35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry!
U nas lato, zrobie dzis Dzien Wielkiego Prania Poscieli, bo lato rownie dobrze moze sie jutro skonczyc.
Milego dnia!Margolcia88, ComeToMeBaby, kkisia, ania.g, Aasiula, efcia, Magdala, Simba, stara.krycha, Parka, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Bry
Dalej nikt nie dzwonil
Poczekam jeszcze ze 2 godziny i sama zadzwonie
Myślę, że dwie godziny śmiało możesz im dać. Dzwoń, dzwońMargolcia88, macduska, kkisia, Aasiula, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja mam ma jutro jakąś imprezę, wczoraj wymyslila zeby na zakupy pojechać dzisiaj bo oczywiscie, absolutnie nie ma co na siebie włożyć.
Będzie się działo...
Trzymajcie kegle bo kciuki mogą nie wystarczyć. O raaany!kkisia, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, Margolcia88, Arwena, moremi, efcia, Simba, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI jeszcze na dzien dobry powiem Wam, ze zobaczylam na oprawce moich nowuch wypasionych okularów odprysk farby....
No kurwa! Mam je ze dwa miesiace dopiero!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 08:33
Margolcia88, efcia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega- nie mów hop póki nie nasikasz!
Kkisia- cierpliwosci, kciukam za dobre wieści.
Reszcie towarzystwa miłego dnia życzę!
I juz spadam bo mnie mój mąż na kawę woła!
Kocham poranki kiedy razem na spokojnie siedzimy w kuchni.
ania.g, kkisia, BISCA, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, kapturnica, Margolcia88, caffe, Dziobak, moremi, efcia, Magdala, Simba, Bozia3, stara.krycha, Parka, iwcia77, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wytrzymalam i zadzwonilam
Embriolodzy pracuja od 8:30
I musze cierpliwie poczekacAasiula, malgos741, ComeToMeBaby, kapturnica, Margolcia88, ania.g, caffe, SolarPolar, Arwena, moremi, efcia, Simba, Bozia3, Parka, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie wstałam, pięknie na dworze
kawka zrobiona i do roboty na 10.30 ...
Kisia trzymaj się już nie długo będziesz wiedziała...
Mega dziewczyny dobrze mówią póki nie ma @ jeszcze nic nie przesądzone.Margolcia88, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dobry,
Kkisia, napiecie siega szczytu. Czekamy na raport razem z Taba.
Kolejny dzien upalu. Dobrze, ze w domu mamy w miare chlodno. Zasluga bardzo grubych murow z kamienia
U mnie dalej nic. Lekko plamie i lekkie bole @ , to wszystko ....kurwaMargolcia88, macduska, ania.g, caffe, Arwena, efcia, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien bryy.Robi sie szklanka za oknem .Młody wieczorem cos mi dziwnie przypuchł.Dolna powieka albo pierdzielony jęczmień sie tworzy albo jakisik stan zapalny
No nic zaraz trza go bedzie do rodzinnej odholowac moze cos przepisze.
Za potrzebujace kciuki zaciskam mocnoMargolcia88, macduska, efcia, kkisia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kiepsko coś spałam, jest mi coraz bardziej nie wygodnie, gorąco pod kołdrą i cyce bolą bardziej niż na początku ciąży. Wstawiłam pranie i doznałam szoku ile tego jest do ogarnięcia, z 4 pralki bedzie.
Dorbie, bedzie dobrze
Kkisia siedzę jak na szpilach i czekam na infomacduska, Margolcia88, caffe, dorbie, moremi, kkisia, kapturnica, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość