowe usg, ale jest ok, miałam robione dopochwowe i przezbrzuszneania.g, caffe, ComeToMeBaby, Natka_79, macduska, Arwena, Dziobak, efcia, moremi, kkisia, gretka, Aasiula, megan8, Magdala, kapturnica, Simba, Bozia3, stara.krycha, Parka, iwcia77, gosia7122, Mega, Iwone, malgos741, Krakonka, Magda*, mama78 lubią tę wiadomość
-
Umówiłam się na pierwszą wizytę w przyszły piątek
Na razie wybrałam lekarza który w ciąży z Marcelem robił mi bardzo szczegółowo usg, miał troskliwe podejście i wykazywał się sporą wiedzą. Zobaczymy co powie i czy się podejmie prowadzenia. Mam nadzieję że małe rozwija się prawidłowo i siedzi w odpowiednim miejscu. Jak ja wytrzymam jeszcze tydzień.
caffe, dorbie, ComeToMeBaby, macduska, Arwena, Dziobak, efcia, moremi, kkisia, Aasiula, BISCA, kapturnica, Simba, Bozia3, stara.krycha, iwcia77, gosia7122, Mega, Iwone, malgos741, Krakonka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dorbie wrote:Chyba dobrze kciuki trzymacie i keglacie
bo jest OK!
Byłam na kontroli, krwiaka nie widać, maluch macha nózkami, parametrów nie znam dokładnie,bo na izbie było takie podstawowe usg, ale jest ok, miałam robione dopochwowe i przezbrzuszneale się cieszę
dorbie, efcia, kkisia, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy jak miałam przy pierwszej becie progesteron 47,52 ng/ml to czy powinnam powtórzyć badanie? Pytam bo to chyba jest zmienny wynik a wcześniejsze ciąże były podtrzymywane luteiną albo dupkiem.
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Magdala wrote:Nadrabiaj, wesolo bylo.
Ale czarny bez? Przeciez jeszcze nie kwitnie. Tlumacz.
Sok robi się z kwiatu czarnego bzu.
Bryefcia, ania.g, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Chyba dobrze kciuki trzymacie i keglacie
bo jest OK!
Byłam na kontroli, krwiaka nie widać, maluch macha nózkami, parametrów nie znam dokładnie,bo na izbie było takie podstawowe usg, ale jest ok, miałam robione dopochwowe i przezbrzuszneswietna wiadomość na początek dnia
Teraz trzymamy kciuki za Magdę.
Ania, powtórz ten progesteron. Chociaż wydaje mi się bardzo ładnyefcia, dorbie, caffe, ania.g, macduska, kkisia, Magdala, Simba, iwcia77, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:Dziewczyny czy jak miałam przy pierwszej becie progesteron 47,52 ng/ml to czy powinnam powtórzyć badanie? Pytam bo to chyba jest zmienny wynik a wcześniejsze ciąże były podtrzymywane luteiną albo dupkiem.
progesteron jest ok, ale może warto sprawdzić
ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj zaczął się 19 tydzień
właśnie przeczytalam, że Toto rozpoznaje już mój głos i to pora na czytanie mu książek i śpiewanie piosenek. Śpiewanie chyba jednak mu daruję
ania.g, macduska, kkisia, gretka, caffe, Aasiula, Dziobak, efcia, BISCA, Magdala, Simba, Bozia3, stara.krycha, iwcia77, SolarPolar, gosia7122, Mega, dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWasze kciuki , kciugi i kegle nieocenione
Dzwonili
Uwaga , uwaga
z 13 pobranych
11 bylo dojrzalych
i wszystkie sie zaplodnily
i narazie zyja
Transfer jutro na 10:15gretka, moremi, caffe, ania.g, Aasiula, Dziobak, efcia, Arwena, kicia 123, BISCA, Magdala, kapturnica, Simba, Bozia3, stara.krycha, Parka, iwcia77, anna maria, SolarPolar, gosia7122, Mega, Iwone, malgos741, paszczakin, dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kurcze to moze się skuszę i zrobię?
mogę wysłać Ci przepis. Na przeziębienia jest znacznie lepszy niż sok z malin i można go pić w ciąży
będzie jak znalazł
macduska, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!