35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Nooo, taka z mleka w proszku... O matko, ślinianki mi zaczęły pracować.
i ten smak
ComeToMeBaby, efcia, Magda* lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Moja mama mówi że ma przepis na blok z tamtych czasów muszę od niej wyciągnąć też był dobry
ComeToMeBaby, efcia, dorbie lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Moja mama mówi że ma przepis na blok z tamtych czasów muszę od niej wyciągnąć też był dobry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 17:29
malgos741, ComeToMeBaby, efcia, dorbie lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:O widzisz to mam nadzieje, ze sie podzielisz z kolezankami na watku przepisy
kapturnica, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnykapturnica wrote:Cos slabo sie staracie by natrzaskac 10tys stron
Ruchy staraczki!!
Ja sie nie wychylam
W ciazy od wczoraj jestemkapturnica, ComeToMeBaby, gosia7122, gretka, BISCA, efcia, paszczakin, Magdala, malgos741, dorbie, Simba, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Ja sie nie wychylam
W ciazy od wczoraj jestem
A samopoczucie i nastawienie jak ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 17:44
kkisia, BISCA, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się u mnie dziś 15 stopni i leje po wczorajszym upale to prawie zima.
Piszecie tyle że nie sposób doczytać .Dużo tu cukrach w ciąży jak ja się ciesze że mnie to ominęło bo bałam się ,tym bardziej że u mnie nadciśnienie i w poprzednich ciążach zatrucie.Ta ciąża mimo że tak późna zdrowotnie super.
Kapta fajne uczucie jak się malec rozpycha a wasze maluchy mają czkawki? moja stale miała i jeszcze miesiąc po urodzeniu.
Moja starsza córka ma w piątek kontrolne wyniki u onkologa ,bardzo się boje proszę o kciuki.kkisia, Dziobak, ComeToMeBaby, gretka, Mega, efcia, Magdala, ania.g, peppapig, dorbie, Simba, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:To jako ciążówka musisz wspierac staraczki i tłuc im strony
A samopoczucie i nastawienie jak ??
Nastawienie pozytywne
Samopoczucie srednie
brzuch mnie pobolewa @
I latam do kibla zagladac w gacie bo jakos mi nieswojo
a to pewnie po luteinie
Pytalam dzis w aptece , czy moge kupic strzykawki z iglami insulinowki
i ten cholerny fragmin przeciagnac bo ma tepe igly
ale niestety mowia ze nie
Za chwile nie bede miala sie gdzie kluc , bo mam siniak na siniakumalgos741, dorbie, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Witam się u mnie dziś 15 stopni i leje po wczorajszym upale to prawie zima.
Piszecie tyle że nie sposób doczytać .Dużo tu cukrach w ciąży jak ja się ciesze że mnie to ominęło bo bałam się ,tym bardziej że u mnie nadciśnienie i w poprzednich ciążach zatrucie.Ta ciąża mimo że tak późna zdrowotnie super.
Kapta fajne uczucie jak się malec rozpycha a wasze maluchy mają czkawki? moja stale miała i jeszcze miesiąc po urodzeniu.
Moja starsza córka ma w piątek kontrolne wyniki u onkologa ,bardzo się boje proszę o kciuki.
Bedzie napewno dobrze z corkakkisia, gosia7122, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny