35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:EE tam dobry dzien byl wczoraj
Co Wy chcecie miec dobry dzien codziennie ?? Buhhehheheh
To teraz bedzie tak w kratke? W sobote ta panienka z boskim cialem, wczoraj dobry a dzis kolejna (a moze to olencja wrocila?)
kapturnica, Zofia8, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
moremi wrote:Super, ale nie napisała "ja się boję", tylko " czy wy się nie boicie?". Różnica jest. Teraz mam siedzieć i się pogrążać? A Ty? Nie boisz się zajść w ciążę? Po cholerę w ogóle się staramy?
Właśnie forma wypowiedzi mnie tak wkurzyła. Ja nie chcę się bać. Idę stąd.
<trzaskadrzwiami>efcia, Magdala, BISCA, kkisia, Zofia8, stara.krycha, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:850
efcia lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Super, ale nie napisała "ja się boję", tylko " czy wy się nie boicie?". Różnica jest. Teraz mam siedzieć i się pogrążać? A Ty? Nie boisz się zajść w ciążę? Po cholerę w ogóle się staramy?
Właśnie forma wypowiedzi mnie tak wkurzyła. Ja nie chcę się bać. Idę stąd.
<trzaskadrzwiami>
BISCA, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To moze wez jedna dziennie , nie wiecej .Ja zaczynalam od jednej 500 potem 2razy 500 potem 3razy 500 A potem zmiana na 850mg i bylo 2razy a zakonczylam kariere na 3razy dziennie.Poczatkowo rewolucja pazdziernikowa(biegunka biegunka poganiała. mdłości i niechec do jedzenia plus bol brzucha jak sie wciaglo cos z cukerem.) Z czasem org sie uczy przyswajac ja.
dziekuje
ale te objawy nie napajaja radościa
mam ja brac codziennie od nowego cyklu czy jak zaczne clo?kapturnica lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Babuki, może któraś sprawdzić, czy da się skasować starego posta? Nie usunąć tekst, tylko wywalić cały? Bo ja nie mogę, ani z przeglądarki, ani z telefonu..
sie da
ja na cudnych przepisach pokasowałam tekst i posty zniknelyComeToMeBaby, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Plan na dzis to odebrac zakupy , zamowic zakupy, odebrac podporke na szyje do saksofonu, zajsc do pralni, w drodze powrotnej kupic kawe (ostatnia jagodzianka mi zostala), zjesc lunch, przeeeeerwa, odebrac malego, zrobic obiad, sprawdzic lekcje i do domu. A w domu SPRZATNAC! Wczoraj zagracilam kuchnie jak w najlepszym angielskim domu, bo wy nie wiecie, ale anglicy porzadku nie trzymaja i gdyby nie serwis uslugowy sily roboczej ze wschodu to uuuu nie fajnie by mieli.
efcia, Simba, kkisia, Aasiula, Zofia8 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Cześć
Widze ze 10k pękło i świat (znaczy się wątek) nie zniknął
Zosiarozbiła pani bank fajnie ze i inne zaliczyły stronkę
teraz trzeba dobić do 11k
Chyba moje cukry zaczęły się psućwczoraj po misce sałaty z bagietka zibsczyksm 145 po 2h a dzis na czczo 96
obserwuje sie dalej... Mam nadzieje ze to chwilowe ale chyba nie
przed upałami wszystko było pięknie
Moremi
Nie znam babki która w ciazy nie powie "najważniejsze żeby było zdrowe " i to nie ma nic wspólnego z wiekiem
efcia, ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, kkisia, Aasiula, stara.krycha, ania.g, gosia7122, caffe, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mozesz zaczac brac ja w kazdej chwili..Wczesniej brana pomaga na lepsze jajka
fenkju http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
ale poczekam do @ bo moze w cionży jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 12:03
ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość