35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaraz zaraz, a testow, podpytywanek o cycki I Kubusia nie bedzie?
Gdzie jest Pani? Albo higienistka, czy ksiadz?
ania.g, nick nieaktualny, moremi, BISCA, efcia, Mega, anna maria, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ja tez zakrecilam jagodzianki efci.
. Rosna. My po zupie I kawie. Teraz bedzie prokreayjny sex a zaraz po kurze nogi. Nie przeszkadzac.
ania.g, nick nieaktualny, iwcia77, BISCA, efcia, Mega, anna maria, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Pożarłam dziś całą miskękapturnica wrote:Ciężarówy jesc truskawki !!!
http://www.radiozet.pl/Rozrywka/O-tym-sie-mowi/Dlaczego-warto-jesc-truskawki-Na-co-sa-dobre-Kto-powinien-je-jesc-00006384
nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
ano witojcie i rozgosccie sieolencja wrote:czesc,fajnie tu u Was, wracam na owu po pol roku:/ oczywiscie bez efektow:/ rzygam juz staraniami a u Was tak wesolo:D przygarniecie mnie?
miejsca tu nie brak 
wstawilam cukinie na parze dla ivo
w moim nowym robocie
no i sie koci
potem maly mix i papka gotowa 
jutro marchewka, pojutrze kartofelek itd
ale emocjonujace jest to gotowanie normalnie czuje sie jak gesslerowa w kuchni
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, caffe, efcia, Mega, kapturnica, gosia7122, Parka, anna maria, Magdala, ania.g, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam na imię Olencja, prasuję od 5 lat hehehehemacduska wrote:Olencja - może parę słów o sobie?
iwcia77, nick nieaktualny, moremi, efcia, Mega, anna maria, Magdala, malgos741, nick nieaktualny, ania.g, Simba, ComeToMeBaby, Reni lubią tę wiadomość
-
coz o mnie, historia banalna: prawie 33 lata, maz 31, od prawie 1,5 roku starania, 10 lat antykow, hormony w normie, jajowody drozne (HSG w maju), hiperprol. czynnosciowa, kijanki ok, zero libido a nawet ponizej:/ dieta bezglutenowa, suplementy na wszystkie choroby swiata przez rok brane i nic ... nie mam juz pomyslow, a wlasciwie mam- LUF, ale lekarka tak nie uwaza:/ chodze do enelmedu, a tam kolejki w h u hu wiec dopiero 5 sierpnia mam wizyte u innej lekarki, to bedzie po 3 cyklach od hsg...
no a wplanach mam teraz brac l-arginine,czailam sie na alerte ale tego gowna w PL wogole nie ma, a mogloby pomoc na lufe...
no i na paleo chce przejsc:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 19:25
nick nieaktualny, moremi, iwcia77, efcia, kapturnica, gretka, Magdala, malgos741, nick nieaktualny, ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cykle 27-29 jak w zegarku, sluz plodny 10dc-14 dc jak w zegarku,baaa nawet seks uprawiam w dni plodne mimo ze kopletnie mam to w dupie,bo nie chce mi sie zupelnie:/
a i jestem z waw,ale to chyba nie ma znaczenia:D
aa i mam kota:DWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 19:31
nick nieaktualny, moremi, efcia, Mega, caffe, kapturnica, Magdala, malgos741, nick nieaktualny, ania.g, BISCA, paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

dzis robilam,negatyw rzecz jasna