35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Najlepsze jest to, że koleś, który rozpętał ta aferę z uczuleniem na gluten ostatnio się z tego wycofał. Teraz twierdzi, że odstawienie glutenu ma wiele negatywnych następstw i tylko chorzy na celiakię powinni stosować taką dietę. Inesska ma coś na ten temat w pamiętniku. Po odstawieniu glutenu mozna jednak mieć objawy celiakii po powrocie do jedzenia mąki.
Simba, może masz uczulenie na laktozę. W produktach mlecznych przetworzonych jej nie ma.
Teraz jestem pewna, że to co czułam to właśnie Toto! Wiercipiętek
efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, Reni, BISCA, Simba, nick nieaktualny, Magdala, Natka_79, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, gretka, Zofia8, malgos741, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
tylko na Mazurach
ale najlepsze jest to, że tam prawie zasięgu nie było! o internecie mogłam zapomnieć
niby miało być wifi, ale okazało się, że coś im się zepsuło i dupa
zrywało sygnał
ma to też swoje dobre strony - pierwszy raz od kilku lat byłam odcięta od świata
telefon gdzieś tam w szafie leżał
efcia wrote:Reni to pochwal sie gdzie byłaś jak cie nie bylo
kapturnica, efcia, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, Aasiula, SolarPolar, Krakonka, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bardzo możliwe, bo to jedyne badanie, którego nie zrobiłam, jako że już byłam w ciąży a ono jest dość dlugie i uciążliwe.moremi wrote:Najlepsze jest to, że koleś, który rozpętał ta aferę z uczuleniem na gluten ostatnio się z tego wycofał. Teraz twierdzi, że odstawienie glutenu ma wiele negatywnych następstw i tylko chorzy na celiakię powinni stosować taką dietę. Inesska ma coś na ten temat w pamiętniku. Po odstawieniu glutenu mozna jednak mieć objawy celiakii po powrocie do jedzenia mąki.
Simba, może masz uczulenie na laktozę. W produktach mlecznych przetworzonych jej nie ma.
Teraz jestem pewna, że to co czułam to właśnie Toto! Wiercipiętek
Cieszę się razem z Tobą z tych Toto-kuksancow
kapturnica, moremi, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tylko na Mazurach
ale najlepsze jest to, że tam prawie zasięgu nie było! o internecie mogłam zapomnieć
niby miało być wifi, ale okazało się, że coś im się zepsuło i dupa
zrywało sygnał
ma to też swoje dobre strony - pierwszy raz od kilku lat byłam odcięta od świata
telefon gdzieś tam w szafie leżał
no i dobrze
wtedy człowiek naprawde odpoczywa 
ja mialam to samo bylam w zeszły weekend na wyjeździe firmowym i jakie bylo moje zdziwienie jak moglam połączyc sie tylko z numerem alarmowym
w pierwszy dzien mnie szlak trafiał, ale poźniej super - luzik na całego
Reni, nick nieaktualny, BISCA, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Poza zajebistym brakiem ochoty na sex po 10 latach z tym samym partneremSimba wrote:Olencja miala wszystko zajebiste.
efcia, Simba, nick nieaktualny, BISCA, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:mnie też efcia pominęła...
no ale ja już weteranka dzieciata - może to znak, że czas dać se siana? 
o nie nie nie ...
Bozia ładne dzieci płodzisz wiec na liscie juz jesteś
wiec uważaj
BISCA, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Kkisia, ja też mam adhd ale dziś mnie dopadła senność jak cholera. Dobrze że Marcel spał dwie godziny bo ja razem z nim, jeszcze młodsza przyszła się przytulić i też zasnęła. Wypiłam kawę i mi po niej niedobrze.
efcia, nick nieaktualny, moremi, Simba, kapturnica, nick nieaktualny, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
ComeToMeBaby wrote:ty Zośka, ale o co ty pytasz, bo trochę zgłupiałam. Ja bym ci fajnego stymulanta podrzuciła, ale w sumie... on jest mój prywatny osobisty hehehehehee

Eeee nie o to chodzi
O lek do stymulacji owulacji, ktory bylby najlepszy w mojej sytuacji (problem z jakoscia komorek jajowych). Chcialabym poznac Wasze opinie. Z jakich korzystalyscie?
ComeToMeBaby, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Zofia8
-
U mnie dzisiaj leczo. Mąż zrobił wczoraj po powrocie z kina (tak, tak - w końcu wczoraj obejrzeliśmy Krainę dzisiaj
)
Dzisiaj zatem nie robiłam nic
BISCA, ania.g, Simba, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, kapturnica, efcia, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, SolarPolar, malgos741, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja tak mam na rejsachefcia wrote:no i dobrze
wtedy człowiek naprawde odpoczywa 
ja mialam to samo bylam w zeszły weekend na wyjeździe firmowym i jakie bylo moje zdziwienie jak moglam połączyc sie tylko z numerem alarmowym
w pierwszy dzien mnie szlak trafiał, ale poźniej super - luzik na całego
świetna sprawa
efcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!