35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Efcia, zrobiłaś to co mi chodziło po głowie. Lofciam Cię, wiesz?
i ja lofciam Was wszystkie
uratowałyscie mi "życie" tym forum, szybko podniosłam sie po stracieAasiula, Heretyczka, Magdala, macduska, kkisia, stara.krycha, BISCA, Zofia8, kapturnica, ComeToMeBaby, gretka, Simba, malgos741, iwcia77, Dziobak, Sabina, peppapig, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
No i jak pięknie z tym 10k. Oby Wam się spełniło.
Co do młodego-wg mnie to nie kolka, bo kolka to chyba killer i ryk non stop, nie? U nas to raczej emocje. Ja spokojny człowiek jestem, luby tez, młodego delikatnie bardzo traktujemy, a tu nowe 3 osoby były, non stop ryk, bo strasznie głośno TV oglądają, wiecznie nowa twarz nad nim i ciągle zabawianie, spacery. Przestymulowal się chłopak, do tego siekierkowa atmosfera i niedojrzały układ pokarmowy i był dramat. Juz ok, luby go uspokoił, wykapalam w spokoju, nakarmiłam i śpi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 00:00
Aasiula, stara.krycha, BISCA, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, gretka, Simba, anna maria, malgos741, iwcia77, Dziobak, Sabina, caffe, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Annamaria, siostrzeniec przystojniak, a jak fajnie uchwycenie na zdjęciu z Helka. Mała romantyczka..
macduska, kkisia, Aasiula, stara.krycha, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, anna maria, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
A w ogóle, co tu się dzieje? Tak dowalilyscie nowej, że teraz se trzeba odbić i same miłości?
Magdala, kkisia, Aasiula, stara.krycha, BISCA, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, Simba, anna maria, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:A w ogóle, co tu się dzieje? Tak dowalilyscie nowej, że teraz se trzeba odbić i same miłości?
BISCA, moremi, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, macduska, Simba, Aasiula, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Wstawc spiachy
I tak wam dalam godzine dluzej pospac
Kkisiel, za wczesnie mnie obudzilas. No trudno, posiedze chwilke dluzej przy kawie
Jak sie czujesz ?
Udanego poniedzialku wszystkimAasiula, efcia, Margolcia88, Krakonka, macduska, kkisia, Simba, malgos741, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Hera,
chyba cos sie jednak zmieni. W koncu wiekszosc z nas jest na tej stronieTroche wiecej optymizmu
Dzien Dobry
Milego dniaBISCA, Aasiula, Margolcia88, Krakonka, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, ania.g, Simba, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyHej!
A ja po 10 dniach laby ale w stresieidę do pracy
No byłam juz w sobotę na dyżurze, ale dziś pewnie baby będą się wyścigowac w pytaniach. Plotkary! Nie cierpię! Nic im nie powiem!efcia, Margolcia88, Krakonka, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, ania.g, anna maria, malgos741, iwcia77, BISCA, Aasiula, Dziobak, Zofia8, Zofia8, Sabina, gosia7122, peppapig, caffe, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
M zawiózł dzisiaj Małgosię do żłobka, więc jest super.
Mam ochotę na pizzę - nie jest superJuż dość długo za mną chodzi
Zapalić to mam ochotę kilkadziesiąt razy dziennie od paru miesięcy. Ale luz. Prędzej się na pizzę złamięWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 07:52
ComeToMeBaby, kkisia, Simba, anna maria, iwcia77, BISCA, Aasiula, Zofia8, Zofia8, stara.krycha, Sabina, gosia7122, caffe, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
SolarPolar wrote:A co do cholery z Polarem , Parka, Mango. Widze ze pominelas. Musze strzelic focha.
Polarku nie fochaj już naprawilam
Dzien dobry poniedzialkowo, oby do piatkuSolarPolar, macduska, kkisia, anna maria, iwcia77, BISCA, Aasiula, Zofia8, stara.krycha, Magda*, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:A bo jej trzeba bylo dowalac? Zatlukla sie wlasnom piesciom!
Dzień dobry.
Melduje sie i ja , z wkurwem od samego rana .12jednostek insuliny na noc i co ??I kurNa cukier nie drgnie nic.
Musi być na poziomie 92 bo by nie przezył jakby spadł do normy
. Juz mi witki opadają czemu nie ma spadku poniżej tego cholernego 92!! Wkurw sięga zenitu!! Byle do 15tego niech mi tłumaczy z poslkiego na nasze o co kaman z tym.
efcia, kkisia, Simba, anna maria, iwcia77, Aasiula, stara.krycha, Sabina, Mega lubią tę wiadomość