35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Dziwisz jest beznadziejny.
Kurrde wyszlam calkiem z wprawy nie moglam grila rozpalic.Szejm !!!!efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A slyszalyscie kazanie w Boze Cialo Dziwisza o invitro??
Paranoja w Boze Cialo !!!!!!
a ja byłam 2 lata temu na chrzcie i kazanie było o invitro, jakie to "diabelskie' i takie tam, normalnie wyszlam przed kościół, nie dałam rady tym bardziej że chrzczone dziecie mojej kuzynki było z invitro
wyobrażam sobie jak ona sie czuła
niech oni sie wszyscy odwalą od tego, Bóg dał nam rozum żebyśmy sie rozwijali, wiec dlaczego taki postep w medycynie jest tak negowany !kapturnica, Mega, gretka, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, Aasiula, caffe, Arwena, Simba, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ania a Ty jak tam ??Objawy ciążowe są ???Który to tydzień u Ciebie 6ty ??
kkisia, Mega, efcia, Aasiula, malgos741, caffe, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Asiek a jak Twoj kocior zadomowil sie juz czy go oddałas ??
,dzisiaj to juz sie wqrwilam bo donica kupe kasy kosztowala ,to ja klejem goracym sklejałam
Kurwa puzle normalnie ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 18:35
efcia, ania.g, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, caffe, Simba, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:a ja byłam 2 lata temu na chrzcie i kazanie było o invitro, jakie to "diabelskie' i takie tam, normalnie wyszlam przed kościół, nie dałam rady tym bardziej że chrzczone dziecie mojej kuzynki było z invitro
wyobrażam sobie jak ona sie czuła
niech oni sie wszyscy odwalą od tego, Bóg dał nam rozum żebyśmy sie rozwijali, wiec dlaczego taki postep w medycynie jest tak negowany !efcia, ania.g, Mega, kkisia, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Jestem. Tak sobie rozkminiam, że codziennie z Koniowatą nie dam rady. Potrzebuję urozmaicenia. Będę sobie czegoś innego szukać. Oraz dokładam ćwiczenia na ręce. Z butelkami wody. Bo ręce w sukience odsłonięte. Biodra już nawet nawet, ale ręce. Chodakowska nie daje mi tego czego potrzebuję w skalpelu, za słabo pracują ramiona, kwestia pewnie ciężarów.
Aasiula, Mega, efcia, ania.g, Simba, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A jak, jak juz cos robic to grubo hyhyhyhy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 18:41
ComeToMeBaby, macduska, Mega, kkisia, efcia, caffe, Simba, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość