35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
witam sie
bo zdaje sie jeszcze nie zdazylam, gonie was i gonie ale kregoslup mi zastrajkowal i nie daje rady, pojadlam tabletek i mam nadieje ze lepiej bedzie....
Natka- nie wiem jakie leki bierzesz, ale ja tez mialam niemila niepodzianke i kurcze myslalam niby po czym???? ale poczytalam ulotki na tabsach wypelniacze typu sacharoza,maltrodreksyna....stara.krycha, Natka_79, moremi, efcia, kkisia, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
gretka -
macduska wrote:Zosia jeśli Cię tp pocieszy to niski estradiol jest lepszy do stymulacji.
Przynajmniej tak jest tu napisane.
http://www.forumginekologiczne.pl/artykul/nieplodnosc-kobieca-interpretacja-wynikow-badan-hormonalnych-czesc-4-estradiol-i-progesteron/1910.html
I pytałaś o leki do stymulacji. Ja miałam Fostimon. -
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Czyli sobie wyafirmowalam, ze matka nie bede. Szybko sie o tym przekonalam. Rzeczywiscie zadzialalo.
Mega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Niski ale nie ponizej normy niestety.Może to swiadczyc o niedoczynnosci jajnikow , czyli o ... O tym o czym tu nie piszemy bo jest zakaz..
Nie starsz ...
Naprawde, nie widzicie innych przyczyn ? Nie znam sie na hormonach, ale nie mozna tego jakos podrasowac ?
Musi dac sie cos zrobicstara.krycha, Bozia3, Zofia8, moremi, efcia, kkisia, macduska, Magda*, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:A jak Bozia??? Z takim estradiolem???
stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Zoska doczytalam ze obnizony poziom estradiolu moze byc tez poporonieniu..Pasuje bys sobie go powtorzyla czy to nie byl jednorazowy spadek
O ! to juz lepiej brzmi
Za jak dlugo powinna powtorzyc, szanowna Pani Doktor ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 17:39
stara.krycha, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Zosia, no choc, przytule i dam sliwke w czekoladzie. Afirmacje o kant dupy som, dwa cykle afirmowalam i trzeci juz do polowy mi zlecial. Cos na pewno wymyslisz.
stara.krycha, moremi, efcia, kkisia, Misiabella lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Zosia jeśli Cię tp pocieszy to niski estradiol jest lepszy do stymulacji.
Przynajmniej tak jest tu napisane.
http://www.forumginekologiczne.pl/artykul/nieplodnosc-kobieca-interpretacja-wynikow-badan-hormonalnych-czesc-4-estradiol-i-progesteron/1910.html
I pytałaś o leki do stymulacji. Ja miałam Fostimon.
"Poziomy niższe są lepsze do stymulacji. Podwyższone E2 może oznaczać obecność torbieli lub obniżoną rezerwę jajnikową".
Dzieki Wacia. Ale czy jest jakas granica ponizej ktorej nie podaja lekow do stymulacji???
Misiabella lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ale to nie spełnia się za miesiąc - wszystko się dzieje w swoim czasie...lub też nie - i z porażką też trzeba się pogodzić. Afirmacje bardzo pomagają (w psychice)- ale w cuda wianki nikt nie wierzy chyba...
BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:"Poziomy niższe są lepsze do stymulacji. Podwyższone E2 może oznaczać obecność torbieli lub obniżoną rezerwę jajnikową".
Dzieki Wacia. Ale czy jest jakas granica ponizej ktorej nie podaja lekow do stymulacji???stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Zoska doczytalam ze obnizony poziom estradiolu moze byc tez poporonieniu..Pasuje bys sobie go powtorzyla czy to nie byl jednorazowy spadek
Serio, czy nie chcesz mnie zalamywac? Podaj prosze gdzie to wyczytalas. Bo ja od razu zaczelam szukac "niski estradiol po poronieniu" ale nie znalazlam.
stara.krycha lubi tę wiadomość
Zofia8