35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
stara.krycha wrote:Zamiast pozytecznie spedzic czas na drzemce, wdaje sie w dyskusje o wychowaniu nie majac nawet widokow na wlasne dziecko. Ech, dobranoc w zwiazku z tym.
stara.krycha, efcia, kkisia, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No widzisz moj starszy brat i ja tez.Mlodsze rodzenstwo na szczescie mniej bo mysmy umieli sie juz postawic .I dlatego nigdy nie uderzylam dziecka i nie zamierzam.Bo moj ojciec znecal sie nad nami przez wiele , wiele lat.A sznur , mlotek czy sprzaczka od pasa byla glownym wychowawca nas..Nie wspomne o zlamanej rece , nosie czy zebrach...Dlatego tak jestem na NIE
kaptawspólczuje
-
Efcia to stare dzieje..Juz dawno uporałam sie z demonami przeszlosci . Na szczescie dla siebie i swojej rodziny i pomogl mi wlasnie moj małż bo różnie bywało u mnie z moim poczuciem własnej wartości i godnosci..
efcia, ComeToMeBaby, Mega, macduska, kkisia, caffe, peppapig, Arwena, Simba, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:caffe i jak, były bułeczki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 16:25
efcia lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja bym taka zjadla z checia..Ciekawe czy jakos odweglowodanowić ich nie mozna ?? Kurde moze maka inna ?? Ma ktora pomysly ??
chyba nie można , ale spokojnie jeszcze troche i sobie odbijeszkapturnica, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Dobry wieczor. Beates, przyznaj sie, siedzialas pare miesiecy w mojej glowie, tak? Bo taki opis walnelas, ze wypisz wymaluj ja
Z tymi chlopami zas to malgos ma swieta racje. Moj np. zablysnal dzis romantyzmem i zabukowal nam na rocznice wycieczke do... beates, gdzie dokladnie kupilas to ziolo? Bedziemy tam w okolicy niebawem!
Zioła ci u nas dostatek
A gdzie dokładnie się wybieracie ?moremi lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Wcale nie
Mi strasznie te trzy miesiące szybko miną. Aż się boję, że czegoś nie zdążę.
Zawsze coś nie wyjdzie tak jak bylo zaplanowane
Ja mialam dwie wtopy
1. Chcialam swoja odbraczke wcisnac M na palec ;/
2. Tort weselny sie spierdolil na podloge wyjezdzajac z saliWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 16:45
Mega, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, Magdala, kapturnica, efcia, caffe, Arwena, Simba, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Mega, to musi się udać z tą stymulacją z podziemia
My obejrzeliśmy Wiek AdelaineBeates, polecam na wieczór z przyjaciółką
mój mąż na tym zasnął
I dbaj o niegowiem, że faceci przeżywają. My chodziliśmy na randki np. do kina - raz ja wybierałam film, raz on, czasami też dostawał jakiś gadżet wymarzony bez okazji (ja najczęściej ulubioną biżuterię)
On nie romantyk niestety .
Ale wiem , że nie ma ze mną lekko.
Teraz będę już grzecznaMega, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:TAK jak powiedziala Mega chyba ??
Zawsze coś nie wyjdzie tak jak bylo zaplanowane
Ja mialam dwie wtopy
1. Chcialam swoja odbraczke wcisnac M na palec ;/
2. Tort weselny sie spierdolil na podloge wyjezdzajac z saliAasiula, Mega, efcia lubią tę wiadomość