X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waciulec ale cudnie u ciebie :D

kkisia, efcia, macduska, Mega, caffe lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia... Pięknie. No pięknie. No bardzo pięknie :-D

efcia, macduska, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    brawo :D w życiu bym na to nie wpadła

ja to bym ściemniala ze na antybiotyku jestem lub coś w tym rodzaju
    kradne patent na zaś ;-)
    Na tym antybiotyku to już dosyć znane i u mnie nikt się na to by nie nabrał. Musisz tylko pilnować butelki żeby nikt się przez pomyłkę nie poczęstował ;)

efcia, malgos741, Mega, Aasiula, kkisia, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mc Duska - piekny ogrod.

macduska, Aasiula, efcia, caffe lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Jestem. Tak sobie rozkminiam, że codziennie z Koniowatą nie dam rady. Potrzebuję urozmaicenia. Będę sobie czegoś innego szukać. Oraz dokładam ćwiczenia na ręce. Z butelkami wody. Bo ręce w sukience odsłonięte. Biodra już nawet nawet, ale ręce. Chodakowska nie daje mi tego czego potrzebuję w skalpelu, za słabo pracują ramiona, kwestia pewnie ciężarów.
    Kochana, Ewa ma wszystko, trzeba tylko ja znac, a nie jechac skalpel non stop ;-) Znajdz Model look. To program na gorne partie ciala, wlasnie z ciezarkami. Plecy prostuja sie same i ramionka smukleja.
    Sprawdz go!

Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, Mega, caffe, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byly na procesji ;D ???

melduje sie i spadam na kolacje do tesciowej , bo jakies gosci z san francisko przyjechaly i trzeba ich po amerykansku zabawiac :)

bylismy na basenie..plecy spalone , reszta z filtrem 15 dala rade :)
    ivo - bloker 50 + czapeczka - bladziutki jak sniezek :)

Dziobak, macduska, Aasiula, dorbie, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, Simba, caffe, ania.g, Magdala, moremi, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, ogrod przepiekny!

macduska, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, oj, zazdroszczę Ci tej pogody. Uwielbiam upały a u nas ledwo 20 stopni :-( i ten zimny wiatr, aż się odechciewa takiego czerwca

efcia, macduska, Aasiula, kkisia, Mega, caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Iwcia, oj, zazdroszczę Ci tej pogody. Uwielbiam upały a u nas ledwo 20 stopni :-( i ten zimny wiatr, aż się odechciewa takiego czerwca

dorbie zapraszam w lubuskie tu prawie jak we włoszech :D

Aasiula, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No wlasnie u nas jak zwykle ,zimnica ;/

dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    byly na procesji ;D ???

melduje sie i spadam na kolacje do tesciowej , bo jakies gosci z san francisko przyjechaly i trzeba ich po amerykansku zabawiac :)

bylismy na basenie..plecy spalone , reszta z filtrem 15 dala rade :)
    ivo - bloker 50 + czapeczka - bladziutki jak sniezek :)

Powtórzę za Dorbie, zazdroszczę!
    Wczoraj żar z nieba a dzisiaj rano -zimny i porywisty wiatr ...
    Brrr…
    Juz sobie wieczorem przygotowalam upalne ciuchy a tu rano taka niemiła niespodzianka.

Musiałam w pospiechu prasować (tzn. rozprostowywać materiał za pomocą urządzenia elektrycznego).

dorbie, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Mega, Simba, caffe, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    dorbie zapraszam w lubuskie tu prawie jak we włoszech :D
    Jak ktoś mi powie, że uwielbia Gdańsk, to przypomnę mu jaka tu pogoda beznadziejna jest. Ciągle zimny wiatr, kilka dni w roku upał :-(
    Leżałam dziś na lezaku pod kocykiem :-) i strzaskałam sobie jedno ramię od tego wiatru i nos :-) :-) :-)

Wacia,cudne zdjęcia. Te kamienie na dole skarpy bardzo fajnie się prezentują. Widac, że u Was jest inny region Polski, u nas same otoczaki :-)

macduska, efcia, Aasiula, kkisia, Mega, caffe, Magdala, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Jak ktoś mi powie, że uwielbia Gdańsk, to przypomnę mu jaka tu pogoda beznadziejna jest. Ciągle zimny wiatr, kilka dni w roku upał :-(
    Leżałam dziś na lezaku pod kocykiem :-) i strzaskałam sobie jedno ramię od tego wiatru i nos :-) :-) :-)

Wacia,cudne zdjęcia. Te kamienie na dole skarpy bardzo fajnie się prezentują. Widac, że u Was jest inny region Polski, u nas same otoczaki :-)

U nas wapienie. Wystarczy pojechać do lasu i znaleźć wawóz, wyrwę w ziemi i kamieni bez liku!
    Mam marzenie zrobienia muru oporowego po drugiej stronie domu. Może mi się uda w tym roku.

ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, kkisia, Mega, dorbie, caffe, Magdala, moremi lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Kochana, Ewa ma wszystko, trzeba tylko ja znac, a nie jechac skalpel non stop ;-) Znajdz Model look. To program na gorne partie ciala, wlasnie z ciezarkami. Plecy prostuja sie same i ramionka smukleja.
    Sprawdz go!
    O, konkretu potrzebowałam, ona ma tyle tego, że poczatkujacemu połapać się w tym jest ciężko. Dzięki.

Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    U nas wapienie. Wystarczy pojechać do lasu i znaleźć wawóz, wyrwę w ziemi i kamieni bez liku!
    Mam marzenie zrobienia muru oporowego po drugiej stronie domu. Może mi się uda w tym roku.
    Mozna tak brac kamienie z lasu??
    W No , jesli chcesz miec murek, to jedziesz i kupujesz kamienie. A kraj na granicie stoi.

macduska lubi tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:

ups
    to chyba ja zazdrościłam tym co mieszkają nad morzem ;-)

dorbie, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic uciekam :) rodzinnie czas spedzic trzeba :)
    Milego wieczoru wam zycze :)

efcia, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    W No , jesli chcesz miec murek, to jedziesz i kupujesz kamienie. A kraj na granicie stoi.
    Nie mozna .Ale kto Ci zabroni jak nie widzi nikt.Zarcik taki ..U nas sie tez kupuje oczywiscie.No chyba ,ze masz takie kamienie na swojej ziemi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 20:25

kkisia, Dziobak, macduska, caffe, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    ups
    to chyba ja zazdrościłam tym co mieszkają nad morzem ;-)
    Ja tam im nie zazdroszcze.Mieszkalam w Irl przy zatoce wiecznie wiatr napierdalał zimny i ciepełło byłp jak towar reglamentowany

efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Ze swojego lasu można.

Mega, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 9708 9709 9710 9711 9712 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ