35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Przy blizniakach? Zarosniekkisia wrote:Nie no laski bez przesady

Trzeba normalnie funkcjonowac
nie bede ciezarow dzwigac , pooszczedzam sie troche
ale chata mi brudem nie zarosnie
obiad tez byc musi

A jesli chodzi o obiady, to polecam parowki i pizze mrozona
nick nieaktualny, BISCA, moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Efcia Ty serio z ta dieta bezmaczna? Dolaczylabym sie, bo moj lek w moich wynikach, ktore nie wskazuja co prawda celiakii dopatrzyl sie jednak uczulenia..Zrobie badania w Pl i wtedy dolacze (lub nie
). Ale bede Cie dopingowac.
efcia lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnySimba wrote:Przy blizniakach? Zarosnie

A jesli chodzi o obiady, to polecam parowki i pizze mrozona
Ale to za kilka miesiecy
To jeszcze sporo czasu
A ja mam Adhd jak Bliska
Wlasnie ciekawe co u niej
efcia, Simba, moremi, nick nieaktualny, gretka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wszystkie wszystkie, chociaz powiem Ci ze tych bym nie kupila

http://www.hegos.eu/produkty/5619,sandal_melissa_+_jason_wu.html
Ekskluzywne buty dla woznej
Teraz to w ogole nie wiadomo kto pani, a kto wozna.
efcia, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Reni wrote:zastanawiam się...jak to się stało, że niektóre przeżyły początki na forum

Mi sie upieklo
ale weszlam po cichutku i czytalam Was dlugo z partyzanta
Reni, efcia, nick nieaktualny, Simba, moremi, Aasiula, Bozia3, nick nieaktualny, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
W podstawowce mielismy taka prawdziwa wozna. W niebieskim fartuchu chodzila i takich butach za kostke plociennych z odkrytymi palcami. Sklepowe tez takie nosily. Ja sie jej normalnie balam. Do sklepiku sie szlo kolo szatni i ona tam siedziala zawsze po drodze. Jaki to byl stres. A do sklepiku sie chcialo na duzej przerwie po swinstwa isc. A ganiala wszystkich za buty!
efcia, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
No dobra skończyłam
Doczytałam, że
Anna Maria wypróżniła psy - to dobrze
Oo doszłam do rozklapiochy..no no no ładnie
A tu muszę zacytować– a próbowaliście bez majtek?olencja wrote:przez te cwiczenia kegla to czasem musim sie obejsc smakiem bo nie daje rady wlezc.
Wacia ja też się zmuszam do seksu – poważnie przez te starania u mnie libido na poziomie -5
Ooo doczytałam, że jesteście nadęte
A tak na marginesie to czemu tak na koleżankę napadłyście? Nie dałyście jej szansy
Czemu nie poczekałyście na mnie? Znowu wrócę i będzie nuda
A Wy znowu o cukrze w cukrze..aaa nie tym razem o badaniach okiej
Aaa nie! jednak nie! krówki, znowu żarcie.. koło gospodyń wiejskich czy co?
Dziobakowy dzieć dostał wózek.. dżender pełną gębą
I znowu żarcie
O i kolejna nowa mus.zka ciekawe czy przeżyje
Kisia grzebie w gaciach – zostaw je w spokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 14:33
BISCA, efcia, nick nieaktualny, Simba, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Bozia3, nick nieaktualny, gretka, Aasiula, Dziobak, gosia7122, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Efcia Ty serio z ta dieta bezmaczna? Dolaczylabym sie, bo moj lek w moich wynikach, ktore nie wskazuja co prawda celiakii dopatrzyl sie jednak uczulenia..Zrobie badania w Pl i wtedy dolacze (lub nie
). Ale bede Cie dopingowac.
to Krakonka z ta bezmączną
ja niskoweglowodanowa
bo ostatni tydzien za bardzo folgowałam 
edit:
Polar przeczytala ksiazke i przechodzi na bezmącznaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 14:41
Magdala, Simba, moremi, SolarPolar, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:spać mi się zachciało
jednak te 130 stron jest tu macz
nie wiem zjeść czy się zdrzemnąć
Zjedz
a pozniej drzemka
Wlasnie obiad smarkatym musze dacWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 14:42
efcia, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja sie w zeszlym roku bardzo pochorowalam na jelita i przeczytalam ksiazke o candidzie - oczywiscie sie zaraz zdjagnozowalam, wprowadzilam diety itd. Tez myslalam ze mam nietolerancje glutenu, ale wtedy przy okazji odstawilam mleko i ostatnio sobie uswiadomilam, ze od kiedy nie mam mleka w diecie - czuje sie dobrze. Przy czym nie zrezygnowalam z serow, jogurtow itp.
I mysle ze moze nie mam alergii na krowie mleko, ale jakas forme nietolerancji tak. Moze dlatego Leos tez musi jesc ten ohydny nutramigen
moremi, nick nieaktualny, efcia, BISCA, nick nieaktualny, Magdala, nick nieaktualny, SolarPolar, caffe, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość