35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Peppol a ja myslalam ,ze mam duzy brzucho.Widze ,że Twoj okazały jest tez
poprostu na brzuchu jest tzn było więcej materiału. No efekt mega
PS może wrzucisz na parę minut fote ją Cię nie widziałam jeszcze,mmm?kapturnica, dorbie, kkisia, efcia, malgos741, iwcia77, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Nie mów tak z tym dawaniem sobie spokoju... Ostatnio mnie tak nachodzą rezygnacyjne myśli. Chyba zmęczona jestem.
A jak ja jestem matką, podwójną, to jak mam afirmować? Jestem Mama3?kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Właśnie wchodzę na belly i widzę zostało 107 dni! Ups
Przeleciałoale te 3 miechy w upale? Mam nadzieję na umiarkowaną aurę
No i zaczynam myśleć o porodzie,boszee mam pietra!??!
Przy synu były akurat na końcówkę potworne upały. Leżałam w sypialni - miałam zwuchniętą nogę w kolanie, gips od kostki po pół uda - mąż mi przytargał taki ogromny klimatyzator na wodę i się chłodziłam przed 2 tygodnie. Maszyna buczała niemiłosiernie, ale robiła takie zimno, że aż woda płynęła kropelkami po ścianach
Wtedy to dopiero czułam się jak wielorybArktyczny
Bozia3, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, moremi, BISCA, Zofia8, caffe, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Przy synu były akurat na końcówkę potworne upały. Leżałam w sypialni - miałam zwuchniętą nogę w kolanie, gips od kostki po pół uda - mąż mi przytargał taki ogromny klimatyzator na wodę i się chłodziłam przed 2 tygodnie. Maszyna buczała niemiłosiernie, ale robiła takie zimno, że aż woda płynęła kropelkami po ścianach
Wtedy to dopiero czułam się jak wielorybArktyczny
kkisia lubi tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Albo "jednem matką starego chłopa i dwójki maluchów".
kkisia, efcia, Krakonka, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Niby udaje mi się panować nad nałogiem jedzenia...Podobnie, jak narzeka Paszcza i Simba - po porodzie włączył mi się power słodyczowy - nie wiem z czego to wynika, może organizm woła o paliwo?? W każdym razie tydzień wytrzymałam bez słodyczy. W sobotę byłam na grillu i nie powstrzymałam się - a było: dla każdego porcja tortu pavlova z malinami i borówkami - dodatkowo z masą karmelową w środku, na wspólnym talerzu ptysie z bitą śmietaną, ptasie mleczko z owocami, rolady przekładane masą budyniową oraz sernik - niebo w gębie - "zbudowany" pół na pół z mascarpone i ricotty.. o mój Boże - jeszcze czuję ten smak.
Wczoraj, będąc na zakupach wieczorem - wszystko to sobie przypomniałam i kupiłam sobie czekoladę białą z herbatnikami ritter - pożarłam całą na raz.
Tak więc opowieści Comety o zajączku wielkanocnym, jedzonym tygodniami przyprawia mnie o drżenie powieki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 09:03
kkisia, Simba, ComeToMeBaby, efcia, Krakonka, gretka, Iwone, kapturnica, paszczakin, BISCA, Aasiula, Magdala, macduska, SolarPolar, stara.krycha, Sabina, gosia7122, caffe, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Niby udaje mi się panować nad nałogiem jedzenia...Podobnie, jak narzeka Paszcza i Simba - po porodzie włączył mi się power słodyczowy - nie wiem z czego to wynika, może organizm woła o paliwo?? W każdym razie tydzień wytrzymałam bez słodyczy. W sobotę byłam na grillu i nie powstrzymałam się - a było: dla każdego porcja tortu pavlova z malinami i borówkami - dodatkowo z masą karmelową w środku, na wspólnym talerzu ptysie z bitą śmietaną, ptasie mleczko z owocami, rolady przekładane masą budyniową oraz sernik - niebo w gębie - "zbudowany" pół na pół z mascarpone i ricotty.. o mój Boże - jeszcze czuję ten smak.
Wczoraj, będąc na zakupach wieczorem - wszystko to sobie przypomniałam i kupiłam sobie czekoladę białą z herbatnikami ritter - pożarłam całą na raz.
Tak więc opowieści Comety o zajączku wielkanocnym, jedzonym tygodniami przyprawia mnie o drżenie powieki...Bozia3, efcia, kapturnica, kkisia, paszczakin, BISCA, Aasiula, macduska, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
On u niemca mieszka ,a tu troche tego inszego narodu jestComeToMeBaby wrote:Anna Maria, siostrzeniec co lubi japońskie tereski mnie rozwalił. Znaczy jego upodobania. Hyhy. W tym kraju trochę małe szanse. I stadion X-lecia wyburzyli... Gdzie ma chłopak szukać, no gdzie?
Simba, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
wyjeb ta wage ,bo jest zepsutaSimba wrote:Zaraz ochujeje przez te Twoje opisy. A bylam prawie bardzo grzeczna w ten weekend, bo zwazylam sie przed i okazalo sie ze znowu 3 kg do przodu, czyli 2,5 wiecej niz wazylam po porodzie i 3,5 niz przed ciaza. Fakenfakenfaken. To wszystko przez powrot do pracy.
efcia, Simba, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, Magdala, stara.krycha, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Zaraz ochujeje przez te Twoje opisy. A bylam prawie bardzo grzeczna w ten weekend, bo zwazylam sie przed i okazalo sie ze znowu 3 kg do przodu, czyli 2,5 wiecej niz wazylam po porodzie i 3,5 niz przed ciaza. Fakenfakenfaken. To wszystko przez powrot do pracy.
i mnie coś opetalo, przez ostatni tydzien pochlonelam mega ilosci weglowodanow
ale postanowilam - od dzisiaj koniec
kto dołączy?
Simba, ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ej laski, efcia szczególnie... Od rana zwyczajowo przegląd prasy i trafiłam raz jeszcze do ukradzionego wczoraj filmiku. O Marinie i Ulayu. I już go trzy razy obejrzałam, trzy raz się poplakalam w głos, poszukalam innych filmów i to jest piękna historia. Świat jest piękny. I ryczę.
A pmsa nie mam. Co mi jest. Aaa, wiem, mój m wyjeżdża za dwa dni i już mi smutno...
nie widzialam filmiku , ale zaraz nadgonie
na ktorej stronie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 09:25
ComeToMeBaby, Magda* lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:i mnie coś opetalo, przez ostatni tydzien pochlonelam mega ilosci weglowodanow
ale postanowilam - od dzisiaj koniec
kto dołączy?efcia, kkisia, Bozia3, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość