35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:My jutro idziemy do kina na Krainę jutra
A dzisiaj Chmielewską poczytam
Dobra dobra żartowałamkapturnica, caffe, ComeToMeBaby, moremi, Mega, efcia, macduska, paszczakin, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jak jutro idziecie, to chyba na krainę pojutrza
Dobra dobra żartowałamMega, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyA ja jutro rano idę do gina. Trzymajcie kciuki
oby krwiak się zmniejszył i maluch dobrze rósł
efcia, moremi, Dziobak, ComeToMeBaby, malgos741, anna maria, Iwone, kapturnica, Natka_79, paszczakin, Magdala, iwcia77, Mega, gretka, caffe, ania.g, Magda*, peppapig, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bylism z Helka na pierwszej rowerowej wycieczce ,ale bylo fajnie
Helka w jedna strone spala w druga ogladala swiat i krzyczala na tate zeby szybciej jechal
malgos741, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Magdala, iwcia77, Mega, gretka, ania.g, megan8, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A ja jutro rano idę do gina. Trzymajcie kciuki
oby krwiak się zmniejszył i maluch dobrze rósł
To ja poproszę o trzymanie kciukow za badanie plemniorów. Heh, może pomoże. Jenyś, jakbym chciała, żeby tam coś drgnęło...efcia, anna maria, Iwone, kapturnica, moremi, Magdala, iwcia77, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
Kciuki dla wszystkich potrzebujących
anna maria, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:Czarny bez nastawiony na sok, zaglądam na ovu i... Czy Wy dzisiaj cały dzień tu siedzicie?
Nie chce mi się nadrabiać.
Idę zrobić zajebiste ogórki na jutroprzypominają trochę malosolne, ale mniej pieprzenia się i można zrobić na dwie godziny przed próbowaniem. Lepsze są zrobione dzień wcześniej
Nadrabiaj, wesolo bylo.
Ale czarny bez? Przeciez jeszcze nie kwitnie. Tlumacz.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dzien dobry, nie mam długiego weekenda wiec zaraz sie zmywam do pracy, w drodze powrotnej zakupie testa, chociaż myśle, ze nie bedzie potrzebny. Boli mnie brzuch jak na @, tempka nieznacznie spadła....wprawdzie sutki nadal tkliwe i plamienia nie ma, ale jakoś czuje ze sie znowu nie udało....
Ale pogoda pięknatylko, kurka, jutro wieczorem teściowa wraca, wiec mam ostatnie dni wolności i spokoju
Margolcia88, gretka, caffe, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, ania.g, Aasiula, malgos741, SolarPolar, moremi, efcia, Magdala, Simba, Bozia3, Parka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Mega, nie mów hop, póki nie przeskoczyszpóki nie ma @ , to nic nie wiadomo.
Ja mam wciąż wolne, ale potem czekają mnie trzy okropne tygodnie. Brrrr, aż mnie przed nimi wstrząsa.
kkisia, macduska, moremi, efcia, Magdala, Simba, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość