35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Najlepsze jest to, że koleś, który rozpętał ta aferę z uczuleniem na gluten ostatnio się z tego wycofał. Teraz twierdzi, że odstawienie glutenu ma wiele negatywnych następstw i tylko chorzy na celiakię powinni stosować taką dietę. Inesska ma coś na ten temat w pamiętniku. Po odstawieniu glutenu mozna jednak mieć objawy celiakii po powrocie do jedzenia mąki.
Simba, może masz uczulenie na laktozę. W produktach mlecznych przetworzonych jej nie ma.
Teraz jestem pewna, że to co czułam to właśnie Toto! Wiercipiętekefcia, kapturnica, ComeToMeBaby, Reni, BISCA, Simba, kkisia, Magdala, Natka_79, dorbie, macduska, paszczakin, gretka, Zofia8, malgos741, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
tylko na Mazurach
ale najlepsze jest to, że tam prawie zasięgu nie było! o internecie mogłam zapomnieć
niby miało być wifi, ale okazało się, że coś im się zepsuło i dupa
zrywało sygnał
ma to też swoje dobre strony - pierwszy raz od kilku lat byłam odcięta od świata
telefon gdzieś tam w szafie leżał
efcia wrote:Reni to pochwal sie gdzie byłaś jak cie nie bylokapturnica, efcia, moremi, Magda*, macduska, BISCA, stara.krycha, kkisia, paszczakin, Aasiula, SolarPolar, Krakonka, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Najlepsze jest to, że koleś, który rozpętał ta aferę z uczuleniem na gluten ostatnio się z tego wycofał. Teraz twierdzi, że odstawienie glutenu ma wiele negatywnych następstw i tylko chorzy na celiakię powinni stosować taką dietę. Inesska ma coś na ten temat w pamiętniku. Po odstawieniu glutenu mozna jednak mieć objawy celiakii po powrocie do jedzenia mąki.
Simba, może masz uczulenie na laktozę. W produktach mlecznych przetworzonych jej nie ma.
Teraz jestem pewna, że to co czułam to właśnie Toto! Wiercipiętek
Cieszę się razem z Tobą z tych Toto-kuksancowkapturnica, moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tylko na Mazurach
ale najlepsze jest to, że tam prawie zasięgu nie było! o internecie mogłam zapomnieć
niby miało być wifi, ale okazało się, że coś im się zepsuło i dupa
zrywało sygnał
ma to też swoje dobre strony - pierwszy raz od kilku lat byłam odcięta od świata
telefon gdzieś tam w szafie leżał
no i dobrzewtedy człowiek naprawde odpoczywa
ja mialam to samo bylam w zeszły weekend na wyjeździe firmowym i jakie bylo moje zdziwienie jak moglam połączyc sie tylko z numerem alarmowym
w pierwszy dzien mnie szlak trafiał, ale poźniej super - luzik na całegoReni, Magda*, BISCA, moremi, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Olencja miala wszystko zajebiste.
efcia, Simba, macduska, BISCA, moremi, kapturnica, stara.krycha, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:mnie też efcia pominęła...
no ale ja już weteranka dzieciata - może to znak, że czas dać se siana?
o nie nie nie ...
Bozia ładne dzieci płodzisz wiec na liscie juz jesteś
wiec uważajBISCA, moremi, Bozia3, stara.krycha, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Kkisia, ja też mam adhd ale dziś mnie dopadła senność jak cholera. Dobrze że Marcel spał dwie godziny bo ja razem z nim, jeszcze młodsza przyszła się przytulić i też zasnęła. Wypiłam kawę i mi po niej niedobrze.
efcia, dorbie, moremi, Simba, kapturnica, kkisia, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ComeToMeBaby wrote:ty Zośka, ale o co ty pytasz, bo trochę zgłupiałam. Ja bym ci fajnego stymulanta podrzuciła, ale w sumie... on jest mój prywatny osobisty hehehehehee
Eeee nie o to chodziO lek do stymulacji owulacji, ktory bylby najlepszy w mojej sytuacji (problem z jakoscia komorek jajowych). Chcialabym poznac Wasze opinie. Z jakich korzystalyscie?
ComeToMeBaby, efcia, Magda* lubią tę wiadomość
Zofia8
-
U mnie dzisiaj leczo. Mąż zrobił wczoraj po powrocie z kina (tak, tak - w końcu wczoraj obejrzeliśmy Krainę dzisiaj
)
Dzisiaj zatem nie robiłam nicBISCA, ania.g, Simba, dorbie, ComeToMeBaby, macduska, kapturnica, efcia, Bozia3, stara.krycha, kkisia, paszczakin, SolarPolar, malgos741, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
efcia wrote:no i dobrze
wtedy człowiek naprawde odpoczywa
ja mialam to samo bylam w zeszły weekend na wyjeździe firmowym i jakie bylo moje zdziwienie jak moglam połączyc sie tylko z numerem alarmowym
w pierwszy dzien mnie szlak trafiał, ale poźniej super - luzik na całegoświetna sprawa
efcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!