35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Mnie bardziej zastanawia, co robiono na tej kanapie, ze ja prac trzeba?
a ostatnio zasikał ją syn koleżanki.
stara.krycha, kkisia, efcia, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyBISCA wrote:Aha ! a ja sie tak dziwie, ze wszedzie takie dlugie macierzeynskie, ale myslam, ze 80 % jak tutaj. 68% to troche malo ....
moremi, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Tego nie wiemy.. ksylitol boski jest..
to ode mnie calkowicie dietetyczna rolada bez waszej ulubionej "monki" i cukru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 17:15
stara.krycha, efcia, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam dzisiaj z Pierworodnym u pediatry.
Dał skierowanie do laryngologa...
Potrzebne mi jak drzwi w lesie.
I tak pójdę prywatnie bo na nfz za pół roku.
Orzekł, że badań nie trzeba żadnych.
Ogólnie wiem tyle ile przed wizytą.
Strata czasu.
W nocy krew mu leciała ze cztery razy, rano, i w szkole co godzina...
BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A, Bisca.. Ide wlasnie wszamac rosol.. Wpadniesz?
Jeeeeeeeeezu, litosci ! Cale szczescie, ze w piatek jade na rosol do taty, bo te prowokacje sa nie do zniesienia. A rosol u taty jest po prostu najsmaczniejszy na swiecie. Makaron wlasnej roboty oczywiscie. Chyba sobie suwak zaloze : " 4 dni do rosolu" hyhyhystara.krycha, paszczakin, gretka, macduska, kapturnica, efcia, kkisia, moremi, SolarPolar, Reni, Simba, caffe, Mega, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaszcza- świetne ciasto!!!
Simba- ja mam własnie nietoletancję laktozy- cukru mlecznego. Nie służą mi produkty z surowego, swieżego mleka. Przetworzone z reguły nie ma juz laktozy bo zeżrą ją bakterie.
Swieże mleko zwłaszcza gotowane działa na mnie mocno przeczyszczająco. Znaczy działało bo teraz w tym temacie coś mi się pomerdało.stara.krycha, kapturnica, efcia, kkisia, moremi, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Paszcza- świetne ciasto!!!
Simba- ja mam własnie nietoletancję laktozy- cukru mlecznego. Nie służą mi produkty z surowego, swieżego mleka. Przetworzone z reguły nie ma juz laktozy bo zeżrą ją bakterie.
Swieże mleko zwłaszcza gotowane działa na mnie mocno przeczyszczająco. Znaczy działało bo teraz w tym temacie coś mi się pomerdało.macduska, efcia, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Ryczec mi sie chce.
Zadzwonilam do laboratorium. Estradiol ponizej 5 (12-50).
W lutym byl 48 pg/ml (<266).
Zosia jeśli Cię tp pocieszy to niski estradiol jest lepszy do stymulacji.
Przynajmniej tak jest tu napisane.
http://www.forumginekologiczne.pl/artykul/nieplodnosc-kobieca-interpretacja-wynikow-badan-hormonalnych-czesc-4-estradiol-i-progesteron/1910.html
I pytałaś o leki do stymulacji. Ja miałam Fostimon.stara.krycha, BISCA, efcia, Zofia8, moremi, Magda*, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny