35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Przeciez o to chodzilo Musz.ce. By nas zdenerwowac. Uwazam, ze nie ma co reagowac na takie posty. Moze to kolezanka z innego watku albo taka co nas zwyczajnie nie lubi.
kapturnica, kkisia, Aasiula, efcia, Zofia8, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kryska !!Majn got!!! Przeca my teraz ze stówki nie spuszczamy bo jeszcze prawnuki trza podchowac!!
Pajaki i szczury tlucze ksieciuniu, to jak zemre, to pewnie wychowa za mnie, wiec lajt
kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To sie nazywa wytrzymalość materiału.Poza tym niektóre przezornie przeczytaly cały watek
Ps. Dostane wreszcie kiedyś to jebane słoneczko od pani ???kapturnica, stara.krycha, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, Reni, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Dziewczyny, prosze o rade. Ktory ze stymulantow byscie mi polecily ?
http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/sheep1-smiley.gifReni, stara.krycha, kkisia, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, SolarPolar, paszczakin, macduska, Niuta, Zofia8, Bozia3, caffe, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Kisiel jak sie czujesz?
Wali mi juz
Po tej luteinie mam mdlosci , sprawdzam co chwile gacie
dzis troche brzuch pobolewa i plecy ,
plecy pewnie od sprzatania
I teraz sobie lezestara.krycha, kapturnica, Simba, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, macduska, ania.g, gretka, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Wali mi juz
Po tej luteinie mam mdlosci , sprawdzam co chwile gacie
dzis troche brzuch pobolewa i plecy ,
plecy pewnie od sprzatania
I teraz sobie lezekkisia, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Do pracy bedziesz chodzic? Czy siedzisz w domu do testa? Bo jak w domu to... w sumie Ty dobrze gotujesz, wiec bedziesz miala zajecie coby sie nie nakrecac
Jestem kura domowa
stara.krycha, Aasiula, efcia, ania.g, Zofia8, caffe lubią tę wiadomość
-
OvuFriendWiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 13:50
stara.krycha, Aasiula, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, kkisia, ania.g, Zofia8, gretka, caffe lubią tę wiadomość