35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ta pocie
heheheh
Dobrze, ze sama w buirze zostalam bo sie nie moge powstrzymac od smiechu. Mam glupawke
Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kapturnica, stara.krycha, kkisia, efcia, moremi, ania.g, malgos741, Simba, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Odstawiam pszenice bo mam brzuch pszeniczny bo psznica juz nie jest dawna pszenica tylko tworem genetykow tak jak niepsujace sie pomidory - maja gen żaby:-) .
Bulke orkiszowa czy chlebek zytni zjem choc teraz musze poprostu odstawic weglowodany i juz.
oj Polar, zeby to tylko pszenica i pomidory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 18:48
SolarPolar, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam nie wiem czy ten sposób liczenia jajek jest ok i czy antyki wstrzymuja utratę jajek, dojrzewanie tak, ale utrate nie. Na pewno jajek jest o wiele więcej bo kilkaset tysięcy i na pewno przy kazdym cyklu startuje ich mnóstwo kilkadziesiat i jedno dojrzewa (lub dwa - blizniaki itp) a reszta idzie na straty.
Tylko pewnie ten sposób liczenia był skrócony
Mi wyszło ,ze powinnam byc płodna do 52, bzdura, nie wierze przy moim niskim AMH. Bo antyki brałam przez ok 12 latefcia, moremi, SolarPolar, kkisia, Magdala, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:U mnie wychodzi ze mialam 452 ovulacje . Do owulacji przygotowuje sie u zdrowej kobiety ok 8 pecherzykow z czego jeden dojrzewa. Idac tym tropem od kilku lat nie mam ovulacji.
Z tego co wiem to ok 400 ovulacji srednio ma w swoim zyciu kobieta ale pecherzykow mamy kilka tysiecy.
tez mi sie wydawalo ze 400pęcherzyków to malo
Idac tym tropem owulle bede miala do 50ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:U mnie wychodzi ze mialam 452 ovulacje . Do owulacji przygotowuje sie u zdrowej kobiety ok 8 pecherzykow z czego jeden dojrzewa. Idac tym tropem od kilku lat nie mam ovulacji.
Z tego co wiem to ok 400 ovulacji srednio ma w swoim zyciu kobieta ale pecherzykow mamy kilka tysiecy.
To Ja po nic tyle liczylam ? Krycha !!!!!Dziobak, kkisia, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość