35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No niestety pieczywo to pierwszy stopien do sukcesuJa dzis przetestowalam biedronkowy żytki ten w malych kromeczkach i jak dla mnie idealny.Po jednej z kaszanka raptem 100 po godzinie..I tak jak piszesz po 2h mialas niestety dosc wysoki.Ciekawe ile bys miala po jednej.
A ja dziś na kolację zjadłam rybki - śledź po Gdańsku czyli w oleju i zagryzłam razowym z serkiem kozim. I teraz mi ble...efcia, moremi, ania.g, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Dziewczyny, w lipcu bedziemy w Polsce. W zwiazku z tym poszukuje najlepszego specjalisty od przypadkow podobnych do mojego. Pieniadze nie graja roli. Pojade i na drugi koniec Polski, gdyby trzeba bylo.
Prosze napiszcie na priv.
Z gory dziekujeefcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:U mnie wychodzi ze mialam 452 ovulacje . Do owulacji przygotowuje sie u zdrowej kobiety ok 8 pecherzykow z czego jeden dojrzewa. Idac tym tropem od kilku lat nie mam ovulacji.
Z tego co wiem to ok 400 ovulacji srednio ma w swoim zyciu kobieta ale pecherzykow mamy kilka tysiecy.
Tez cos mi sie kojarzy z biologii, ze tych pecherzykow przy urodzeniu jest kilka tysiecy, a 400 to raczej owulacji.
Pieke z bialek jagodziankowych pawlowa.Pieknie sie ubily.
efcia, moremi, macduska, Krakonka, BISCA, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
SolarPolar wrote:Odstawiam pszenice bo mam brzuch pszeniczny bo psznica juz nie jest dawna pszenica tylko tworem genetykow tak jak niepsujace sie pomidory - maja gen żaby:-) .
Bulke orkiszowa czy chlebek zytni zjem choc teraz musze poprostu odstawic weglowodany i juz.
Ostatnio przy zakupach szukam maki pszennej, zwyklej bez dodatkow. Nie wiem jak jest w Polsce, ale u nas w kazdej sa dodawane witaminy. Po co?Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Ostatnio przy zakupach szukam maki pszennej, zwyklej bez dodatkow. Nie wiem jak jest w Polsce, ale u nas w kazdej sa dodawane witaminy. Po co?
efcia, macduska, kapturnica, Magdala, iwcia77, kkisia, Simba, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:Magdalala jak sie udala impreza u slimakow ?
wrocilismy z basenu, ale bylo super ! upalna pogoda sie utrzymuje
magda*- gratuluje synka
Udala, udala, dziekuje. Piwo dostaly I kawe. Co bardziej niezaradne, nieumiejace sie chowac zostaly jednak z przyjecia wyproszone. Wynioslam je w reklamowce.
Na razie wiecej strat nie widze. Byc moze trzeba bedzie powtorzyc impreze. Tym razem podam wysokoprocentowe trunki ze sklepu ogrdniczego.efcia, BISCA, Dziobak, iwcia77, kkisia, ania.g, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:jak dodawane? po prostu chyba pisze jaki jest skład witaminowy mąki
BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny