35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Maka w stanie pelnoziarnistym ma witaminy, tylo oni najpierw je usuwaja w procesie chemicznym uzdatniania/wybielania/oczyszczania maki, a potem dodaja witaminy chemiczne.
Magdala, Krakonka, efcia, iwcia77, paszczakin, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Juz zglupialam zupelnie. Nastapil u mnie jak gdyby nawrot miesiaczki.
Po krwawieniu bylo plamienie, mniejsze plamienie, malutkie plamienie a nastepnie znowu wieksze plamienie I od dwoch dni rozkrecilo sie znowu. A dzis jest 13 dzien cyklu.
Ktos cos wie na ten temat?
Zeby bylo smieszniej, na paskach owulacyjnych pojawia sie druga kreska.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 22:45
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Juz zglupialam zupelnie. Nastapil u mnie jak gdyby nawrot miesiaczki.
Po krwawieniu bylo plamienie, mniejsze plamienie, malutkie plamienie a nastepnie znowu wieksze plamienie I od dwoch dni rozkrecilo sie znowu. A dzis jest 11 dzien cyklu.
Zeby bylo smieszniej, na paskach owulacyjnych pojawia sie druga kreska.Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Juz zglupialam zupelnie. Nastapil u mnie jak gdyby nawrot miesiaczki.
Po krwawieniu bylo plamienie, mniejsze plamienie, malutkie plamienie a nastepnie znowu wieksze plamienie I od dwoch dni rozkrecilo sie znowu. A dzis jest 11 dzien cyklu.
Zeby bylo smieszniej, na paskach owulacyjnych pojawia sie druga kreska.Magdala, efcia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Magdala wrote:Juz zglupialam zupelnie. Nastapil u mnie jak gdyby nawrot miesiaczki.
Po krwawieniu bylo plamienie, mniejsze plamienie, malutkie plamienie a nastepnie znowu wieksze plamienie I od dwoch dni rozkrecilo sie znowu. A dzis jest 13 dzien cyklu.
Zeby bylo smieszniej, na paskach owulacyjnych pojawia sie druga kreska.
A normalnie kiedy owulacje masz ? 13-14 ?efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Tak. Moje cycle sa zwykle 28 dniowe.
Hm, czyli wyglada na to, ze owulacja jest. Ale skad krew to nie wiem.... Trzeba by sie Polara albo Kapty zapytac ale poczekaj do jutra bo Kapta dzisiaj menopauzy diagnostykuje hihihiefcia, Magdala, Krakonka, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Zeby bylo smieszniej, na paskach owulacyjnych pojawia sie druga kreska.
no to moze plamienie owulacyjne ?
albo druga macica sie zapomniała ?Magdala lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:no to moze plamienie owulacyjne ?
albo druga macica sie zapomniała ?
Nigdy nie mialam takich dziwnych wyskokow.
To nie jest na pewno plamienie owulacyjne. To w ogole nie jes plamienie. Jasnoczerwona krew.
Przychodzi mi do glowy jeszcze fakt, ze biore aspiryne caly czas (lekarz zalecil) no jeszcze trwajace porzadki po poronieniu (to jest drugi cykl po).
Czuje sie skolowana.efcia, Krakonka lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Zmęczona się czuję. Dzisiaj padłam o 18 na godzinkę, a cały dzień wewnętrznie spałam. W środę/czwartek mam mieć info ostateczne o rozwiązaniu mojej sprawy. W środę ginka, 13dc i może pękanie. M akurat ma roboty wyjazdowe - wraca do domu, ale na krótko. A jeszcze muszę ovitrlle kupić jutro, najpóźniej pojutrze.
Dostałam dzisiaj jedną obiektywnie bardzo dobrą wieść i kilka mniejszych obiektywnie dobrych.
I jeszcze parę tygodni intensywnej roboty - to dobrze a zarazem stresująco. Koniec roku syna. Nie pamiętam już, kiedy się wyspałam, głęboko i nie budząc się co chwilę. I na to te bezowocne, jak do tej pory, starania. I obżarłam się truskawkami ze śmietaną. Pizzy nie zjadłam.
No zmęczona się czuję.
moremi, macduska, efcia, Dziobak, kkisia, ania.g, ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013