35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJakiego mam wkurwa to głowa mała!
Do Pierworodnego przyszli koledzy- sztuk 5.
Po wyjściu, patrzę? A syn ma na tyłku spodenek jeansowych dziurę. Okazało się, że kochani koledzy wypalili mu dziurę zapalniczką! Na nim!
Kurwa!
Juz kij ze spodenkami- chociaż nowe były włozone drugi raz ale co za durny pomysł żeby na kims podpalic ubranie!!!
Wyobraziłam sobie co by było gdyby spodenki były z poliestru....
Szlag mnie trafił!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 20:42
ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, kkisia, Aasiula, Arwena, efcia, Simba, malgos741, ania.g, caffe, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Jak ktoś mi powie, że uwielbia Gdańsk, to przypomnę mu jaka tu pogoda beznadziejna jest. Ciągle zimny wiatr, kilka dni w roku upal.
Ci z gor i ze stolicy nam i tak zazdroszcza!
paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie mozna .Ale kto Ci zabroni jak nie widzi nikt.Zarcik taki ..U nas sie tez kupuje oczywiscie.No chyba ,ze masz takie kamienie na swojej ziemi.
No właśnie mówię, ze to z mojego, najmojszego lasu!
Mam nawet ukaz carski! Z pieczęcią!Dziobak, moremi, kapturnica, Mega, kkisia, dorbie, Aasiula, efcia, Simba, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Czarny bez nastawiony na sok, zaglądam na ovu i... Czy Wy dzisiaj cały dzień tu siedzicie?
Nie chce mi się nadrabiać.
Idę zrobić zajebiste ogórki na jutroprzypominają trochę malosolne, ale mniej pieprzenia się i można zrobić na dwie godziny przed próbowaniem. Lepsze są zrobione dzień wcześniej
Mega, kkisia, dorbie, Aasiula, efcia, Simba, ania.g, caffe, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Czarny bez nastawiony na sok, zaglądam na ovu i... Czy Wy dzisiaj cały dzień tu siedzicie?
Idę zrobić zajebiste ogórki na jutroprzypominają trochę malosolne, ale mniej pieprzenia się i można zrobić na dwie godziny przed próbowaniem. Lepsze są zrobione dzień wcześniej
Daj przepis na ogórki.
Mega, Aasiula, efcia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dusia, ja bym chyba gołymi rękoma udusiła.
Może jestem wredna ale zadzwoniłam do matki jednego z dwóch potencjalnych sprawców.
kapturnica, Dziobak, Mega, kkisia, moremi, dorbie, Aasiula, Arwena, efcia, ComeToMeBaby, caffe, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Czarny bez nastawiony na sok, zaglądam na ovu i... Czy Wy dzisiaj cały dzień tu siedzicie?
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wcale Ci sie nie dziwie tez bym wkurwa złapała. A mlody pewnie nie wydal ktory to zrobil //
Nie wie. Wytypował dwóch bo pozostali daleko siedzieli. Mówi, ze poczuł goraco i zobaczyl ze mu się spodnie palą...
Był wściekły i było mu chyba cholernie przykro... Nie oponował jak powiedziałam, ze zadzwonię.kapturnica, Mega, efcia, ComeToMeBaby, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przepis wrzuciłam. Dzisiaj jadłam na obiad u rodziców i pyszne są te ogórki
Mąż zażyczył sobie na jutro do pracy i na obiad też. To zrobięmacduska, kkisia, Aasiula, Mega, efcia, Simba, ComeToMeBaby, malgos741, caffe, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:My tez ze swojego żeśmy brali..
moremi, macduska, Mega, kkisia, efcia, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
A we mnie wstąpił szatan i zrobiłam ten program Model Look. Ok, po łebkach i nie wszystko bo też nie wszystko zrobię, szczególnie w pozycji pompki jakieś wygibasy... Ona tam na początku mówiła o ciezarkach i zamienniku na butelki 0,5 -1 l. Myślałam, że te moje są litrowe. Patrzę na nie, a one 1,5 litra mają. Ale i tak zrobiłam. Muszę się zaopatrzyć w mniejsze butelki hehe
Dziobak, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:a to rzeczywiście nie ma co kobiety obciążać
Simba, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!