35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć!
Jak się zapisałam na prenatalne, to zaczęłam się bać jak wyjdą
Wcześniej bałam się o ciążę. I nowu sny pędzące... Ja gdzieś biegnę i się spieszę.
Też się balyscie przed prenatalnymi?
Na styczniowkach jedna dziewczyna ma tak jak było u mnie w lutym. Serce przestalo bic, a juz biło i krwiaki hamowaly rozwój zarodka.kapturnica, efcia, kkisia, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorbie
Bedzie dobrze. Niedawno sprawdzalas tego krwiaka i bylo ok. Spokojnie
Dzien dobry.
Przed chwila uswiadomolam sobie, ze mam wizyte kontrolna w czwartek a przeciez jade do Polski. Ale to blad babki z recepcji bo prosilam o wizyte na koniec przyszlego tygodnia. Szukala i szukala odpowiedniej daty i zaproponowala w koncu czwartek 13h 15, tylko ze wlasnie mnie olsnilo ze 11 to ten czwartek. Faken. Musze zadzwonic i zmienic. Grrrfkkisia, efcia, macduska, dorbie, ania.g, moremi, Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:nie widziałam jeszcze kozy noszacej wysokie obcasy
Albo na koturnach
Dzien dobry.kapturnica, efcia, kkisia, BISCA, moremi, Aasiula, Heretyczka, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-
Dzień bry.!! Studniowka u mnie!!
Stówa !stówencja! i odliczanie w tył czas zacząc!!.
Kurde tak spałam ,że nie obudziłam sie na ta przegryche paszczakowa w nocy i nie duzo by brakło bym przespała obudzenie młodego do szkoły.A dzis chce zaliczac niemiecki na 6
Klapa by była na chuja .
Dorbie ja tam znam ten strach przed prenatalnymi.Jak mierzył i badał to wszystko jeden i drugi to miałam drgawki w łydkach .Nie wspomne o palpitacjach serca..
Bedzie gitara, zobaczysz!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 07:31
stara.krycha, efcia, macduska, kkisia, Krakonka, Simba, ComeToMeBaby, dorbie, ania.g, paszczakin, BISCA, moremi, Aasiula, iwcia77, Magdala, gosia7122, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie
podczytuje Was od czasu do czasu ale przez ostatni miesiąc mam mały sajgonik
mam nadzieję, że u Was ok, pozdrawiam wszystkie KOBIETKIefcia, kkisia, Simba, ania.g, peppapig, moremi, Dziobak, Aasiula, gretka, iwcia77, Bozia3, Magdala, gosia7122, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
u nas szaro i deszczowo - tylko spać
a ja siedzę jak na szpilkach, corcia ma testy na prawko,oczywiscie nic sie nie uczyła poszła na żywioł
kkisia, Simba, Bliska 77, kapturnica, ComeToMeBaby, Dziobak, Aasiula, gretka, iwcia77, Magdala, gosia7122, Arwena, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaaaapsik!
Dzieńdobryniebardzo!
Zimno, wietrznie, alergicznie.
Zeby taka mała trawa doprowadzała człowieka do łez...
Aaaaaaapsik!
Miłego dnia babki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 08:02
kkisia, efcia, Simba, Bliska 77, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Aasiula, iwcia77, Magdala, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Bliska i dla ciebie pozdrowienia
Dorbie będzie dobrze, strach ma zawsze wielkie oczy
Iwo cudny jak zawsze
Kapta, ale ten czas zasuwa, teraz to juz z górki
Bisca pewnie ze bedzie ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 08:08
kkisia, Bliska 77, kapturnica, dorbie, ania.g, moremi, Aasiula, iwcia77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Cześć!
Jak się zapisałam na prenatalne, to zaczęłam się bać jak wyjdą
Wcześniej bałam się o ciążę. I nowu sny pędzące... Ja gdzieś biegnę i się spieszę.
Też się balyscie przed prenatalnymi?
Na styczniowkach jedna dziewczyna ma tak jak było u mnie w lutym. Serce przestalo bic, a juz biło i krwiaki hamowaly rozwój zarodka.
Dorbie, przez cały czas może się coś stać. Później też. I jeszcze później. Nie wkręcaj się. Nie czytaj za dużo i zbyt wnikliwie. Masz dobre wyniki, jesteś pod stałą kontrolą, wsłuchujesz się w siebie i wszystko jest ok.
Wiadomo, że przed prenatalnymi zawsze jest niepokój, ale będzie dobrze. Jesli będziesz miała wątpliwości, zrobisz sobie dodatkowe. Ale nie będzie takiej potrzeby.
Nie wiem czy wierzysz w takie rzeczy, ale ja w czasie ciązy znalazłam trochę nagrań z muzyką relaksacyjną dla ciężarnych. I z róznymi magiami, które mają pogłębić więźSpróbuj, może się wyciszysz. A muzyka dziecku zawsze dobrze zrobi
Bliska 77, dorbie, efcia, moremi, BISCA, kkisia, iwcia77, Magdala, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Dorbie, przez cały czas może się coś stać. Później też. I jeszcze później. Nie wkręcaj się. Nie czytaj za dużo i zbyt wnikliwie. Masz dobre wyniki, jesteś pod stałą kontrolą, wsłuchujesz się w siebie i wszystko jest ok.
Wiadomo, że przed prenatalnymi zawsze jest niepokój, ale będzie dobrze. Jesli będziesz miała wątpliwości, zrobisz sobie dodatkowe. Ale nie będzie takiej potrzeby.
Nie wiem czy wierzysz w takie rzeczy, ale ja w czasie ciązy znalazłam trochę nagrań z muzyką relaksacyjną dla ciężarnych. I z róznymi magiami, które mają pogłębić więźSpróbuj, może się wyciszysz. A muzyka dziecku zawsze dobrze zrobi
dorbie, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Kapta, ja chodze po ziemi i dobrze wiem, co to moze oznaczac. Ale trzymajmy sie tego, ze to PO PORONIENIU.
A w ogole: "JESTEM SZCZESLIWA MATKA. MAM SUPER ESTRADIOL"Zofia8, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Po dojechaniu do domu strzelilam sobie seryjke Chodakowskiej w ogrodzie i rozciaganie. A po wszystkim nagrodzilam sie Marsem... Bo jak to trening bez nagrody?
Dziobak lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Spałam dzisiaj na podłodze i wobec tego całkiem przyzwoicie mi się wstawałoCo prawda spałam tylko 4 godziny, ale za to bez budzenia.
Nie mam co zjeść na śniadanie, a nie chce mi się iść do sklepu. Może owsiankę ugotuję?
Ugotuję.ComeToMeBaby, dorbie, efcia, moremi, Dziobak, BISCA, kkisia, iwcia77, Magdala, gosia7122 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Magdala wrote:Udala, udala, dziekuje. Piwo dostaly I kawe. Co bardziej niezaradne, nieumiejace sie chowac zostaly jednak z przyjecia wyproszone. Wynioslam je w reklamowce.
Na razie wiecej strat nie widze. Byc moze trzeba bedzie powtorzyc impreze. Tym razem podam wysokoprocentowe trunki ze sklepu ogrdniczego.rozumiem, że się świetnie bawiłaś, nie wiadomo jak ślimaki
Magdala lubi tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Dzień dobry.
Spałam dzisiaj na podłodze i wobec tego całkiem przyzwoicie mi się wstawałoCo prawda spałam tylko 4 godziny, ale za to bez budzenia.
Nie mam co zjeść na śniadanie, a nie chce mi się iść do sklepu. Może owsiankę ugotuję?
Ugotuję.
P.s.gratuluję dobrych wieści.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 09:15
Krakonka lubi tę wiadomość