35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Ja tam parę razy dostałam.
Raz od taty jak podebrałam siostrze niemieckie gumy do zucia- kulki takie. Od tamtej pory nawet nie patrzę w stronę nie swoich rzeczy...
I parę razy pod kosciołem bo bylam dzieckiem niesfornym mocno. To akurat uważam za głupotę z ich strony.
I raz dostałam za kota.
Naprawdę. Ciagle wygrzebywał ziemię z wielkiej donicy a wszyscy uznali ze to ja...macduska, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:No wlasnie zadomowil sie jest fajny tylko zwalil mi juz druga donice z parapetu
,dzisiaj to juz sie wqrwilam bo donica kupe kasy kosztowala ,to ja klejem goracym sklejałam
Kurwa puzle normalnie ...-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Czarny bez nastawiony na sok, zaglądam na ovu i... Czy Wy dzisiaj cały dzień tu siedzicie?
Nie chce mi się nadrabiać.
Idę zrobić zajebiste ogórki na jutroprzypominają trochę malosolne, ale mniej pieprzenia się i można zrobić na dwie godziny przed próbowaniem. Lepsze są zrobione dzień wcześniej
Jest przepyszny.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Dziecie po godzinie hopsow w lozku w koncu zasnelo. Dobrze, ze jeszcze swieci slonce, machne se pedikjura z frenczykiem
. Jutro ma byc 19 stopni, czas na sandalki!
moremi, Dziobak, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Ja jutro zbieram kwiaty i też będę robić
Jest przepyszny.
ostatnio całe zapasy nam poszły, do ostatniego słoiczka, to teraz z mamą się podzieliłyśmy i chcemy jak najwięcej na zimę zrobić
Mega, efcia, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!