35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Paszcak niestety musisz odnaleźć post na forum inaczej się nie da
a szkoda, bo przewalić teraz kilka tysięcy stron ..
ja po prostu wstawiam kropki u siebiekapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja przeczytalam ksiazke o pszennym brzuchu i postanowilam rzucic make. A to znaczy ze czekolade moge:-)
Niestety tkwi we mnie to samo przekonanie. Pavlova dozwolona nie?
ComeToMeBaby, efcia, kkisia, SolarPolar, Magda* lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ale emocje
ciekawe jak będzie u kkisi
normalnie jakbym książkę czytała i czekała na zakończenieComeToMeBaby, efcia, Simba, Magdala, BISCA, kkisia, Aasiula, stara.krycha, gosia7122, caffe, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Super, ale nie napisała "ja się boję", tylko " czy wy się nie boicie?". Różnica jest. Teraz mam siedzieć i się pogrążać? A Ty? Nie boisz się zajść w ciążę? Po cholerę w ogóle się staramy?
Właśnie forma wypowiedzi mnie tak wkurzyła. Ja nie chcę się bać. Idę stąd.
<trzaskadrzwiami>
Co innego smok w jaskini, a co innego jak się go za wąsy wywleka.
Na mnie też bardzo źle działa takie gadanie. To zupełnie tak, jak babie w ciązy opowiadać o koszmarnych porodach i innych podobnych rzeczach. Nienawidzę tego.
Simba, BISCA, efcia, kkisia, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Natka_79 wrote:Cześć
Widze ze 10k pękło i świat (znaczy się wątek) nie zniknął
Zosiarozbiła pani bank fajnie ze i inne zaliczyły stronkę
teraz trzeba dobić do 11k
Chyba moje cukry zaczęły się psućwczoraj po misce sałaty z bagietka zibsczyksm 145 po 2h a dzis na czczo 96
obserwuje sie dalej... Mam nadzieje ze to chwilowe ale chyba nie
przed upałami wszystko było pięknie
Moremi
Nie znam babki która w ciazy nie powie "najważniejsze żeby było zdrowe " i to nie ma nic wspólnego z wiekiemNo i fakt ten na czczo masz przekroczony
Kurde jak jeszcze ze 2,3razy Ci sie tak zdarzy to gon zeby krzywa juz zrobic..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 12:18
efcia lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Anna Maria, siostrzeniec co lubi japońskie tereski mnie rozwalił. Znaczy jego upodobania. Hyhy. W tym kraju trochę małe szanse. I stadion X-lecia wyburzyli... Gdzie ma chłopak szukać, no gdzie?
A czy On nie mieszka w Niemczech?
Zofia8
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7cd03cdae9d.jpg
Simba wrote:Powiedziec kto zabil?BISCA, efcia, kapturnica, Simba, kkisia, Aasiula, stara.krycha, Bozia3, caffe, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Sprawdzaj Natka po godzinie ma byc max 120 nie po 2ch Po 2ch nas nie obowiazuje
No i fakt ten na czczo masz przekroczony
Kurde jak jeszcze ze 2,3razy Ci sie tak zdarzy to gon zeby krzywa juz zrobic..
zobaczymy co bedzie dzis
efcia, kapturnica, Sabina, brzemienna lubią tę wiadomość
-
Najlepiej wszystkie tu wyrzućmy monkę. Co tylko ja mam cierpieć
Jedne się starają, to monka niezdrowa na jajka, inne w ciąży, to niezdrowa dla ciężarnych, a reszta urodziła i za wolno chudnie. A wyjątki niech się przyłączą w ramach solidarności bezmoncznej.
Od rana chce mi się spać. Niewiarygodnie. Kawę wypiłam, kardiamid z kofeiną wyssałam, redbula chlapnęłam, herbatkę z guaraną wciągnęłam. Z robotą nie drgnęłam, bo mi się oczy kleją. Ma tak któraś jeszcze? Mogę zwalić na pogodę czy gdzie indziej szukac problemu?efcia lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Olencja poczekaj nadrabiam zaległości w czytaniu, ale mam Ci coś do powiedzenia nt dzinów z WWy
Ja leczę się na nfz i usg mam wtedy kiedy potrzeba
widzę, że obczaiłaś Starynkiewicza..ja tam też jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 12:50
Sabina lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Sprawdziłam swoje notatki z 1 ciazy i wynika z tego ze chleb musze zmienić koniecznie i ograniczyć sie do kromki na posiłek. Skoro po 2h było tak wysoko to wyglada to niewesoło
zobaczymy co bedzie dzis
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 12:52
-
Reni wrote:Olencja poczekaj nadrabiam zaległości w czytaniu, ale mam Ci coś do powiedzenia nt dzinów z WWy
Ja leczę się na nfz i usg mam wtedy kiedy potrzeba
widzę, że obczaiłaś Starynkiewicza..ja tam też jestemefcia, BISCA, Simba, Reni, kkisia, Aasiula, stara.krycha, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mnie też efcia pominęła...
no ale ja już weteranka dzieciata - może to znak, że czas dać se siana?
Krakonka - fajnie, że jesteś, brakuje tu Ciebie...i ZOsia też...
Zocha - ja wierzę w afirmacje - to nie są czary mary - a po prostu nastrajanie organizmu na bycie w świecie już spełnionym. To działa. Jak ćwiczenia z koniem...coś w tm stylu, tylko co innego ćwiczysz...
Jedna tylko uwaga - afirmuj w czasie teraźniejszym -potrzeba już spełniona. A więc lepiej by brzmiało - JESTEM MATKĄ - i taki stan utrwalasz...bo jeśli będziesz powtarzać, że chcesz nią być - to tak będzie - wciąż będziesz chciała nią być ...no takie myśli poranne mi się nasunęły....
Masz racje. Choc wg mnie powinno byc "BEDE MATKA
Zofia8
-
Pani czyta nasze wypracowania i wszystkie w skupieniu czekaja kto dostanie kose, kto nie zda do nastepnej klasy, kto wyleci z budy, a kto dostanie sloneczko.
O! Mucha przeleciala...efcia, kkisia, kapturnica, ania.g, Aasiula, BISCA, stara.krycha, Reni, paszczakin, Bozia3, gosia7122, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
tak ?
to czytam dalej, mam nadzieję, że będzie krew i inne fekalia
kapturnica wrote:Juz nieaktualnebo Olencja popełniła samobojstwo wątkoweefcia, kkisia, kapturnica, Aasiula, BISCA, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość