35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie ma naszej nowej koleżanki ... choć coś się działo
efcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
dorbie wrote:A ja wciągam krówki. Kurcze, a idę na moje pierwsze badania we wtorek
malgos741, dorbie, kkisia, efcia, Zofia8, ola_35 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj widziałam w cukierni (obok sali weselnej) szyszki z ryżu czy któreaś pamięta?
Przypomniały mi dziecięce lata jak same z mamą robiłyśmy bo nie było... ehh to były latakapturnica, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Aasiula, efcia, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Wczoraj widziałam w cukierni (obok sali weselnej) szyszki z ryżu czy któreaś pamięta?
Przypomniały mi dziecięce lata jak same z mamą robiłyśmy bo nie było... ehh to były lataWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 17:13
malgos741, dorbie lubią tę wiadomość
-
a o krówce i czekoladzie domowej roboty też wspomnę hmmmm ten smak mniam mniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 17:13
ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyDziś miałam ochotę na wizytę w restauracji Ganesh. Znacie? Indyjska kuchnia, pychotka. I tak się nastawiłam, a że byliśmy zawieść Młodego na urodziny na kregle, to mysłalam, ze skorzystamy. A tu u nas zamknęli Ganesh! I szok. Musiałam się zadowolić restauracją sushi, ale to nie ten smak... N asushi sobie nie pozwoliłam, ale wzieliśmy zupki jakies z glonami kurczakiem, tofu i z pierożkami warzywnymi i jeszcze makaron ryżowy taki gruby okagły z kurczakiem, grzybami mun, bambusem cebulka cukinia i sezamem. No pyszne było, ale to nie indyjskie
No taka fajna knajpa, ale miejsce mieli chujowe, bo w małym centrum handlowymmoremi, kkisia, BISCA, efcia, Magda*, megan8 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:O oo tak ,to sie robilo lepik kakaowo cukrowy i wsypywalo do tego ryz preparowany A potem robilo szyszki
kapturnica lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:a o krówce i czekoladzie domowej roboty też wspomnę hmmmm ten smak mniam mniam
dorbie, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Dziś miałam ochotę na wizytę w restauracji Ganesh. Znacie? Indyjska kuchnia, pychotka. I tak się nastawiłam, a że byliśmy zawieść Młodego na urodziny na kregle, to mysłalam, ze skorzystamy. A tu u nas zamknęli Ganesh! I szok. Musiałam się zadowolić restauracją sushi, ale to nie ten smak... N asushi sobie nie pozwoliłam, ale wzieliśmy zupki jakies z glonami kurczakiem, tofu i z pierożkami warzywnymi i jeszcze makaron ryżowy taki gruby okagły z kurczakiem, grzybami mun, bambusem cebulka cukinia i sezamem. No pyszne było, ale to nie indyjskie
No taka fajna knajpa, ale miejsce mieli chujowe, bo w małym centrum handlowymciekawe na chłopaka czy dziewczynkę?
dorbie, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymalgos741 wrote:a o krówce i czekoladzie domowej roboty też wspomnę hmmmm ten smak mniam mniam
A i ostatnio blok zrobiła, pamiętacie blok? taki z herbatnikami w środku?kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:zachciewajki
ciekawe na chłopaka czy dziewczynkę?
A poprzednie ciąże raczyłam się Nuggetsami z Maca z sosem Barbeque, teraz ble...
Czyli na dziewczynkęmoremi, malgos741, kkisia, efcia, Magda*, Iwone, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
A tak seryjnie to czasem mi przykro jak mlody cos szama a ja tylko moge popatrzyc.Wrecz mnie to wkurwia.Z drugiej strony jak widze jak Maks buszuje w brzuchu to tlumacze sobie ,ze to nie jest znow taki wielki koszt by byl zdrowym chlopcemI jakos latwiej wytrwac
Ale dawno tak zdrowo to ja sie nie odzywialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 17:21
moremi, malgos741, kkisia, Aasiula, Mega, efcia, Magda*, Zofia8, dorbie, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Naleśniki z twarożkiem made in Virtuu z Biedry, niezapomniane...
A poprzednie ciąże raczyłam się Nuggetsami z Maca z sosem Barbeque, teraz ble...
Czyli na dziewczynkękapturnica, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
kapturnica wrote:Morcia cos wspominalas ,ze malego czujesz ???I jak doznania ??Fajne przezycie nie ?
ComeToMeBaby, BISCA, efcia, Magda*, Zofia8, dorbie, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!