35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Nigdy nie mialam takich dziwnych wyskokow.
To nie jest na pewno plamienie owulacyjne. To w ogole nie jes plamienie. Jasnoczerwona krew.
Przychodzi mi do glowy jeszcze fakt, ze biore aspiryne caly czas (lekarz zalecil) no jeszcze trwajace porzadki po poronieniu (to jest drugi cykl po).
Czuje sie skolowana. -
Heretyczka wrote:ja mysle że to rozpierdolink pospolito hormonalny , bardzo częsta dolegliwość w wieku przedmenopuzalnym aczkolwiek dotyka równiez kobiet młodych po spozyciu żab
Tak! Tak! Ja jem mnostwo zab. Zabie udka, zabia zupe, nawet kanapki do pracy z zabami nosze. I do kawy przegryzam.
Uff. A juz sie balam.Heretyczka, Krakonka, iwcia77, efcia, moremi, Dziobak, kkisia, BISCA, Zofia8, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Wroce tylko na chwile do tego liczenia jaj. Bo mi tam z tego wyszlo w porzadku i tego sie bede trzymac. Mam jeszcze 10 lat na rozmnazanie. Tez Wam zycze po dyszce jeszcze i dobranoc!
stara.krycha, efcia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Ivo sie kapie
Ale jakis nie bardzo zadowolony.
slonce go bardzo razilo, bo odbijalo sie od wody i koloru basenuHeretyczka, Magdala, Dziobak, moremi, kkisia, BISCA, efcia, macduska, ComeToMeBaby, anna maria, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Twój wróg podczas miesiączki – kwas acetylosalicylowy!
Otóż okazuje się, że kwas acetylosalicylowy jest jedną z tych substancji, które, popularnie rzecz ujmując „rozrzedzają” naszą krew. Coś, co jest bardzo korzystne po zawałach czy w profilaktyce udarów mózgu niekoniecznie jest takie w czasie miesiączki. Mała ciekawostka: niektóre kobiety, mające bardzo skąpe miesiączki, na samym początku okresu stosują kwas acetylosalicylowy, aby doprowadzić swoją menstruację „do odpowiedniego poziomu”
Stosowanie kwasu acetylosalicylowego podczas okresu może doprowadzić nie tylko do nasilenia i przedłużenia krwawienia, ale u niektórych, szczególnie wrażliwych kobiet, również do krwotoków.
Podoba mi sie te info. Mam nadzieje, ze to to.moremi, SolarPolar, kkisia, BISCA, efcia, macduska, Zofia8, megan8 lubią tę wiadomość
iwcia77 wrote:zdziwiony dlaczego jest w takiej wielkiej wannie z taka zimna woda
slonce go bardzo razilo, bo odbijalo sie od wody i koloru basenu
A machal troche nogami, przemieszczal sie?iwcia77 lubi tę wiadomość
Magdala wrote:Twój wróg podczas miesiączki – kwas acetylosalicylowy!
Podoba mi sie te info. Mam nadzieje, ze to to.Magdala lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!