35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heh, tu jest jak w chacie przy kądzieli
Dobrze, bo to że nie ma już tego wspólnego babskiego przędzenia, to wielka szkoda. Fajnie, że natura społeczna znalazła sposób, żeby wypełnić dziurę, jaka zrobiła się w babskich kręgach w ciągu ostatnich 150 lat.stara.krycha, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, macduska, Simba, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyMega wrote:Jeszcze tylko 6 stron...
Olencja całkiem uciekła?kapturnica, Magdala, Mega, BISCA, kkisia, macduska, Simba lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Dla mnie to wymiana doswiadczen. Bo gdybym tym razem nie trafila do szpitala, to mogloby byc roznie. U niektorych przypomina to miesiaczke a inne powinny trafic do szpitala.
Dokladnie tak. Kazdy przechodzi inaczej I nie mozna tego przewidziec. U mnie to wygladalo jak bardziej nasilona miesiaczka, badziej bolesna. Wmawialam sobie, ze wszystko wyleci I tak sie stalo. Zmienmy temat.Zofia8, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Zofia8 wrote:Dziewczyny, oswieccie mnie, czy Mama3 jest w ciazy czy nie?
A pisac można wsioWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 19:28
stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To w takim razie rozbawię Was trochę.
Tak moje dziecko wróciło parę dni temu z urodzin.
[tu było zdjęcie]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 07:23
Krakonka, ComeToMeBaby, ania.g, Zofia8, kapturnica, stara.krycha, BISCA, efcia, malgos741, kkisia, gosia7122, gretka, Arwena, paszczakin, macduska, Simba, SolarPolar lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
ComeToMeBaby wrote:Jeszcze jak tu pisała to była. Mam nadzieję, że ciągle jest. Przestała pisać i słuch po niej zaginął.
Wiem, ze odzywala sie dwa razy ale ja do konca nie wiedzialam, czy z ta ciaza to Ona tak na serio, czy to byl niesmaczny zart.
stara.krycha lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Jakaś afera mnie ominęła?
ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, BISCA, efcia, kkisia, macduska, Simba, Sabina lubią tę wiadomość