35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:
huk wie,nie pytalam o punkt odniesienia:D ale przez te cwiczenia kegla to czasem musim sie obejsc smakiem bo nie daje rady wlezc.
I mamy przyczynę oziębłości.malgos741, kapturnica, efcia, moremi, iwcia77, kkisia, caffe, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Juz wrocil
Jestem z niego dumna
trzezwykkisia, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
O się działo. Nie widziałam zdjęcia Adamka, protestuję! A pani higienistka to na sen coś daje? w domu wszyscy śpią tylko ja nie mogę i się szwendam po forum.
malgos741, kapturnica, efcia, Mega, moremi, iwcia77, kkisia, Aasiula, Simba, caffe lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
olencja wrote:O a propos ciasnosci to jednym z powodow czemu chce dziecka to to,ze mam nadzieje urodzic naturalnie zeby mi juz nie bylo tam na dole ciasno:D
A prasowalas juz dzis? Bo gadasz jak pogieta.
kapturnica, macduska, malgos741, Arwena, stara.krycha, iwcia77, kkisia, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyolencja wrote:Ja jak juz sie zmusze do seksu to rano albo po pracy,potem padam na pysk po treningach. No jestem zimna suka:/
Ty sobie najpierw zycie dziewczyno poukładaj.
Tak na serio piszesz??? ZMUSZASZ się do sexu???
To współczuję Twojemu facetowi.
Chcesz dziecko, zeby Ci podczas porodu pochwę rozciagnęło? W zyciu nie słyszałam większej głupoty.
Wiesz co? To juz prosciej jakis wibrator w rozmiarze XXXL sobie kup!
Prosciej, taniej i mozna uzyć wielokrotnie.malgos741, kapturnica, efcia, Mega, Arwena, moremi, iwcia77, kkisia, ania.g, Aasiula, Simba, caffe, ComeToMeBaby, gretka, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ty sobie najpierw zycie dziewczyno poukładaj.
Chcesz dziecko, zeby Ci podczas porodu pochwę rozciagnęło? W zyciu nie słyszałam większej głupoty.
Prosciej, taniej i mozna uzyć wielokrotnie.
Wibrator? Chyba do gardla sobie moge wsadzic. -
macduska wrote:Ty sobie najpierw zycie dziewczyno poukładaj.
Prosciej, taniej i mozna uzyć wielokrotnie.
Tu nie wibrator tu psycholog na wczoraj jest potrzebny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 23:56
macduska, efcia, Arwena, moremi, iwcia77, kkisia, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolencja wrote:No przeciez pisalam ze mam zerowe libido,moj maz tez,po prostu niekotrzy nie maja wiecznej chuci.
Wibrator? Chyba do gardla sobie moge wsadzic.
Ale nikt nie mówi o wiecznej chuci.
Raz się chce a raz nie, ale Ty tak piszesz, jakby to była jakas pańszczyzna do odrobienia.
Do listy lekarzy dodaj jeszcze seksuologa.kapturnica, efcia, Mega, moremi, iwcia77, kkisia, ania.g, Aasiula, Simba, caffe, gretka, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny