35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Melduje sie i ja , z wkurwem od samego rana .12jednostek insuliny na noc i co ??I kurNa cukier nie drgnie nic.
Musi być na poziomie 92 bo by nie przezył jakby spadł do normy
. Juz mi witki opadają czemu nie ma spadku poniżej tego cholernego 92!! Wkurw sięga zenitu!! Byle do 15tego niech mi tłumaczy z poslkiego na nasze o co kaman z tym.
Może inny lekarz? Jak chcesz, zapytam ginki, kto u nas od ciążowego cukru jest specjalistą? Chyba nie masz bardzo daleko. Chcesz?
Sabina lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Dzień dobry
M zawiózł dzisiaj Małgosię do żłobka, więc jest super.
Mam ochotę na pizzę - nie jest superJuż dość długo za mną chodzi
Zapalić to mam ochotę kilkadziesiąt razy dziennie od paru miesięcy. Ale luz. Prędzej się na pizzę złamięKrakonka, efcia, kapturnica, kkisia, BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:No , od razu mi lepiej. Dzieki. Wlasnie maz wyjechal, faza owulacyjna sie skonczyla i juz mi niedobrze!
hm ... w cionzy jesteś
ciekawe ktora nastepnakapturnica, ComeToMeBaby, Krakonka, kkisia, iwcia77, BISCA, Aasiula, Zofia8, stara.krycha, Sabina, gosia7122, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Może inny lekarz? Jak chcesz, zapytam ginki, kto u nas od ciążowego cukru jest specjalistą? Chyba nie masz bardzo daleko. Chcesz?
Nie chodzi o zmiane diabetologa.Bo babka sie zna na swoje robocie.Ale ona nie wie ,że insulina na mnie nie działa.Na wizycie u niej 2giego ustaliłyśmy ,ze jak cukier nie bedzie leciał to mam zwiekszac dawki..Tylko ja jestem w ciezkim szoku ,ze zwiekszam i nadal nic!
efcia, Krakonka, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bądź dzielna. Pamiętaj, to z mONki robią. A fuj!
Nie jedz! .Co masz jesc jak inni nie moga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 08:05
efcia, ComeToMeBaby, Krakonka, kkisia, Aasiula, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Anna Maria, siostrzeniec co lubi japońskie tereski mnie rozwalił. Znaczy jego upodobania. Hyhy. W tym kraju trochę małe szanse. I stadion X-lecia wyburzyli... Gdzie ma chłopak szukać, no gdzie?
efcia, kapturnica, kkisia, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I dołożyła samobójczym strzałem w potylice
Dzień dobry.
Melduje sie i ja , z wkurwem od samego rana .12jednostek insuliny na noc i co ??I kurNa cukier nie drgnie nic.
Musi być na poziomie 92 bo by nie przezył jakby spadł do normy
. Juz mi witki opadają czemu nie ma spadku poniżej tego cholernego 92!! Wkurw sięga zenitu!! Byle do 15tego niech mi tłumaczy z poslkiego na nasze o co kaman z tym.
kurcze, nie fajnie
a nie mozesz do niej zadzwonic i podpytackapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:kurcze, nie fajnie
a nie mozesz do niej zadzwonic i podpytacefcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
A jutro setunia!! Kurde studniówka sie mi szykuje tzra se jakiego szampana zakupic i schłodzic
peppapig, Bozia3, Krakonka, dorbie, kkisia, Simba, ComeToMeBaby, efcia, paszczakin, iwcia77, BISCA, Aasiula, macduska, Sabina, gosia7122, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A jutro setunia!! Kurde studniówka sie mi szykuje tzra se jakiego szampana zakupic i schłodzic
Przeleciałoale te 3 miechy w upale? Mam nadzieję na umiarkowaną aurę
No i zaczynam myśleć o porodzie,boszee mam pietra!??!
kapturnica, dorbie, kkisia, ania.g, ComeToMeBaby, anna maria, efcia, malgos741, iwcia77, Aasiula, Sabina, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość
-
mnie też efcia pominęła...
no ale ja już weteranka dzieciata - może to znak, że czas dać se siana?
Krakonka - fajnie, że jesteś, brakuje tu Ciebie...i ZOsia też...
Zocha - ja wierzę w afirmacje - to nie są czary mary - a po prostu nastrajanie organizmu na bycie w świecie już spełnionym. To działa. Jak ćwiczenia z koniem...coś w tm stylu, tylko co innego ćwiczysz...
Jedna tylko uwaga - afirmuj w czasie teraźniejszym -potrzeba już spełniona. A więc lepiej by brzmiało - JESTEM MATKĄ - i taki stan utrwalasz...bo jeśli będziesz powtarzać, że chcesz nią być - to tak będzie - wciąż będziesz chciała nią być ...no takie myśli poranne mi się nasunęły....Krakonka, kkisia, ania.g, Simba, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, BISCA, Aasiula, Magdala, macduska, Zofia8, stara.krycha, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Właśnie wchodzę na belly i widzę zostało 107 dni! Ups
Przeleciałoale te 3 miechy w upale? Mam nadzieję na umiarkowaną aurę
No i zaczynam myśleć o porodzie,boszee mam pietra!??!
Nie moge sie doczekac kiedy malizne zobacze
dorbie, peppapig, kkisia, efcia, iwcia77, BISCA, Aasiula, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Własnie i to pszennej najczesciej a w dodatku taka mONka podnosi szybko cukier
Nie jedz! .Co masz jesc jak inni nie moga
Inni są w ciążyW sumie miałabym prawo do pocieszenia... Tylko że potem się będę jeszcze gorzej czuła, więc bez sensu takie pocieszanie
kapturnica, peppapig, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Bozia3 wrote:mnie też efcia pominęła...
no ale ja już weteranka dzieciata - może to znak, że czas dać se siana?
Krakonka - fajnie, że jesteś, brakuje tu Ciebie...i ZOsia też...
Zocha - ja wierzę w afirmacje - to nie są czary mary - a po prostu nastrajanie organizmu na bycie w świecie już spełnionym. To działa. Jak ćwiczenia z koniem...coś w tm stylu, tylko co innego ćwiczysz...
Jedna tylko uwaga - afirmuj w czasie teraźniejszym -potrzeba już spełniona. A więc lepiej by brzmiało - JESTEM MATKĄ - i taki stan utrwalasz...bo jeśli będziesz powtarzać, że chcesz nią być - to tak będzie - wciąż będziesz chciała nią być ...no takie myśli poranne mi się nasunęły....
Nie mów tak z tym dawaniem sobie spokoju... Ostatnio mnie tak nachodzą rezygnacyjne myśli. Chyba zmęczona jestem.
A jak ja jestem matką, podwójną, to jak mam afirmować? Jestem Mama3?
Bozia3, peppapig, kkisia, efcia, iwcia77, BISCA, Aasiula, SolarPolar, stara.krycha, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013