35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heh, tu jest jak w chacie przy kądzieli

Dobrze, bo to że nie ma już tego wspólnego babskiego przędzenia, to wielka szkoda. Fajnie, że natura społeczna znalazła sposób, żeby wypełnić dziurę, jaka zrobiła się w babskich kręgach w ciągu ostatnich 150 lat.
nick nieaktualny, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, nick nieaktualny, Simba, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyNie wywoluj wilka z lasu podla nadeta babo z rozklapciochom (nie wiem, czy zapamietalam wszystkie epitety jakimi nas tu raczono)Mega wrote:Jeszcze tylko 6 stron...
Olencja całkiem uciekła?
kapturnica, Magdala, Mega, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Dla mnie to wymiana doswiadczen. Bo gdybym tym razem nie trafila do szpitala, to mogloby byc roznie. U niektorych przypomina to miesiaczke a inne powinny trafic do szpitala.
Dokladnie tak. Kazdy przechodzi inaczej I nie mozna tego przewidziec. U mnie to wygladalo jak bardziej nasilona miesiaczka, badziej bolesna. Wmawialam sobie, ze wszystko wyleci I tak sie stalo. Zmienmy temat.
Zofia8, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Natenwczas ,podobnież TAK.W rzeczywistosci nikt nie wie bo nie lukał jej w maciceZofia8 wrote:Dziewczyny, oswieccie mnie, czy Mama3 jest w ciazy czy nie?
A pisac można wsio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 19:28
nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

-
Jeszcze jak tu pisała to była. Mam nadzieję, że ciągle jest. Przestała pisać i słuch po niej zaginął.Zofia8 wrote:Dziewczyny, oswieccie mnie, czy Mama3 jest w ciazy czy nie?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Nie wywoluj wilka z lasu podla nadeta babo z rozklapciochom (nie wiem, czy zapamietalam wszystkie epitety jakimi nas tu raczono)

Stara ale kiedyś zamiast tych bucikow to bys buzie pokazala!!
Magdala, Mega, nick nieaktualny, BISCA, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
To w takim razie rozbawię Was trochę.
Tak moje dziecko wróciło parę dni temu z urodzin.
[tu było zdjęcie
]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 07:23
Krakonka, ComeToMeBaby, ania.g, Zofia8, kapturnica, nick nieaktualny, BISCA, efcia, malgos741, nick nieaktualny, gosia7122, gretka, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, Simba, SolarPolar lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
ComeToMeBaby wrote:Jeszcze jak tu pisała to była. Mam nadzieję, że ciągle jest. Przestała pisać i słuch po niej zaginął.
Wiem, ze odzywala sie dwa razy ale ja do konca nie wiedzialam, czy z ta ciaza to Ona tak na serio, czy to byl niesmaczny zart.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Zofia8
-
A tak w ogóle to bry w to zimowe popołudnie.
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, efcia, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyOj, dzialo sie pani, dzialo! Pojawila sie nowa. Niby w moim wieku, to sie ucieszylam. Ale potem zaczela pisac i...Krakonka wrote:Jakaś afera mnie ominęła?
ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, BISCA, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość