X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • efcia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Pani czyta nasze wypracowania i wszystkie w skupieniu czekaja kto dostanie kose, kto nie zda do nastepnej klasy, kto wyleci z budy, a kto dostanie sloneczko.
    O! Mucha przeleciala...

szjet to lece edytowac swoje posty tzn wypracowania ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 13:18

kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, stara.krycha, Krakonka, Reni, gretka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Pani czyta nasze wypracowania i wszystkie w skupieniu czekaja kto dostanie kose, kto nie zda do nastepnej klasy, kto wyleci z budy, a kto dostanie sloneczko.
    O! Mucha przeleciala...
    Ubij sucz!!

Aasiula, Simba, stara.krycha, efcia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak ?

to czytam dalej, mam nadzieję, że będzie krew i inne fekalia
    YYY Był lajcik =D

efcia, Reni, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    w zeszłym miesiącu miałam przed owu sen (koszmar)
    i teraz znowu
    ja piernicze i tak już będzie zawsze??????
    Tak, organizm sie broni :-P

kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Kapta wysłałam Ci zaproszenie , chce Ci zadać kilka pytań na priv , a nie chce tutaj dziewczyn zanudzać.
    Noł problemos..Przyjełam Cie

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Powiem tak - wkurwiłam się, bo każda ma takie obawy i nie jest to zależne od wieku. Poronienie nie ma nic do tego, więc Mycha nie mieszaj jednego z drugim. Tutaj jest wiele dziewczyn, które mają za sobą nie jedno, ale kilka poronień. Po drugie, jak już chcesz pogadać, to wypadałoby się przywitać.

Przeciez o to chodzilo Musz.ce. By nas zdenerwowac. Uwazam, ze nie ma co reagowac na takie posty. Moze to kolezanka z innego watku albo taka co nas zwyczajnie nie lubi.

Simba, Aasiula, stara.krycha, Magda*, ania.g lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde nawet kompot mi juz smakuje bez cukera O.o A sie kiedys nie dało wypic bo wydawał sie byc jeden kwasiurek

efcia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja też się boję, że będzie chore, kalekie czy umrze wcześniej, ale staram się o tym nie myśleć
    Ja sie boje, ze nie zdaze wychowac.

BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nudy...
    Buty sobie przez Was kupilam:

http://www.hegos.eu/produkty/5688,sandal_melissa.html

PS Zaraz przyjdzie Marta i caffe - ozywiaja sie na slowo "buty" :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 13:23

kkisia, Aasiula, kapturnica, stara.krycha, efcia, BISCA, Bozia3, caffe, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ja sie boje, ze nie zdaze wychowac.
    Kryska !!Majn got!!! Przeca my teraz ze stówki nie spuszczamy bo jeszcze prawnuki trza podchowac!!

kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Przeciez o to chodzilo Musz.ce. By nas zdenerwowac. Uwazam, ze nie ma co reagowac na takie posty. Moze to kolezanka z innego watku albo taka co nas zwyczajnie nie lubi.
    To nie jest zadna kolezanka :)
    Na to miano sie ciezko pracuje.

kkisia, stara.krycha, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, macduska, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No niestety pieczywo to pierwszy stopien do sukcesuJa dzis przetestowalam biedronkowy żytki ten w malych kromeczkach i jak dla mnie idealny.Po jednej z kaszanka raptem 100 po godzinie..I tak jak piszesz po 2h mialas niestety dosc wysoki.Ciekawe ile bys miala po jednej.
    Sprawdzę go, choc mam jeszcze w opcji graham z jednej piekarni.
    Nie moge uwierzyć w ten wynik i zastanawiam sie czy czasem cos mi go nie zakłóciło. Pamietam ze wzięłam leki, tylko nie wiem czy popijam woda czy kompotem :/ Najgorsze ze paski mi sie kończą, moze teściowa załatwi mi receptę. No i ciekawe czy po złej krzywej gin mnie znowu położy do szpitala. Pożyjemy zobaczymy
    Ostatnio miałam na obiad kaszanę z ziemniakiem i ogorasem kiszonym i było pycha :) chętnie powtórzę ;)

kapturnica, Simba, kkisia, brzemienna lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To nie jest zadna kolezanka :)
    Na to miano sie ciezko pracuje.
    O widzisz !!.Tera wszystkie myślOM ,że to tak łatwo sie zafrendowac bez przejścia testów wytrzymałościowych XD

kkisia, Simba, stara.krycha, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    To teraz bedzie tak w kratke? W sobote ta panienka z boskim cialem, wczoraj dobry a dzis kolejna (a moze to olencja wrocila? :-O )
    Czy ja tu bylam w sobote? Bo nie kojarze panienki?

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Czy ja tu bylam w sobote? Bo nie kojarze panienki?
    Olencja miala wszystko zajebiste.

kapturnica, stara.krycha, kkisia, Aasiula, efcia, Reni, macduska, ania.g, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Nie moge uwierzyć w ten wynik i zastanawiam sie czy czasem cos mi go nie zakłóciło. Pamietam ze wzięłam leki, tylko nie wiem czy popijam woda czy kompotem :/ Najgorsze ze paski mi sie kończą, moze teściowa załatwi mi receptę. No i ciekawe czy po złej krzywej gin mnie znowu położy do szpitala. Pożyjemy zobaczymy
    Ostatnio miałam na obiad kaszanę z ziemniakiem i ogorasem kiszonym i było pycha :) chętnie powtórzę ;)
    Moze cola leki popilas? O.o

kapturnica, Natka_79, kkisia, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zastanawiam się...jak to się stało, że niektóre przeżyły początki na forum O.o

Zofia8, Simba, stara.krycha, kkisia, efcia, BISCA, macduska, Bozia3, gretka, caffe, Mega, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ja sie przymierzam do upieczenia swojego bo zakwas prawie dojrzały jest.Nie lubie na takim z pierwszego bo chlebnie wyrasta ładnie.Może palce nie dokońca czyste.Nawet troche kompotu słodzonego na palcu moze zaburzyc wynik.
    Wy tak tu piszecie(na cukrzycówkach tez ) o tym kładzeniu do szpitala na badaniaa u mnie nic w tym temacie.Tylko tyle ,że przy anstepnej wizycie babka ma mi dac skierowanie na hemoglobine glikowana ( w sumie wymusiłam na niej ) i na costam jeszcze dodatkowego

efcia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytam dalej

Dziobson napisałaś fasolineczki O.o
    Doczytałam tylko, że u Dziobaka w weekend była orgia O.o
    Ooo Kisie cycyki bolą..coś się dzieje a to dopiero 05.6 godz 20:44
    Olencja.. niestety przy staraniach libido nie wróci ;-)
    Kkisia sobota 8:00 O.o czytam dalej
    Coś tam po drodze ryczały, żarły, znowu piły..nuda
    Paszczu czy matka nadal zalewa się łzami?
    Chrzest, bierzmowanie..przerzucam te strony i przerzucam, znowu pijo i żro
    Truskawki po 4 zł.
    Olencja zaczęła pić – czyli zeszła na zuo droge
    Jaaaaaaaaaaaaaaa cie doczytałam kisia ma 2 dzieciowe niespodzianki zapodane – keglam
    Dziobak ma zęba - to dobrze
    Magda to dobrze, że dobrze
    Bisca tulam, głaskam czy jak to leciało, no wiesz w sensie, że wspieram
    Ooo doczytałam, że Olcia się wkurzyła no no może jednak da radę na tym forum 
    …nie chyba nie

Simba, kapturnica, stara.krycha, Aasiula, ComeToMeBaby, Magdala, efcia, Magda*, paszczakin, macduska, gretka, Dziobak, gosia7122, caffe, Mega, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    zastanawiam się...jak to się stało, że niektóre przeżyły początki na forum O.o
    To sie nazywa wytrzymalość materiału.Poza tym niektóre przezornie przeczytaly cały watek =D
    Ps. Dostane wreszcie kiedyś to jebane słoneczko od pani ???

Simba, stara.krycha, kkisia, Reni, Aasiula, efcia, paszczakin, Bozia3, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 9808 9809 9810 9811 9812 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ