35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
olencja wrote:Znaim zajde znajde sposob
podejrzewam, ze nie dopuszcze do wydzialania nadmiaru insuliny.
kapturnica, efcia, gretka, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Oglądałam program, w którym ludzie garściami żarli tabletki homeopatyczne zapijając kroplami. Nic się nie stało. Nikt nie potrzebował nawet konsultacji lekarskiej. To zwykłe cukierki są.
efcia lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Pamięć wody... Pomóc nie pomoże, najwyżej na zasadzie placebo. Ale zaszkodzić też nie zaszkodzi. Jak ktoś nie ma na co kasy wydawać, to owszem.
Nasza pediatra wypisywała skierowania do laboratorium i w tym samym czasie robiłam badania prywatnie w innym laborze i obserwowałyśmy jak znika białko, krwinki białe i czerwone z moczu.
Jeśli to dla Ciebie placebo, to ok, ja mam inne zdanie. Fakt, homeopatia nie leczy wszystkiego, ale warto spróbować, szczególnie wtedy jeśli medycyna konwencjonalna nie pomaga.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 15:12
Arwena, efcia, Magda*, malgos741, ania.g, iwcia77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Fakt, homeopatia nie leczy wszystkiego, ale warto spróbować, szczególnie wtedy jeśli medycyna alternatywna nie pomaga.
kapturnica, Iwone, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Ale 5 WW to obiad jest!Jedyny taki obfity posilek w ciagu dnia. Nie chcesz chyba jesc na obiad tylko truskawek?
Caly bajer polega na tym, zeby zmiescic sie w podanych do posilku WW, ale zeby to bylo smaczne, pozywne i zawieralo wszystko co potrzebne. Ale zeby to nie bylo 1 ciastko.
No co ty dziobek ! Truskawki to tylko dodatek np. do kefiru, albo żeby podjeść kilka miedzy posiłkami. A co do ryzyka cukrzycy to co ja mam powiedzieć? Wzrost 175, waga przed ciążą 58kg, teraz 60kg, córka urodzona w 42 tyg 2850g, ciśnienie przeważnie 90/50 (czasami przekroczy 100), brak cukrzycy w rodzinie, brak poronień i innych podobnych, żadnych zatruć ciążowych. Jak zaszłam w ciąże słodycze zamieniłam na bakalie i suszone owoce, orzechy, owoce świeże, czekolade gorzką, ale za dużo chyba tego zjadałam.kapturnica, moremi, Magdala, kkisia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:rozpędziłam się.
Konwencjonalna miało być
Ja miałam odwrotną sytuację. Lekarz okulista zdiagnozował zapalenie spojówek i polecił "bardzo dobre kropelki bez recepty". Objawów zapalenia nie miałam, bolalo jak cholera, więc dwa dni później po zaostrzeniu objawów poszłam do drugiego - ostre zapalenie spojówek (jakos nikt nie zwrócił uwagi, ze dotyczyło tylko jednego oka!) i kolejne kropelki, tym razem na receptę.
W rezultacie wylądowałam z wymiotami i ogromnym bólem glowy na pogotowiu. Diagnoza - zapalenie nadtwardówki. Bolesne zastrzyki, antybiotyk i zaklejone oko na dwa tygodnie. Tak się skonczyła przygoda z homeopatią.kapturnica, macduska, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ola_35 wrote:No co ty dziobek ! Truskawki to tylko dodatek np. do kefiru, albo żeby podjeść kilka miedzy posiłkami. A co do ryzyka cukrzycy to co ja mam powiedzieć? Wzrost 175, waga przed ciążą 58kg, teraz 60kg, córka urodzona w 42 tyg 2850g, ciśnienie przeważnie 90/50 (czasami przekroczy 100), brak cukrzycy w rodzinie, brak poronień i innych podobnych, żadnych zatruć ciążowych. Jak zaszłam w ciąże słodycze zamieniłam na bakalie i suszone owoce, orzechy, owoce świeże, czekolade gorzką, ale za dużo chyba tego zjadałam.
moremi, Arwena, Mega, kkisia, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Iwone, dla mnie mozesz nawet do szeptuchy chodzić.
Ja miałam odwrotną sytuację. Lekarz okulista zdiagnozował zapalenie spojówek i polecił "bardzo dobre kropelki bez recepty". Objawów zapalenia nie miałam, bolalo jak cholera, więc dwa dni później po zaostrzeniu objawów poszłam do drugiego - ostre zapalenie spojówek (jakos nikt nie zwrócił uwagi, ze dotyczyło tylko jednego oka!) i kolejne kropelki, tym razem na receptę.
W rezultacie wylądowałam z wymiotami i ogromnym bólem glowy na pogotowiu. Diagnoza - zapalenie nadtwardówki. Bolesne zastrzyki, antybiotyk i zaklejone oko na dwa tygodnie. Tak się skonczyła przygoda z homeopatią.
Magdu pytała czym jeszcze poza stosowanymi lekami może próbować i ja Jej wskazałam homeopatyczny lek, który kilku znajomym (nie wszystkim) pomógł. A co ona zrobi z tą wiadomością to jej sprawa.efcia lubi tę wiadomość
-
Magda* wrote:ach ,podziele sie z wami
dziś wzruszam sie przy tym filmiku
https://www.youtube.com/watch?t=19&v=CAID_2iKO5Ykapturnica, Magda*, malgos741 lubią tę wiadomość
-
A ja mam powazny problem.
Od wczoraj robie testy ovu I tak. Wczoraj byl wyrazny bladzioch, dzis zdecydowanie ciemniejsza niz wczoraj. Pewnie jutro bedzie na rowni, jesli nie dzis wieczorem. A chlop we wtorek wieczor wraca. Za pozno bedzie, nie? Mam troche towaru z wczoraj rano, ale moga nie dotrwac.ania.g, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:A ja mam powazny problem.
Od wczoraj robie testy ovu I tak. Wczoraj byl wyrazny bladzioch, dzis zdecydowanie ciemniejsza niz wczoraj. Pewnie jutro bedzie na rowni, jesli nie dzis wieczorem. A chlop we wtorek wieczor wraca. Za pozno bedzie, nie? Mam troche towaru z wczoraj rano, ale moga nie dotrwac.Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Jeny, obejrzałam, ale nie zlapalam dobrze historii na początku, nie wiedziałam o co chodzi. Cofnelam, przeczytałam jeszcze raz. Dotarło. Przeczytałam mojemu m, odpalilam. Spłakałam się razem z nią. Mój m mi łezki obcałował z wrażenia, że tak wymiękłam chyba. Kradne ten filmik.
mnie E spytał co chcę przez to powiedziec..
ze historia powrotu po latach to niby ze on ma tak na swoja ex reagowac,czy ja na swojego ex..
no gadaj tu z facetami