35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Łikendiwe i po łikendowe prasowania!
Ja piernicze, co za forum, panie. Tylko do chlania I dupczenia namawiajo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 14:14
kkisia, stara.krycha, peppapig, moremi, Aasiula, Bozia3, Heretyczka, Mega, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyDzien upalny. Wypucowalam cala chalupe lacznie z sufitami i kafelkami. Pranie skacze w pralce. Obiad zrobiony i nawet jadalny. Leze przed wentylatorem. Na sobie mam mala czarna. Jak ja zazdroszcze mojemu chlopu takiej boskiej zony!
kkisia, Magdala, peppapig, moremi, Aasiula, Bozia3, Parka, macduska, SolarPolar, BISCA, caffe, Mega, Arwena, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A propos bzu. Po zebraniu kwiatow nie myc, tylko rozlozyc na papierze na godzine lub dwie i wszelkie zasiedlenia wyjda. Mycie pozbawia pylku, a wiadomo, ze w pylku smak sie miesci glownie. Zakladm, ze kwiaty zebrane zdala od cywilzacji.
stara.krycha, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:A propos bzu. Po zebraniu kwiatow nie myc, tylko rozlozyc na papierze na godzine lub dwie i wszelkie zasiedlenia wyjda. Mycie pozbawia pylku, a wiadomo, ze w pylku smak sie miesci glownie. Zakladm, ze kwiaty zebrane zdala od cywilzacji.
Pyłek jest najważniejszyMagdala, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Hehe tak napisałam do Waci
Pyłek jest najważniejszyPyszne, zdrowe, mozna wypic sporo, nie ma efektow ubocznych.
Ups, mialo nie byc reklam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 14:25
kkisia, moremi, Magdala, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Dzien upalny. Wypucowalam cala chalupe lacznie z sufitami i kafelkami. Pranie skacze w pralce. Obiad zrobiony i nawet jadalny. Leze przed wentylatorem. Na sobie mam mala czarna. Jak ja zazdroszcze mojemu chlopu takiej boskiej zony!
stara.krycha, kkisia, Aasiula, Magdala, iwcia77, efcia, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:dobrze, że obiad jako tako jadalny - bo po tych ostatnich parówkach, to i mała czarna nie pomoże - znów by zwiał do araba....
Bozia3, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Swietne wiesci dzisiaj od dziewczyn
Simba, to co Ty za prace masz, ze taki lajcik?
Ide miksowac zupę-krem z soczewicy z mlekiem kokosowym. Mam 4 dni wolnego (z wczoraszym) , wiec jeszcze 2 i polkkisia, moremi, Bozia3, stara.krycha, Aasiula, iwcia77, Magdala, Magdala, ania.g, gretka, efcia, caffe, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja tu tak dla ciekawskich mam cos
Co dzieje się z 5-dniowym zarodkiem po transferze:
1dpt.. blastocysta wychodzi z otoczki
2dpt.. blastocysta zaczyna wczepiać się w ściany endometrium
3dpt.. Proces implantacji się rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywać" się w endometrium
4dpt.. Proces implantacji jest kontynuowany gdy zarodek wnika głębiej w endometrium
5dpt.. Zarodek jest już zaimplantowany
6dpt.. Zaczyna być produkowane HCG
Co dzieje się z 3-dniowym zarodkiem po transferze:
1dpt.. Embrion się dzieli
2dpt.. Embrion staje się blastocystą
3dpt.. blastocysta wychodzi z otoczki
4dpt.. blastocysta zaczyna wczepiać się w ściany endometrium
5dpt.. Proces implantacji się rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywać" się w endometrium
6dpt.. Proces implantacji jest kontynuowany gdy zarodek wnika głębiej w endometrium
7dpt.. Zarodek jest już zaimplantowany
8dpt.. Zaczyna być produkowane HCG
Tym ktore wiem ze podchodza do ivf wyslalam na priv
A szukalam tego bo chlop ma 14 urodziny
i mam zamiar prezent mu zrobicstara.krycha, Aasiula, Bozia3, moremi, iwcia77, gretka, efcia, BISCA, caffe, Mega, malgos741, Arwena, dorbie, Simba, Reni, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:A ja tu tak dla ciekawskich mam cos
A szukalam tego bo chlop ma 14 urodziny
i mam zamiar prezent mu zrobicAasiula, kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77, BISCA, caffe, Mega, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Kisiu, ale z 14-latkiem to tak trochu pedofilia zajezdza...
14 czerwca wariatko
bylby mlodszy od mojego syna
Mlody w listopadzie 17Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 14:51
stara.krycha, iwcia77, Aasiula, efcia, BISCA, Mega, malgos741, dorbie, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:14 czerwca wariatko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 14:53
Bozia3, kkisia, moremi, BISCA, Mega, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość