35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez zakrecilam jagodzianki efci.
. Rosna. My po zupie I kawie. Teraz bedzie prokreayjny sex a zaraz po kurze nogi. Nie przeszkadzac.
ania.g, kkisia, iwcia77, BISCA, efcia, Mega, anna maria, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ciężarówy jesc truskawki !!!
http://www.radiozet.pl/Rozrywka/O-tym-sie-mowi/Dlaczego-warto-jesc-truskawki-Na-co-sa-dobre-Kto-powinien-je-jesc-00006384kkisia, kapturnica, iwcia77, moremi, macduska, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
olencja wrote:czesc,fajnie tu u Was, wracam na owu po pol roku:/ oczywiscie bez efektow:/ rzygam juz staraniami a u Was tak wesolo:D przygarniecie mnie?
miejsca tu nie brak
wstawilam cukinie na parze dla ivow moim nowym robocie
no i sie koci
potem maly mix i papka gotowa
jutro marchewka, pojutrze kartofelek itdale emocjonujace jest to gotowanie normalnie czuje sie jak gesslerowa w kuchni
kkisia, moremi, macduska, caffe, efcia, Mega, kapturnica, gosia7122, Parka, anna maria, Magdala, ania.g, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
coz o mnie, historia banalna: prawie 33 lata, maz 31, od prawie 1,5 roku starania, 10 lat antykow, hormony w normie, jajowody drozne (HSG w maju), hiperprol. czynnosciowa, kijanki ok, zero libido a nawet ponizej:/ dieta bezglutenowa, suplementy na wszystkie choroby swiata przez rok brane i nic ... nie mam juz pomyslow, a wlasciwie mam- LUF, ale lekarka tak nie uwaza:/ chodze do enelmedu, a tam kolejki w h u hu wiec dopiero 5 sierpnia mam wizyte u innej lekarki, to bedzie po 3 cyklach od hsg...
no a wplanach mam teraz brac l-arginine,czailam sie na alerte ale tego gowna w PL wogole nie ma, a mogloby pomoc na lufe...
no i na paleo chce przejsc:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 19:25
kkisia, moremi, iwcia77, efcia, kapturnica, gretka, Magdala, malgos741, Arwena, ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cykle 27-29 jak w zegarku, sluz plodny 10dc-14 dc jak w zegarku,baaa nawet seks uprawiam w dni plodne mimo ze kopletnie mam to w dupie,bo nie chce mi sie zupelnie:/
a i jestem z waw,ale to chyba nie ma znaczenia:D
aa i mam kota:DWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 19:31
kkisia, moremi, efcia, Mega, caffe, kapturnica, Magdala, malgos741, Arwena, ania.g, BISCA, paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość