35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olencja wrote:Tak, jagodowe sa ok, ale chodzi o ilosc weglowodanow na jeden raz, zeby insulina nie oszalala z radosci bo ciezko potem ja uspokoic
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Mam jeszcze taki problem.
Pierworodny to alergik, uczulenie na trawy, odczulany w tym roku.
Długo się trzymał ale jest coraz gorzej.
Jedzie na lekach.
Ciagle leci mu krew z nosa. Wystarczy, ze mocniej wydmucha nos- a ciagle ma katar..., albo kicnie- a kicha często i gotowe...
Wczoraj wieczorem woła mnie do lazienki od razu zastrzegajac, zebym się nie przestraszyła...
Faktycznie widok godny Hitchcoca- Pierworodny stoi w pełnej czerwonej wody wannie, pełno pary, rozbryzgów krwi, z nosa krew cieknie. Brrrr...
Rano powtórka z rozrywki.
Co robić? Drogie forum co robić?
Dodam, ze rutinoscorbin łyka juz od dawna.
Macdu nie wiem jakie jest Twoje zdanie na temat homeopatii? Uważam że warto spróbować, nic nie tracisz. Homeopatia jak nie pomoże, to na pewno nie zaszkodzi.
Są takie granulki Pollens 15CH. Kilku moim znajomym pomogły.
macduska, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Macdu nie wiem jakie jest Twoje zdanie na temat homeopatii? Uważam że warto spróbować, nic nie tracisz. Homeopatia jak nie pomoże, to na pewno nie zaszkodzi.
Są takie granulki Pollens 15CH. Kilku moim znajomym pomogły.
Dzięki Iwone. Każda informacja się przyda!Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja generalnie korzystałam w pierwszej ciąży i korzystam teraz z jednostek 1WW(wymienników węglowodanowych), i generalnie 1kg truskawek mieści się w 5 WW, wiec nie przekracza granicy dozwolonej na jeden posiłek. Indeks glikemiczny to mówił chyba z jaką szybkością rośnie cukier we krwi.
kapturnica, moremi, ania.g, kkisia, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Magda avatar fajny ale tamten miał to COŚ!
I fajnie, ze będziesz mieć syna! Fajnie mieć chłopaków! Mówi matka dwóch synów.
dumna jestem,tylko troche się boję,dla mnie to kosmos,
chłopcy sa tacy różni od dziewczynek.moremi, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:A wiesz, czytam sobie rozne badania na temat dietetyki
Nawet stara szkola mowi o 5 porcjach warzyw lub owocow
A ja ukonczylam takową stara szkołe o specjalnosci technologii żywienia i jakoś nie przypominam sobie o takich normach wagowych dla truskawekWiec sory ale dla mnie to pierdolamente jest .Mowi sie o 5porcjach warzyw i owocow a nie o zalecanej wadze Każda bedzie inna w zaleznosci od osoby i jego cech osobniczych
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja ukonczylam takową stara szkołe o specjalnosci technologii żywienia i jakoś nie przypominam sobie o takich normach wagowych dla truskawek
Wiec sory ale dla mnie to pierdolamente jest .Mowi sie o 5porcjach warzyw i owocow a nie o zalecanej wadze Każda bedzie inna w zaleznosci od osoby i jego cech osobniczych
-
ola_35 wrote:Ja generalnie korzystałam w pierwszej ciąży i korzystam teraz z jednostek 1WW(wymienników węglowodanowych), i generalnie 1kg truskawek mieści się w 5 WW, wiec nie przekracza granicy dozwolonej na jeden posiłek. Indeks glikemiczny to mówił chyba z jaką szybkością rośnie cukier we krwi.
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:potrzymam go jeszcze trochę,niech się wszyscy dowiedzą ze syna będę mieć
dumna jestem,tylko troche się boję, dla mnie to kosmos,
chłopcy sa tacy różni od dziewczynek.
Oj tam kosmos! Dziecko to dziecko!
Magda*, kapturnica, moremi, efcia, kkisia, BISCA, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:A potem sie dziwic ze cukrzyca ciazowa chwyta...
Zreszta jak widze nie tylko w tejWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 14:45
moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość