35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ola_35 wrote:Wiesz ja ze względu na mój tryb pracy miałam to wszystko rozpierdzielone, sniadanie o 7 bardzo obfite w międzzy czasie nic nie potrafiłam zjeść potem obiad 17-18 też obfity, po obiedzie napady słodyczowe i po sniadaniu, a wieczorem to tylko owoce i tak to wyglądało.
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bozia, a dlaczego Twój Kajtek sunie żaglówką po jezdni w srodku miasta?
- na falach życia niech płynie spokojnie...
moremi, macduska, kkisia, BISCA, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:I nie masz szans zeby sobie w pudelkach jedzenie do pracy targac? Zeby nie pozostawiac organizmu bez paliwa na tyle godzin:/
Teraz muszę coś zrobić, tylko wiesz trzymanie pudełka z jedzeniem w samochodzie przy temperaturach tych co teraz będą to średnio wygląda, muszę znaleźć swoją mini lodóweczke z wkładami-używałam jej jak karmiłam córkę długo piersią i musiałam mleko ściągać w pracy, trzymała wtedy zimno, nie wiem czy komuś tego nie oddałam...
-
ola_35 wrote:Teraz muszę coś zrobić, tylko wiesz trzymanie pudełka z jedzeniem w samochodzie przy temperaturach tych co teraz będą to średnio wygląda, muszę znaleźć swoją mini lodóweczke z wkładami-używałam jej jak karmiłam córkę długo piersią i musiałam mleko ściągać w pracy, trzymała wtedy zimno, nie wiem czy komuś tego nie oddałam...
-
nick nieaktualny
-
ola_35 wrote:Teraz muszę coś zrobić, tylko wiesz trzymanie pudełka z jedzeniem w samochodzie przy temperaturach tych co teraz będą to średnio wygląda, muszę znaleźć swoją mini lodóweczke z wkładami-używałam jej jak karmiłam córkę długo piersią i musiałam mleko ściągać w pracy, trzymała wtedy zimno, nie wiem czy komuś tego nie oddałam...
ola_35, Arwena, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przyszedł, umył naczynia. Zabrał mi gąbkę z ręki i odsunął od zlewu. Mycie naczyń to jego robota, ok. Poszedł się wykąpać. Zaczynam się bać
malgos741, Mega, moremi, Aasiula, Arwena, ania.g, kkisia, BISCA, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:To taki pseudochlodnik. Rzodkiewka, ogórek, szczypiorek, sól i pieprz, kefir i łyżka octu.
O ja cie, toz to ja wlasnie z dzialki dostalam. Ogorkowa zgapilam od Bozi, drugie od Moremi I obiad sie znalazl.
Dzieki babki.efcia, Mega, moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magda* wrote:Cześć Ola_35 ,widze cukier za wysoki,a co po za tym,jak się czujesz?
Magda w miarę ok, doczytałam że będzie u Ciebie synek-fajnie! Muszę iść do sklepu po brązowy ryż i robię chińszczyznę z warzywami:-)Magda*, moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mam jeszcze taki problem.
Pierworodny to alergik, uczulenie na trawy, odczulany w tym roku.
Długo się trzymał ale jest coraz gorzej.
Jedzie na lekach.
Ciagle leci mu krew z nosa. Wystarczy, ze mocniej wydmucha nos- a ciagle ma katar..., albo kicnie- a kicha często i gotowe...
Wczoraj wieczorem woła mnie do lazienki od razu zastrzegajac, zebym się nie przestraszyła...
Faktycznie widok godny Hitchcoca- Pierworodny stoi w pełnej czerwonej wody wannie, pełno pary, rozbryzgów krwi, z nosa krew cieknie. Brrrr...
Rano powtórka z rozrywki.
Co robić? Drogie forum co robić?
Dodam, ze rutinoscorbin łyka juz od dawna.
do tego jeszcze witamina K
macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:No i wiesz, z owocami nie warto przeginac, bo to fruktoza, takze banan, jablko czy max pol kg truskawek teraz. Ja raczej dietytke sportowa znam ale mysle ze do ciezarnych te zasady tez sie stosuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 14:20
malgos741, moremi, Aasiula, ania.g, kkisia, Natka_79, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Magda w miarę ok, doczytałam że będzie u Ciebie synek-fajnie! Muszę iść do sklepu po brązowy ryż i robię chińszczyznę z warzywami:-)
to pochwale sie przy okazji,my jedlismy wczoraj w Amsterdamie w najlepszej chińskej knajpie
efcia, malgos741, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Macduska, a moze warto zmienic rutinoscorbin na rutyne? Tak naprawde to rutyna mu udokumentowane dzialanie pow 500mg wiec rutinoscorbin jest za slaby. Ja leczylam naczynia krwionosne bo po kazdym pobraniu krwii mialam siniak jak po pobiciu i mi pomoglo, juz nie wygladam jak ofiara przemocy domowej
efcia, macduska, Dziobak, ComeToMeBaby, Arwena, BISCA, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Truskawki maja bardzo niski indeks glikemiczny bo 40 i sa jak najbardziej zalecane przy cukrzycy Ja jem w ciagu dnia i ponad kilogram i cukier po godz nie przekracza 100 wiec nie przesadzajmy z tym ich ograniczeniami.Szczegolna uwage nalezy zwrocic na banany , winogrona , arbuzy , melony i je ograniczac