35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moze zycie samo ja naprostuje. Moze dziewczyna ma biologiczny wiek nizszy niz pesel, wiec potrzebuje czasu, zeby dorosnac. Edyta Gorniak tak ma, i fanow ma od dziesiecioleci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 00:03
kapturnica, macduska, efcia, stara.krycha, Mega, Arwena, moremi, iwcia77, kkisia, caffe, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Moze zycie samo ja naprostuje. Moze dziewczyna ma biologiczny wiek nizszy niz pesel, wiec potrzebuje czasu, zeby dorosnac. Edyta Gorniak tak ma, i fanow ma od dziesiecioleci.
Chyba przedszkolny...
kapturnica, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyButy? Kto mnie wolal? Jestem! Czujna, zwarta i gotowa. Bronie banku jak niepodleglosci!kapturnica wrote:
kapturnica, efcia, macduska, Magdala, Mega, malgos741, moremi, iwcia77, kkisia, Aasiula, caffe, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
I uwazasz ,ze jakis artykul nie podparty zadnymi faktami ani ustawa mowi prawde?? Przejdz sie do jakiejkolwiek przychodni ktora ma podpisana umowe na nfz.Dostaniesz sie do lekarza kazdej specjalnosci na fundusz.Wystarczy tylko troche wysilku..olencja wrote:http://natemat.pl/24597,chodzisz-do-seksuologa-nfz-nie-zaplaci-bo-traktuje-to-jako-medycyne-niekonwencjonalna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 00:11
stara.krycha, macduska, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
macduska wrote:
Gdzie jest ten, co sarenki puka??
stara.krycha, kapturnica, macduska, Mega, iwcia77, kkisia, ania.g, Aasiula, caffe, Simba, Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Powiedz, że to już 3 lata.olencja wrote:Wiem,ze dzialac,ale jak lekarz uspokaja mowi zeby dac na luz bo to dopiero rok,to co- mam mu do lba karabin przystawic?
stara.krycha, efcia, macduska, Magdala, Mega, iwcia77, kkisia, caffe, Simba, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH