35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolencja wrote:http://natemat.pl/24597,chodzisz-do-seksuologa-nfz-nie-zaplaci-bo-traktuje-to-jako-medycyne-niekonwencjonalna
Tu masz ze strony NFZ:
https://zip.nfz.gov.pl/GSL/GSL/PrzychodnieSpecjalistyczne
I niech ktoś mi powie, ze nie jestem współczująca i pomocna!Magdala, efcia, stara.krycha, kapturnica, malgos741, moremi, iwcia77, kkisia, ania.g, caffe, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dobra ide se spac.Po chuj sie mam denerwowac. Nie moja za ciasna brocha , nie moje problemy
See ya dziołchy!!kapturnica, macduska, Magdala, Mega, moremi, iwcia77, kkisia, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:nie seksuolog a psychiatra,seksuolog nie jest refundowany
...
„Ważnym obszarem, który rozwija się w Małopolsce jest także leczenie środowiskowe. Małopolski Oddział NFZ – zgodnie z założeniami Narodowego Programu Ochrony Zdrowia Psychicznego , chce przenieść ciężar realizacji świadczeń psychiatrycznych z oddziałów szpitalnych na opiekę realizowaną w domu pacjenta. Taki kierunek działań sprzyja zwiększeniu komfortu pacjenta, który jest leczony w otoczeniu, gdzie czuje się bezpieczny – mówi Dyrektor Małopolskiego Oddziału NFZ Barbara Bulanowska. W leczeniu środowiskowym pacjenci będą mogli korzystać z pomocy w 14 nowych placówkach: w Skale, Bochni, Chrzanowie, Gorlicach, Wieliczce, Budzowie, Nowym Targu, Białym Dunajcu, Łyszkowicach, Wadowicach, Brzesku, Olkuszu, Myślenicach i Tuchowie.
Nowością na mapie świadczeń psychiatrycznych w naszym regionie są 2 poradnie seksuologiczne i patologii współżycia (obie w Krakowie),
Wiec niby kurwa mac jak nie jest refundowany jak nfz zakontraktowal ??
Pierdole , szkoda mi palcow na pisanie do sciany!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 00:21
stara.krycha, Mega, malgos741, moremi, iwcia77, kkisia, efcia, Simba, gretka, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ani się obejrzałam a już jest jutro! Tzn dzisiaj, bo niedawne dzisiaj stało się wczoraj, a wczorajsze jutro dzisiejszym dniem!
Pora na dobranoc bo już księżyc świeci... ⬇stara.krycha, Magdala, Mega, malgos741, moremi, iwcia77, kkisia, Aasiula, caffe, efcia, Simba, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ja sobie herbatke zaparzylam, bulke jem, nikt do lozka nie wola, samowola. Moge siedziec do rana, posty trzepac i cala wiadoma strone sama zapelnic, hehe.
stara.krycha, macduska, Mega, malgos741, moremi, iwcia77, kkisia, Aasiula, efcia, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
macduska wrote:I ani się obejrzałam a już jest jutro! Tzn dzisiaj, bo niedawne dzisiaj stało się wczoraj, a wczorajsze jutro dzisiejszym dniem!
Pora na dobranoc bo już księżyc świeci... ⬇
Tez Kraine jutra ogladalas wczoraj?macduska, stara.krycha, Mega, moremi, iwcia77, kkisia, ania.g, Aasiula, efcia, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyolencja wrote:w przychodniach o takich nazwach niestety nie przyjmuje seksuolog a psychiatra,nosz kurwa,wiem bo dzwonilam nie raz
Oki, psychiatra. I jesteś pewna, ze on nic a nic na zaburzeniach popędu się nie zna?
Może jakiś kurs wieczorowy kończył w tym kierunku? Może warto?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 00:29
stara.krycha, moremi, iwcia77, kkisia, kapturnica, Aasiula, efcia, Simba, gretka, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Tez Kraine jutra ogladalas wczoraj?
Jeszcze nie, może pojutrze zobaczę!
To będzie kraina popojutrza!
O, był taki film "Pojutrze"!Magdala, stara.krycha, Mega, moremi, iwcia77, kkisia, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Oki, psychiatra. I jesteś pewna, ze on nic a nic na zaburzeniach popędu się nie zna?
Możr jakiś kurs wieczorowy kończył w tym kierunku? Może warto?macduska, moremi, iwcia77, kkisia, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny