35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Wasze kciuki , kciugi i kegle nieocenione
Dzwonili
Uwaga , uwaga
z 13 pobranych
11 bylo dojrzalych
i wszystkie sie zaplodnily
i narazie zyja
Transfer jutro na 10:15Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 11:23
moremi, Aasiula, efcia, Arwena, BISCA, kkisia, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
kkisia wrote:Wasze kciuki , kciugi i kegle nieocenione
Dzwonili
Uwaga , uwaga
z 13 pobranych
11 bylo dojrzalych
i narazie zyja
Transfer jutro na 10:15Aasiula, efcia, BISCA, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykkisia wrote:Wasze kciuki , kciugi i kegle nieocenione
Dzwonili
Uwaga , uwaga
z 13 pobranych
11 bylo dojrzalych
i narazie zyja
Transfer jutro na 10:15
Kkisia- planujesz drużynę piłkarską?
Aasiula, efcia, BISCA, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dzisiaj zaczął się 19 tydzień
właśnie przeczytalam, że Toto rozpoznaje już mój głos i to pora na czytanie mu książek i śpiewanie piosenek. Śpiewanie chyba jednak mu daruję
Mój Młody wpada w histerię jak zaczynam spiewać...do tej pory tak ma.
Pierworodny natomiast bardzo lubił. Kilka lat spędzilam usypiajac go i śpiewajac- "Dziś do Ciebie przyjsć nie mooooogę....!!!!"Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 11:51
moremi, efcia, ania.g, BISCA, Magdala, kkisia, Simba, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:A jak robisz? Bo ja z miodem i cytryną.
ania.g, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja bez miodu, ale z cytryną. Wychodzi 10-15 kwiatostanów na 2 litry wody, 1 kg cukru i 5 cytryn.
Zostwiamy do odstania na 48 godz.Następnie przecedzam,podgrzewam i na każdy litr wody dodaję 250ml miodu oraz sok z 5 cytryn.moremi, efcia, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Z miodem to tak: 20 kwiatostanów wrzucam na wrzątek,nie gotuję.
Zostwiamy do odstania na 48 godz.Następnie przecedzam,podgrzewam i na każdy litr wody dodaję 250ml miodu oraz sok z 5 cytryn.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 12:03
ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Tylko ja później do picia przygotowuje sok na gorąco, czyli zalewam wrzątkiem, więc szkoda miodu.
Ja muszę spróbować w Twojej wersji na gorąco ale to jak się ochłodzi.efcia, moremi, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:Jak nie kwitnie? Kwitnie, nawet pod moim oknem!
Ktos mnie tu robi w bambuko. Mamy swoje, holubione dzewko I wszyscy wiedza, ze sie na kwiaty czaje, bo robi sie z nic super-duper nalewke. I ciagle pytam rodziny czy kwitnie, bo bede tam za dwa tygodnie z zamiarem narwania I nastawienia nalewki. I oni ciagle nie, nie kwitnie, zdazych, zdazysz..
To zglupialam.
Hej panienkiefcia, Simba, moremi, macduska, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
dorbie wrote:Chyba dobrze kciuki trzymacie i keglacie
bo jest OK!
Byłam na kontroli, krwiaka nie widać, maluch macha nózkami, parametrów nie znam dokładnie,bo na izbie było takie podstawowe usg, ale jest ok, miałam robione dopochwowe i przezbrzuszne
super wiadomośćkkisia, dorbie lubią tę wiadomość