35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Pani czyta nasze wypracowania i wszystkie w skupieniu czekaja kto dostanie kose, kto nie zda do nastepnej klasy, kto wyleci z budy, a kto dostanie sloneczko.
O! Mucha przeleciala...
szjet to lece edytowac swoje posty tzn wypracowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 13:18
kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, stara.krycha, Krakonka, Reni, gretka lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Pani czyta nasze wypracowania i wszystkie w skupieniu czekaja kto dostanie kose, kto nie zda do nastepnej klasy, kto wyleci z budy, a kto dostanie sloneczko.
O! Mucha przeleciala...Aasiula, Simba, stara.krycha, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Powiem tak - wkurwiłam się, bo każda ma takie obawy i nie jest to zależne od wieku. Poronienie nie ma nic do tego, więc Mycha nie mieszaj jednego z drugim. Tutaj jest wiele dziewczyn, które mają za sobą nie jedno, ale kilka poronień. Po drugie, jak już chcesz pogadać, to wypadałoby się przywitać.
Przeciez o to chodzilo Musz.ce. By nas zdenerwowac. Uwazam, ze nie ma co reagowac na takie posty. Moze to kolezanka z innego watku albo taka co nas zwyczajnie nie lubi.
Simba, Aasiula, stara.krycha, Magda*, ania.g lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Ale nudy...
Buty sobie przez Was kupilam:
http://www.hegos.eu/produkty/5688,sandal_melissa.html
PS Zaraz przyjdzie Marta i caffe - ozywiaja sie na slowo "buty"Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 13:23
kkisia, Aasiula, kapturnica, stara.krycha, efcia, BISCA, Bozia3, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Przeciez o to chodzilo Musz.ce. By nas zdenerwowac. Uwazam, ze nie ma co reagowac na takie posty. Moze to kolezanka z innego watku albo taka co nas zwyczajnie nie lubi.
Na to miano sie ciezko pracuje.
kkisia, stara.krycha, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No niestety pieczywo to pierwszy stopien do sukcesuJa dzis przetestowalam biedronkowy żytki ten w malych kromeczkach i jak dla mnie idealny.Po jednej z kaszanka raptem 100 po godzinie..I tak jak piszesz po 2h mialas niestety dosc wysoki.Ciekawe ile bys miala po jednej.
Nie moge uwierzyć w ten wynik i zastanawiam sie czy czasem cos mi go nie zakłóciło. Pamietam ze wzięłam leki, tylko nie wiem czy popijam woda czy kompotemNajgorsze ze paski mi sie kończą, moze teściowa załatwi mi receptę. No i ciekawe czy po złej krzywej gin mnie znowu położy do szpitala. Pożyjemy zobaczymy
Ostatnio miałam na obiad kaszanę z ziemniakiem i ogorasem kiszonym i było pychachętnie powtórzę
kapturnica, Simba, kkisia, brzemienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Sprawdzę go, choc mam jeszcze w opcji graham z jednej piekarni.
Nie moge uwierzyć w ten wynik i zastanawiam sie czy czasem cos mi go nie zakłóciło. Pamietam ze wzięłam leki, tylko nie wiem czy popijam woda czy kompotemNajgorsze ze paski mi sie kończą, moze teściowa załatwi mi receptę. No i ciekawe czy po złej krzywej gin mnie znowu położy do szpitala. Pożyjemy zobaczymy
Ostatnio miałam na obiad kaszanę z ziemniakiem i ogorasem kiszonym i było pychachętnie powtórzę
kapturnica, Natka_79, kkisia, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
zastanawiam się...jak to się stało, że niektóre przeżyły początki na forum
Zofia8, Simba, stara.krycha, kkisia, efcia, BISCA, macduska, Bozia3, gretka, caffe, Mega, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Sprawdzę go, choc mam jeszcze w opcji graham z jednej piekarni.
Wy tak tu piszecie(na cukrzycówkach tez ) o tym kładzeniu do szpitala na badaniaa u mnie nic w tym temacie.Tylko tyle ,że przy anstepnej wizycie babka ma mi dac skierowanie na hemoglobine glikowana ( w sumie wymusiłam na niej ) i na costam jeszcze dodatkowegoefcia lubi tę wiadomość
-
czytam dalej
Dziobson napisałaś fasolineczki
Doczytałam tylko, że u Dziobaka w weekend była orgia
Ooo Kisie cycyki bolą..coś się dzieje a to dopiero 05.6 godz 20:44
Olencja.. niestety przy staraniach libido nie wróci
Kkisia sobota 8:00czytam dalej
Coś tam po drodze ryczały, żarły, znowu piły..nuda
Paszczu czy matka nadal zalewa się łzami?
Chrzest, bierzmowanie..przerzucam te strony i przerzucam, znowu pijo i żro
Truskawki po 4 zł.
Olencja zaczęła pić – czyli zeszła na zuo droge
Jaaaaaaaaaaaaaaa cie doczytałam kisia ma 2 dzieciowe niespodzianki zapodane – keglam
Dziobak ma zęba - to dobrze
Magda to dobrze, że dobrze
Bisca tulam, głaskam czy jak to leciało, no wiesz w sensie, że wspieram
Ooo doczytałam, że Olcia się wkurzyła no no może jednak da radę na tym forum
…nie chyba nie
Simba, kapturnica, stara.krycha, Aasiula, ComeToMeBaby, Magdala, efcia, Magda*, paszczakin, macduska, gretka, Dziobak, gosia7122, caffe, Mega, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:zastanawiam się...jak to się stało, że niektóre przeżyły początki na forum
Ps. Dostane wreszcie kiedyś to jebane słoneczko od pani ???Simba, stara.krycha, kkisia, Reni, Aasiula, efcia, paszczakin, Bozia3, Mega, Sabina lubią tę wiadomość