35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyefcia wrote:ja już zrobiłam
wypisałam wszystkie na 10000 stronie
mam nadzieje ze nie zapomniałam o kimśBanda wariatek kochanych
efcia, kapturnica, Mega, Dziobak, Magda*, BISCA, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak jest!efcia wrote:10000 strona
wszystkie bedziemy mamami
Reni
Bisca
Aasiula
Mega
stara.krycha
Magdala
malgos741
Niuta
ComeToMeBaby
Zofia8
Krakonka
Kkisia
Macduska
Gretka
Sabina
Arwena
Parka
Margolcia 88
Mandragora
Luna 76
Bursztyn
efciaMega, efcia, ania.g, macduska, anna maria, BISCA, moremi, Margolcia88, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jesteście wspaniałe!
Naprawdę!
Wróciłam, fajne prasowanko było!
Młody przypomniał sobie, ze ma nieodrobione lekcje i własnie układam plan bitwy pod Grunwaldem.
Pierworodny wymęczony po zawodach, drużynowo nie zajęli miejsca na podium, ale dali z siebie wszystko a dzieć zadowolony, ze się odwazył wystartować!
Pobiegł z nosem zapchanym chusteczką higieniczną bo miał krwotok.
Jestem z niego taka dumna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 22:33
ania.g, Arwena, efcia, dorbie, anna maria, Dziobak, Iwone, BISCA, Mega, moremi, paszczakin, kkisia, stara.krycha, ComeToMeBaby, Simba, iwcia77, Sabina, beates, caffe lubią tę wiadomość
-
Macdu, gratulacje dla syna. Dzielny chłopak
Odmeldowuję się. Laba się skończyła, jutro szkoła na 8. Śpijcie dobrze.efcia, macduska, anna maria, Iwone, BISCA, Mega, moremi, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:Dziewczyny jesteście wspaniałe!
Naprawdę!
Młody przypomniał sobie, ze ma nieodrobione lekcje i własnie układam plan bitwy pod Grunwaldem.
Pierworodny wymęczony po zawodach, drużynowo nie zajęli miejsca na podium, ale dali z siebie wszystko a dzieć zadowolony, ze się odwazył wystartować!
Jestem z iego taka dumna!
zuch
macduska poczytaj o tej witaminie K , mojemu bratu lekarz przepisal i pomoglo
"Witamina K jest substancją chemiczną nazywaną także fitomenadionem, menadionen i menadiolem. Pełni wiele istotnych funkcji w organizmie, a do najważniejszych należą udział w homeostazie wapnia i wpływ na krzepliwość krwi. Można ją znaleźć w wielu owocach i warzywach, a także w produktach pochodzenia zwierzęcego."macduska, anna maria, moremi, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Dziewczyny jesteście wspaniałe!
Naprawdę!
Jestem z iego taka dumna!efcia, macduska, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyefcia wrote:zuch
macduska poczytaj o tej witaminie K , mojemu bratu lekarz przepisal i pomoglo
"Witamina K jest substancją chemiczną nazywaną także fitomenadionem, menadionen i menadiolem. Pełni wiele istotnych funkcji w organizmie, a do najważniejszych należą udział w homeostazie wapnia i wpływ na krzepliwość krwi. Można ją znaleźć w wielu owocach i warzywach, a także w produktach pochodzenia zwierzęcego."
Jutro pójdę do rodzinnego niech coś wymysli. Powiem o witaminie K, bo to chyba na recreptę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 22:32
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wieczor pozny jest ,bylo pieknie ,duzo slonca 26stp,gril urodzinowy (moj m ma jutro ),delikatne prasowanie ,nawet tesciowej dalam cos wyprasowac :-)niech ma u schylku zycia
Aasiula, macduska, efcia, Iwone, BISCA, Mega, moremi, kkisia, stara.krycha, ComeToMeBaby, ania.g, gretka, Simba, iwcia77, Sabina, beates, caffe lubią tę wiadomość