35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Nie no laski bez przesady
Trzeba normalnie funkcjonowac
nie bede ciezarow dzwigac , pooszczedzam sie troche
ale chata mi brudem nie zarosnie
obiad tez byc musi
A jesli chodzi o obiady, to polecam parowki i pizze mrozonakkisia, BISCA, moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Efcia Ty serio z ta dieta bezmaczna? Dolaczylabym sie, bo moj lek w moich wynikach, ktore nie wskazuja co prawda celiakii dopatrzyl sie jednak uczulenia..Zrobie badania w Pl i wtedy dolacze (lub nie
). Ale bede Cie dopingowac.
efcia lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnySimba wrote:Przy blizniakach? Zarosnie
A jesli chodzi o obiady, to polecam parowki i pizze mrozona
Ale to za kilka miesiecy
To jeszcze sporo czasu
A ja mam Adhd jak Bliska
Wlasnie ciekawe co u niejefcia, Simba, moremi, stara.krycha, gretka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wszystkie wszystkie, chociaz powiem Ci ze tych bym nie kupila
http://www.hegos.eu/produkty/5619,sandal_melissa_+_jason_wu.html
Ekskluzywne buty dla woznej
Teraz to w ogole nie wiadomo kto pani, a kto wozna.efcia, Simba, stara.krycha lubią tę wiadomość
Reni wrote:zastanawiam się...jak to się stało, że niektóre przeżyły początki na forum
Mi sie upiekloale weszlam po cichutku i czytalam Was dlugo z partyzanta
Reni, efcia, kkisia, Simba, moremi, Aasiula, Bozia3, stara.krycha, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
W podstawowce mielismy taka prawdziwa wozna. W niebieskim fartuchu chodzila i takich butach za kostke plociennych z odkrytymi palcami. Sklepowe tez takie nosily. Ja sie jej normalnie balam. Do sklepiku sie szlo kolo szatni i ona tam siedziala zawsze po drodze. Jaki to byl stres. A do sklepiku sie chcialo na duzej przerwie po swinstwa isc. A ganiala wszystkich za buty!
efcia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
No dobra skończyłam
Doczytałam, że
Anna Maria wypróżniła psy - to dobrze
Oo doszłam do rozklapiochy..no no no ładnie
A tu muszę zacytowaćolencja wrote:przez te cwiczenia kegla to czasem musim sie obejsc smakiem bo nie daje rady wlezc.
Wacia ja też się zmuszam do seksu – poważnie przez te starania u mnie libido na poziomie -5
Ooo doczytałam, że jesteście nadęte
A tak na marginesie to czemu tak na koleżankę napadłyście? Nie dałyście jej szansy
Czemu nie poczekałyście na mnie? Znowu wrócę i będzie nuda
A Wy znowu o cukrze w cukrze..aaa nie tym razem o badaniach okiej
Aaa nie! jednak nie! krówki, znowu żarcie.. koło gospodyń wiejskich czy co?
Dziobakowy dzieć dostał wózek.. dżender pełną gębą
I znowu żarcie
O i kolejna nowa mus.zka ciekawe czy przeżyje
Kisia grzebie w gaciach – zostaw je w spokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 14:33
BISCA, efcia, kkisia, Simba, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Bozia3, stara.krycha, gretka, Aasiula, Dziobak, gosia7122, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Efcia Ty serio z ta dieta bezmaczna? Dolaczylabym sie, bo moj lek w moich wynikach, ktore nie wskazuja co prawda celiakii dopatrzyl sie jednak uczulenia..Zrobie badania w Pl i wtedy dolacze (lub nie
). Ale bede Cie dopingowac.
to Krakonka z ta bezmączną
ja niskoweglowodanowabo ostatni tydzien za bardzo folgowałam
edit:
Polar przeczytala ksiazke i przechodzi na bezmącznaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 14:41
Magdala, Simba, moremi, SolarPolar, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:spać mi się zachciało
jednak te 130 stron jest tu macz
nie wiem zjeść czy się zdrzemnąć
Zjedza pozniej drzemka
Wlasnie obiad smarkatym musze dacWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 14:42
efcia, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Ja sie w zeszlym roku bardzo pochorowalam na jelita i przeczytalam ksiazke o candidzie - oczywiscie sie zaraz zdjagnozowalam, wprowadzilam diety itd. Tez myslalam ze mam nietolerancje glutenu, ale wtedy przy okazji odstawilam mleko i ostatnio sobie uswiadomilam, ze od kiedy nie mam mleka w diecie - czuje sie dobrze. Przy czym nie zrezygnowalam z serow, jogurtow itp.
I mysle ze moze nie mam alergii na krowie mleko, ale jakas forme nietolerancji tak. Moze dlatego Leos tez musi jesc ten ohydny nutramigenmoremi, kkisia, efcia, BISCA, Magda*, Magdala, stara.krycha, SolarPolar, caffe, Mega, Sabina lubią tę wiadomość