35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moze zycie samo ja naprostuje. Moze dziewczyna ma biologiczny wiek nizszy niz pesel, wiec potrzebuje czasu, zeby dorosnac. Edyta Gorniak tak ma, i fanow ma od dziesiecioleci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 00:03
kapturnica, macduska, efcia, stara.krycha, Mega, Arwena, moremi, iwcia77, kkisia, caffe, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Moze zycie samo ja naprostuje. Moze dziewczyna ma biologiczny wiek nizszy niz pesel, wiec potrzebuje czasu, zeby dorosnac. Edyta Gorniak tak ma, i fanow ma od dziesiecioleci.
Chyba przedszkolny...kapturnica, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:
kapturnica, efcia, macduska, Magdala, Mega, malgos741, moremi, iwcia77, kkisia, Aasiula, caffe, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:http://natemat.pl/24597,chodzisz-do-seksuologa-nfz-nie-zaplaci-bo-traktuje-to-jako-medycyne-niekonwencjonalna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 00:11
stara.krycha, macduska, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:
Gdzie jest ten, co sarenki puka??
stara.krycha, kapturnica, macduska, Mega, iwcia77, kkisia, ania.g, Aasiula, caffe, Simba, Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
olencja wrote:Wiem,ze dzialac,ale jak lekarz uspokaja mowi zeby dac na luz bo to dopiero rok,to co- mam mu do lba karabin przystawic?
stara.krycha, efcia, macduska, Magdala, Mega, iwcia77, kkisia, caffe, Simba, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!