35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:brawo
w życiu bym na to nie wpadła
ja to bym ściemniala ze na antybiotyku jestem lub coś w tym rodzaju
kradne patent na zaśefcia, malgos741, Mega, Aasiula, kkisia, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ComeToMeBaby wrote:Jestem. Tak sobie rozkminiam, że codziennie z Koniowatą nie dam rady. Potrzebuję urozmaicenia. Będę sobie czegoś innego szukać. Oraz dokładam ćwiczenia na ręce. Z butelkami wody. Bo ręce w sukience odsłonięte. Biodra już nawet nawet, ale ręce. Chodakowska nie daje mi tego czego potrzebuję w skalpelu, za słabo pracują ramiona, kwestia pewnie ciężarów.
Znajdz Model look. To program na gorne partie ciala, wlasnie z ciezarkami. Plecy prostuja sie same i ramionka smukleja.
Sprawdz go!
Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, Mega, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
byly na procesji
???
melduje sie i spadam na kolacje do tesciowej , bo jakies gosci z san francisko przyjechaly i trzeba ich po amerykansku zabawiac
bylismy na basenie..plecy spalone , reszta z filtrem 15 dala rade
ivo - bloker 50 + czapeczka - bladziutki jak sniezekDziobak, macduska, Aasiula, dorbie, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, Simba, caffe, ania.g, Magdala, moremi, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Iwcia, oj, zazdroszczę Ci tej pogody. Uwielbiam upały a u nas ledwo 20 stopni
i ten zimny wiatr, aż się odechciewa takiego czerwca
dorbie zapraszam w lubuskie tu prawie jak we włoszechAasiula, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:byly na procesji
???
melduje sie i spadam na kolacje do tesciowej , bo jakies gosci z san francisko przyjechaly i trzeba ich po amerykansku zabawiac
bylismy na basenie..plecy spalone , reszta z filtrem 15 dala rade
ivo - bloker 50 + czapeczka - bladziutki jak sniezek
Powtórzę za Dorbie, zazdroszczę!
Wczoraj żar z nieba a dzisiaj rano -zimny i porywisty wiatr ...
Brrr…
Juz sobie wieczorem przygotowalam upalne ciuchy a tu rano taka niemiła niespodzianka.
Musiałam w pospiechu prasować (tzn. rozprostowywać materiał za pomocą urządzenia elektrycznego).dorbie, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Mega, Simba, caffe, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:dorbie zapraszam w lubuskie tu prawie jak we włoszech
Leżałam dziś na lezaku pod kocykiemi strzaskałam sobie jedno ramię od tego wiatru i nos
Wacia,cudne zdjęcia. Te kamienie na dole skarpy bardzo fajnie się prezentują. Widac, że u Was jest inny region Polski, u nas same otoczakimacduska, efcia, Aasiula, kkisia, Mega, caffe, Magdala, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Jak ktoś mi powie, że uwielbia Gdańsk, to przypomnę mu jaka tu pogoda beznadziejna jest. Ciągle zimny wiatr, kilka dni w roku upał
Leżałam dziś na lezaku pod kocykiemi strzaskałam sobie jedno ramię od tego wiatru i nos
Wacia,cudne zdjęcia. Te kamienie na dole skarpy bardzo fajnie się prezentują. Widac, że u Was jest inny region Polski, u nas same otoczaki
U nas wapienie. Wystarczy pojechać do lasu i znaleźć wawóz, wyrwę w ziemi i kamieni bez liku!
Mam marzenie zrobienia muru oporowego po drugiej stronie domu. Może mi się uda w tym roku.ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, kkisia, Mega, dorbie, caffe, Magdala, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Kochana, Ewa ma wszystko, trzeba tylko ja znac, a nie jechac skalpel non stop
Znajdz Model look. To program na gorne partie ciala, wlasnie z ciezarkami. Plecy prostuja sie same i ramionka smukleja.
Sprawdz go!Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:U nas wapienie. Wystarczy pojechać do lasu i znaleźć wawóz, wyrwę w ziemi i kamieni bez liku!
Mam marzenie zrobienia muru oporowego po drugiej stronie domu. Może mi się uda w tym roku.
W No , jesli chcesz miec murek, to jedziesz i kupujesz kamienie. A kraj na granicie stoi.macduska lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mozna tak brac kamienie z lasu??
W No , jesli chcesz miec murek, to jedziesz i kupujesz kamienie. A kraj na granicie stoi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 20:25
kkisia, Dziobak, macduska, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny