35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Krycha zapomnialas o kobietach z pcos , ktore maja znacznie wieksza ilosc rezerwy jajnikowej..
-
stara.krycha wrote:Wzoru nie ma, musisz leciec cyklami, ale mozesz wyciagnac srednia. Przy cyklu 28 mam 13 owul na rok
Dokladnie, mi tak wlasnie wyszlo !
Mam 37 lat - 14 (w tym wieku pierwsza @) - ok 5-7 lat z pigulami to wychodzi jakies 18 lat owulacji x 13 = 234 wykorzystanych jejak. Z 400 zostaje 166 / na 13 cykli rocznie = 12.76 lat + moje 37 = 49.76
À le mysle, ze w jednym cyklu tracimy wiecej niz jedno jajko, wiec teoria do dupy chyba.stara.krycha, moremi, efcia, Zofia8, kkisia, ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Wzoru nie ma, musisz leciec cyklami, ale mozesz wyciagnac srednia. Przy cyklu 28 mam 13 owul na rok
stara.krycha, efcia, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dokladnie, mi tak wlasnie wyszlo !
Mam 37 lat - 14 (w tym wieku pierwsza @) - ok 5-7 lat z pigulami to wychodzi jakies 18 lat owulacji x 13 = 234 wykorzystanych jejak. Z 400 zostaje 166 / na 13 cykli rocznie = 12.76 lat + moje 37 = 49.76
À le mysle, ze w jednym cyklu tracimy wiecej niz jedno jajko, wiec teoria do dupy chyba.efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Nie wiem, jak to jest przy PCOS. Na biologii podano nam jedna liczbe dla wszystkich nowonarodzonych dziewczynek. Czy przy PCOS wiecej bedzie, moze tak, nie wiem.
My z PCOS mamy ich znacznie wiecej niz przecietna kobieta stad problemy z ich iloscia keidy przewaznie promuje sie jeden a przy pcos goni ich wiele..Przez to AMH jest znacznie podwyzszone w PCOS
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jest znacznie wiecej .To jest taki feler/ale i blogoslawienstwo tej choroby
My z PCOS mamy ich znacznie wiecej niz przecietna kobieta stad problemy z ich iloscia keidy przewaznie promuje sie jeden a przy pcos goni ich wiele..Przez to AMH jest znacznie podwyzszone w PCOS
-
paszczakin wrote:nie jestem jakos przekonana.. po pierwsze- mniejsza slodkosc (tylko z opisu, nie probowalam, nie widzialam tego tu), po drugie jest z kukurydzy.. a probowalas?
-
Wacia, a w Twoim przepisie to te galaretki co wrzucamy do masy budyniowej, to rozpuszczamy, czy takie sypkie wrzucamy?
macduska, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dokladnie, mi tak wlasnie wyszlo !
À le mysle, ze w jednym cyklu tracimy wiecej niz jedno jajko, wiec teoria do dupy chyba.kapturnica, BISCA, kkisia, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTylko sie tam nie nakrecajcie teraz tymi cyferkami! Tak mi sie kiedys nudzilo, to sobie liczylam, ile lat sie jeszcze moge poludzic. 10, niby duzo, ale w sumie myslalam, ze wiecej wyjdzie. Niemniej ciesze sie, ze szybko bede miala to za soba
kapturnica, BISCA, kkisia, efcia, macduska lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:A pamietalas o stymulacji IVF? Ile Ci wtedy za jeden cykl pobrali? Te musisz odliczyc przeciez
No tak, 8 na raz. À le to tylko raz. Zreszta, 8 jajek w ta czy w tamta. Moge sie mnozyc do 50-tki, wiec luz
Tylko, ze ja juz "sznurkow" nie mam. Co miesiac produkcja z gory sskazana na zaglade. Musi z tych moich 4 mrozakow wyjsc 2-jeczka albo 3-jeczkastara.krycha, kkisia, efcia, moremi, macduska, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Hheheh waryjotki .Sie scieszyly ,ze do smierci beda jajami strzelac na prawo i lewo
BISCA, kapturnica, kkisia, efcia, moremi, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość