X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcak niestety musisz odnaleźć post na forum inaczej się nie da
    a szkoda, bo przewalić teraz kilka tysięcy stron ..
    ja po prostu wstawiam kropki u siebie

kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja przeczytalam ksiazke o pszennym brzuchu i postanowilam rzucic make. A to znaczy ze czekolade moge:-)

Niestety tkwi we mnie to samo przekonanie. Pavlova dozwolona nie? ;)

ComeToMeBaby, efcia, kkisia, SolarPolar, Magda* lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę czytać jeszcze 91 stron :-)

ComeToMeBaby, efcia, Simba, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale emocje
    ciekawe jak będzie u kkisi
    normalnie jakbym książkę czytała i czekała na zakończenie

ComeToMeBaby, efcia, Simba, Magdala, BISCA, kkisia, Aasiula, stara.krycha, gosia7122, caffe, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Super, ale nie napisała "ja się boję", tylko " czy wy się nie boicie?". Różnica jest. Teraz mam siedzieć i się pogrążać? A Ty? Nie boisz się zajść w ciążę? Po cholerę w ogóle się staramy?
    Właśnie forma wypowiedzi mnie tak wkurzyła. Ja nie chcę się bać. Idę stąd.
    <trzaskadrzwiami>

Co innego smok w jaskini, a co innego jak się go za wąsy wywleka.
    Na mnie też bardzo źle działa takie gadanie. To zupełnie tak, jak babie w ciązy opowiadać o koszmarnych porodach i innych podobnych rzeczach. Nienawidzę tego.

Simba, BISCA, efcia, kkisia, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Cześć
    Widze ze 10k pękło i świat (znaczy się wątek) nie zniknął :)
    Zosia <3 rozbiła pani bank fajnie ze i inne zaliczyły stronkę :) teraz trzeba dobić do 11k

Chyba moje cukry zaczęły się psuć :( wczoraj po misce sałaty z bagietka zibsczyksm 145 po 2h a dzis na czczo 96 :/ obserwuje sie dalej... Mam nadzieje ze to chwilowe ale chyba nie :( przed upałami wszystko było pięknie
    Moremi <3
    Nie znam babki która w ciazy nie powie "najważniejsze żeby było zdrowe " i to nie ma nic wspólnego z wiekiem
    Sprawdzaj Natka po godzinie ma byc max 120 nie po 2ch Po 2ch nas nie obowiazuje ;) No i fakt ten na czczo masz przekroczony :-/ Kurde jak jeszcze ze 2,3razy Ci sie tak zdarzy to gon zeby krzywa juz zrobic..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 12:18

efcia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Co innego smok w jaskini, a co innego jak się go za wąsy wywleka.
    Prawdziwa z ciebie Krakonka :-D

BISCA, Krakonka, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale emocje
    ciekawe jak będzie u kkisi
    normalnie jakbym książkę czytała i czekała na zakończenie
    Powiedziec kto zabil?

kapturnica, BISCA, Reni, efcia, kkisia, Aasiula, stara.krycha, paszczakin, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Anna Maria, siostrzeniec co lubi japońskie tereski mnie rozwalił. Znaczy jego upodobania. Hyhy. W tym kraju trochę małe szanse. I stadion X-lecia wyburzyli... Gdzie ma chłopak szukać, no gdzie? ;-)

A czy On nie mieszka w Niemczech?

Zofia8
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7cd03cdae9d.jpg
    Simba wrote:
    Powiedziec kto zabil?

BISCA, efcia, kapturnica, Simba, kkisia, Aasiula, stara.krycha, Bozia3, caffe, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sprawdzaj Natka po godzinie ma byc max 120 nie po 2ch Po 2ch nas nie obowiazuje ;) No i fakt ten na czczo masz przekroczony :-/ Kurde jak jeszcze ze 2,3razy Ci sie tak zdarzy to gon zeby krzywa juz zrobic..
    Sprawdziłam swoje notatki z 1 ciazy i wynika z tego ze chleb musze zmienić koniecznie i ograniczyć sie do kromki na posiłek. Skoro po 2h było tak wysoko to wyglada to niewesoło :/ zobaczymy co bedzie dzis

efcia, kapturnica, Sabina, brzemienna lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej wszystkie tu wyrzućmy monkę. Co tylko ja mam cierpieć :)
    Jedne się starają, to monka niezdrowa na jajka, inne w ciąży, to niezdrowa dla ciężarnych, a reszta urodziła i za wolno chudnie. A wyjątki niech się przyłączą w ramach solidarności bezmoncznej.

Od rana chce mi się spać. Niewiarygodnie. Kawę wypiłam, kardiamid z kofeiną wyssałam, redbula chlapnęłam, herbatkę z guaraną wciągnęłam. Z robotą nie drgnęłam, bo mi się oczy kleją. Ma tak któraś jeszcze? Mogę zwalić na pogodę czy gdzie indziej szukac problemu?

efcia lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olencja poczekaj nadrabiam zaległości w czytaniu, ale mam Ci coś do powiedzenia nt dzinów z WWy
    Ja leczę się na nfz i usg mam wtedy kiedy potrzeba

widzę, że obczaiłaś Starynkiewicza..ja tam też jestem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 12:50

Sabina lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Sprawdziłam swoje notatki z 1 ciazy i wynika z tego ze chleb musze zmienić koniecznie i ograniczyć sie do kromki na posiłek. Skoro po 2h było tak wysoko to wyglada to niewesoło :/ zobaczymy co bedzie dzis
    No niestety pieczywo to pierwszy stopien do sukcesuJa dzis przetestowalam biedronkowy żytki ten w malych kromeczkach i jak dla mnie idealny.Po jednej z kaszanka raptem 100 po godzinie..I tak jak piszesz po 2h mialas niestety dosc wysoki.Ciekawe ile bys miala po jednej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 12:52

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Olencja poczekaj nadrabiam zaległości w czytaniu, ale mam Ci coś do powiedzenia nt dzinów z WWy
    Ja leczę się na nfz i usg mam wtedy kiedy potrzeba

widzę, że obczaiłaś Starynkiewicza..ja tam też jestem
    Juz nieaktualnebo Olencja popełniła samobojstwo wątkowe XD

efcia, BISCA, Simba, Reni, kkisia, Aasiula, stara.krycha, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mnie też efcia pominęła... :( no ale ja już weteranka dzieciata - może to znak, że czas dać se siana? :)

Krakonka - fajnie, że jesteś, brakuje tu Ciebie...i ZOsia też...:)

Zocha - ja wierzę w afirmacje - to nie są czary mary - a po prostu nastrajanie organizmu na bycie w świecie już spełnionym. To działa. Jak ćwiczenia z koniem...coś w tm stylu, tylko co innego ćwiczysz...
    Jedna tylko uwaga - afirmuj w czasie teraźniejszym -potrzeba już spełniona. A więc lepiej by brzmiało - JESTEM MATKĄ - i taki stan utrwalasz...bo jeśli będziesz powtarzać, że chcesz nią być - to tak będzie - wciąż będziesz chciała nią być ...no takie myśli poranne mi się nasunęły....

Masz racje. Choc wg mnie powinno byc "BEDE MATKA :-)

Zofia8
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta wysłałam Ci zaproszenie , chce Ci zadać kilka pytań na priv , a nie chce tutaj dziewczyn zanudzać.

kapturnica lubi tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani czyta nasze wypracowania i wszystkie w skupieniu czekaja kto dostanie kose, kto nie zda do nastepnej klasy, kto wyleci z budy, a kto dostanie sloneczko.
    O! Mucha przeleciala...

efcia, kkisia, kapturnica, ania.g, Aasiula, BISCA, stara.krycha, Reni, paszczakin, Bozia3, gosia7122, caffe, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak ?

to czytam dalej, mam nadzieję, że będzie krew i inne fekalia
    kapturnica wrote:
    Juz nieaktualnebo Olencja popełniła samobojstwo wątkowe XD

efcia, kkisia, kapturnica, Aasiula, BISCA, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Czy Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz?
    Kurwa. Wkurzyłam się.

Kolejna podpucha :-)

Zofia8
‹‹ 9807 9808 9809 9810 9811 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ