35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Niuta, ja cię rozumiem. Tobie też się uda. Za to wepchniecie bez kolejki zrób jej herbatę ze solą, wyłącz komputer z sieci, poprzekładaj papiery i schowaj wszystkie długopisy.
kkisia, efcia, Bozia3, Niuta, kapturnica, stara.krycha, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Niuta, ja cię rozumiem. Tobie też się uda. Za to wepchniecie bez kolejki zrób jej herbatę ze solą, wyłącz komputer z sieci, poprzekładaj papiery i schowaj wszystkie długopisy.
ComeToMeBaby, Niuta, kapturnica, BISCA, kkisia, stara.krycha, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:A ja potrzebuje zdrowego opierdolu i kopa w cztery litery...
Myślałam że już mi przeszło i nie ruszają mnie ciąże innych a jednak.
Dzisiaj koleżanka z za biurka podzieliła się z nami tą radosną nowiną...
Kurwa to już trzecia w ciągu trzech lat. Jedna wraca to zaraz kolejna zachodzi. Tylko nie ja...
@#$&%$#@&%$$@#$%@$%$!!!!!!
Niuta nastaw sie - kopie w cztery litery !
u mnie siostra tez jest w ciazy - rodzi w sierpniu, moja pierwsza myśl jak sie dowiedziałam to radość przeplatana zazdrościa - ale sie za to skarciłam jak mogłam
ComeToMeBaby, Niuta, Aasiula, kapturnica, Krakonka, kkisia, stara.krycha, Sabina, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
mus.zka wrote:Dziewczyny a nie boicie się ciąży po 30? Powiem szczerze, że ja trochę się boję wad genetycznych. Szczególnie teraz gdy poroniłam wczesną ciążę. Z jednej strony bardzo chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko a z drugiej strasznie się boję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 11:11
efcia, Krakonka, stara.krycha, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
mus.zka wrote:Dziewczyny a nie boicie się ciąży po 30? Powiem szczerze, że ja trochę się boję wad genetycznych. Szczególnie teraz gdy poroniłam wczesną ciążę. Z jednej strony bardzo chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko a z drugiej strasznie się boję
Kurwa. A mial byc dobry dzien.moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, Zofia8, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
efcia, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, Niuta, Reni, peppapig, paszczakin, BISCA, Simba, gretka, Krakonka, kkisia, Dziobak, Zofia8, stara.krycha, Bozia3, dorbie, Sabina, gosia7122, caffe, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Ja stosuję afirmację " mój zarodek jest zdrowy, rozwija się prawidłowo i siedzi w odpowiednim miejscu" to na etap przed pierwszą wizytą. Nie mam zamiaru dopuszczać czarnych myśli.
brawo
ania.g, Aasiula, BISCA, Simba, kkisia, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale dlaczego? wiele kobiet w skrytości się tego boi..
ania.g, Aasiula, Magdala, peppapig, BISCA, gretka, Natka_79, Krakonka, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Niezależnie od wieku. Tutaj jednak był przytyk do wieku. Taki stereotyp, że te stare baby rodzą chore dzieci. I nie wiem co do tego ma poronienie. Albo dziewucha boi się kolejnej ciąży, bo poroniła, albo jedzie na obiegowej opinii, że po trzydziestce są same potworki. I gdzie dzień dobry?
efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Niezależnie od wieku. Tutaj jednak był przytyk do wieku. Taki stereotyp, że te stare baby rodzą chore dzieci. I nie wiem co do tego ma poronienie. Albo dziewucha boi się kolejnej ciąży, bo poroniła, albo jedzie na obiegowej opinii, że po trzydziestce są same potworki. I gdzie dzień dobry?
Z ust mi to wyjelas. Plus po chu tak smecic i nie dosc, ze sobie scenariusze czarne kreowac to innym macic. Ja do tej pory nawet o tym powaznie nie myslalam. Robie wszystko aby moja ciaza byla zdrowa a jak bedzie tak bedzie. Po prostu chcialabym miec dziecbko. To jest silniejsze pragnienie od obawy ze bedzie chore.ania.g, moremi, Simba, Krakonka, kkisia, Aasiula, Magda*, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Powiem tak - wkurwiłam się, bo każda ma takie obawy i nie jest to zależne od wieku. Poronienie nie ma nic do tego, więc Mycha nie mieszaj jednego z drugim. Tutaj jest wiele dziewczyn, które mają za sobą nie jedno, ale kilka poronień. Po drugie, jak już chcesz pogadać, to wypadałoby się przywitać.
Magdala, Simba, BISCA, Krakonka, kkisia, Aasiula, stara.krycha, dorbie, Sabina, beates, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I tak doczytałam
Kkisia oczywiście kciuki (jestem przy 3.06 godz. 8:30)
I gdzie jest Sabina?
Luna jaki dziwny wykres przecież dostałaś @
Nie załapałam o co Krycha się pożarła z chłopem, ale o kebaba nie warto ..fuj
Moremi czy nadal bolo Cie suty?
Polar tak, tak psy są najlepsze do nauki porządku przez faciai czy nadal boli Cię głowa?
Kkisia szczęśliwa 13? (godz. 11:09)
Caffe mam podłogi do umycia. Pomożesz?
KKisia godz. 12:10 o kurwa 1280??!
Iwcia nowa fota małego w stopce? Mhmmm jaki fajniusi
AAAAA WY DAAALEJ PRASUJEEEECIE?!
Caffe co z Twoją japoną? Wyglądasz już? Czy nadal jak idź stąd?
Natka nie strasz
Beates – dobra żona z Ciebie..wróć..jednak chujowa. Dała mu skręta i uciekła z domu.
Boooże dopiero 03.06 godz.22 – dlaleko jeszcze do transferu Kisiela?
Krakonka oglądałaś film Dwóch gniewnych ludzi z Nicolsonem? Może taka terapia pomogłaby Ci?
Magda gówno=kasa
Cieszyłam się, że tyle stron do przeczytania a tu …myślałam, że jeszcze 13 mi zostało a to 111
Makaron przedwczorajszy jest całkiem dobry. Psuje się po tygodniu.
Kapturnica na muchy najlepsze jest – wykąpanie się
Eeeej jak szpaki wpierdzielają robale, to potem nimi srajooom?
Slasz się odzywała?
Co do bicia dzieci..cóż.. ja nawet zwierząt nie biję, ale jak mnie gówniak wkurwi to kto wie czy ścierką przez łeb za pyskowanie nie oberwie
Kapturnica o jakich karach dla dzieci mówisz? O zakazie wyjścia na podwórko?na mnie tylko taka działała. W dzisiejszych czasach to chyba nie przejdzie. A może by tak do drewutni? Jak Emil
Pamiętacie?
Asiula kazała się komuś odpierdolić – podtrzymuję.
Dziobak dlaczemu uważasz, że Ci ze stolicy zazdroszczą Gdańska? Pfff..żeby to jeszcze ciepłe morze i ładna pogoda była, jakieś palmy, czysta plaża i takie tam. Ja osobiście za Naszym morzem nie przepadam, a szczególnie w wakacje.
Kkisia daleko jeszcze? (05.06 godz 8:30)
ania.g, efcia, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Simba, kkisia, Aasiula, stara.krycha, Bozia3, Magda*, Sabina, beates, caffe, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
i nie myślcie, że to wszystko
teraz dopiero się zacznie hahaah
wcześniej nie odnosiłam się do starych postów, ale skoro nalegacie ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 11:40
moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Simba, kkisia, Aasiula, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Tak myślę. Przeczytałam kilka innych jej postów. Dotyczyły poronienia. Strach ma dziewczyna i pewnie stąd te myśli.
Właśnie forma wypowiedzi mnie tak wkurzyła. Ja nie chcę się bać. Idę stąd.
<trzaskadrzwiami>BISCA, Simba, Krakonka, ania.g, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!