X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu wszystkie spia :)
    Wstawac szkoda dnia

efcia, Simba, paszczakin, Aasiula, gretka, iwcia77, Magdala, Arwena lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Bisca a jak u ciebie?
    oczyściło sie ?

Jestem w trakcie. Mysle, ze bedzie ok :-)

dorbie, efcia, macduska, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, Aasiula, gretka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Jak się zapisałam na prenatalne, to zaczęłam się bać jak wyjdą :-(
    Wcześniej bałam się o ciążę. I nowu sny pędzące... Ja gdzieś biegnę i się spieszę.
    Też się balyscie przed prenatalnymi?
    Na styczniowkach jedna dziewczyna ma tak jak było u mnie w lutym. Serce przestalo bic, a juz biło i krwiaki hamowaly rozwój zarodka. :-(

kapturnica, efcia, kkisia, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przypomniałam sobie, że idę dziś na badania i mam na czczo być. Ciężka sprawa. I oczywiście nie mam pojemnika na mocz

BISCA, efcia, macduska, kkisia, ComeToMeBaby, ania.g, moremi, Aasiula, gretka, iwcia77, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie <3
    Bedzie dobrze. Niedawno sprawdzalas tego krwiaka i bylo ok. Spokojnie :-)

Dzien dobry.

Przed chwila uswiadomolam sobie, ze mam wizyte kontrolna w czwartek a przeciez jade do Polski. Ale to blad babki z recepcji bo prosilam o wizyte na koniec przyszlego tygodnia. Szukala i szukala odpowiedniej daty i zaproponowala w koncu czwartek 13h 15, tylko ze wlasnie mnie olsnilo ze 11 to ten czwartek. Faken. Musze zadzwonic i zmienic. Grrrf

kkisia, efcia, macduska, dorbie, ania.g, moremi, Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie widziałam jeszcze kozy noszacej wysokie obcasy
    Ech, Hera, bo przeciez kozy non stop w balerinkach biegajom :-P Albo na koturnach
    Dzien dobry.

kapturnica, efcia, kkisia, BISCA, moremi, Aasiula, Heretyczka, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień bry.!! Studniowka u mnie!! :D
    Stówa !stówencja! i odliczanie w tył czas zacząc!!.
    Kurde tak spałam ,że nie obudziłam sie na ta przegryche paszczakowa w nocy i nie duzo by brakło bym przespała obudzenie młodego do szkoły XD .A dzis chce zaliczac niemiecki na 6 ;) Klapa by była na chuja .
    Dorbie ja tam znam ten strach przed prenatalnymi.Jak mierzył i badał to wszystko jeden i drugi to miałam drgawki w łydkach .Nie wspomne o palpitacjach serca..
    Bedzie gitara, zobaczysz!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 07:31

stara.krycha, efcia, macduska, kkisia, Krakonka, Simba, ComeToMeBaby, dorbie, ania.g, paszczakin, BISCA, moremi, Aasiula, iwcia77, Magdala, gosia7122, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstalam z bolem glowy. A jak mowilam doktorce, ze mam alergie na robote, to mi jakies smieszne przeziebienie wpisala. Nie wiem, isc do niej znowu?

efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    podczytuje Was od czasu do czasu ale przez ostatni miesiąc mam mały sajgonik
    mam nadzieję, że u Was ok, pozdrawiam wszystkie KOBIETKI

efcia, kkisia, Simba, ania.g, peppapig, moremi, Dziobak, Aasiula, gretka, iwcia77, Bozia3, Magdala, gosia7122, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• efcia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    u nas szaro i deszczowo - tylko spać

a ja siedzę jak na szpilkach, corcia ma testy na prawko,oczywiscie nic sie nie uczyła poszła na żywioł ;-)

kkisia, Simba, Bliska 77, kapturnica, ComeToMeBaby, Dziobak, Aasiula, gretka, iwcia77, Magdala, gosia7122, Arwena, beates lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaapsik!

Dzieńdobryniebardzo!

Zimno, wietrznie, alergicznie.
    Zeby taka mała trawa doprowadzała człowieka do łez... :-\

Aaaaaaapsik!

Miłego dnia babki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 08:02

kkisia, efcia, Simba, Bliska 77, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Aasiula, iwcia77, Magdala, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska i dla ciebie pozdrowienia :-)

Dorbie będzie dobrze, strach ma zawsze wielkie oczy

Iwo cudny jak zawsze :-)

Kapta, ale ten czas zasuwa, teraz to juz z górki :-)

Bisca pewnie ze bedzie ok :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 08:08

kkisia, Bliska 77, kapturnica, dorbie, ania.g, moremi, Aasiula, iwcia77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    no tak właśnie zajazyłam ze nie dodałam linka ;)

https://www.youtube.com/watch?v=gOYIcozkvA0
    Oj joj joj... Ale numer. Dzięki.

Magda* lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Cześć!
    Jak się zapisałam na prenatalne, to zaczęłam się bać jak wyjdą :-(
    Wcześniej bałam się o ciążę. I nowu sny pędzące... Ja gdzieś biegnę i się spieszę.
    Też się balyscie przed prenatalnymi?
    Na styczniowkach jedna dziewczyna ma tak jak było u mnie w lutym. Serce przestalo bic, a juz biło i krwiaki hamowaly rozwój zarodka. :-(

Dorbie, przez cały czas może się coś stać. Później też. I jeszcze później. Nie wkręcaj się. Nie czytaj za dużo i zbyt wnikliwie. Masz dobre wyniki, jesteś pod stałą kontrolą, wsłuchujesz się w siebie i wszystko jest ok.
    Wiadomo, że przed prenatalnymi zawsze jest niepokój, ale będzie dobrze. Jesli będziesz miała wątpliwości, zrobisz sobie dodatkowe. Ale nie będzie takiej potrzeby.
    Nie wiem czy wierzysz w takie rzeczy, ale ja w czasie ciązy znalazłam trochę nagrań z muzyką relaksacyjną dla ciężarnych. I z róznymi magiami, które mają pogłębić więź:) Spróbuj, może się wyciszysz. A muzyka dziecku zawsze dobrze zrobi :)

Bliska 77, dorbie, efcia, moremi, BISCA, kkisia, iwcia77, Magdala, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Dorbie, przez cały czas może się coś stać. Później też. I jeszcze później. Nie wkręcaj się. Nie czytaj za dużo i zbyt wnikliwie. Masz dobre wyniki, jesteś pod stałą kontrolą, wsłuchujesz się w siebie i wszystko jest ok.
    Wiadomo, że przed prenatalnymi zawsze jest niepokój, ale będzie dobrze. Jesli będziesz miała wątpliwości, zrobisz sobie dodatkowe. Ale nie będzie takiej potrzeby.
    Nie wiem czy wierzysz w takie rzeczy, ale ja w czasie ciązy znalazłam trochę nagrań z muzyką relaksacyjną dla ciężarnych. I z róznymi magiami, które mają pogłębić więź:) Spróbuj, może się wyciszysz. A muzyka dziecku zawsze dobrze zrobi :)
    bardzo mądre słowa

dorbie, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Kapta, ja chodze po ziemi i dobrze wiem, co to moze oznaczac. Ale trzymajmy sie tego, ze to PO PORONIENIU.
    A w ogole: "JESTEM SZCZESLIWA MATKA. MAM SUPER ESTRADIOL"
    No Zośka! Tak trzymaj <3

Zofia8, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Po dojechaniu do domu strzelilam sobie seryjke Chodakowskiej w ogrodzie i rozciaganie. A po wszystkim nagrodzilam sie Marsem... Bo jak to trening bez nagrody? ;)
    Hahaha właśnie ;-)

Dziobak lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Spałam dzisiaj na podłodze i wobec tego całkiem przyzwoicie mi się wstawało :) Co prawda spałam tylko 4 godziny, ale za to bez budzenia.
    Nie mam co zjeść na śniadanie, a nie chce mi się iść do sklepu. Może owsiankę ugotuję?

Ugotuję.

ComeToMeBaby, dorbie, efcia, moremi, Dziobak, BISCA, kkisia, iwcia77, Magdala, gosia7122 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Udala, udala, dziekuje. Piwo dostaly I kawe. Co bardziej niezaradne, nieumiejace sie chowac zostaly jednak z przyjecia wyproszone. Wynioslam je w reklamowce. :-)
    Na razie wiecej strat nie widze. Byc moze trzeba bedzie powtorzyc impreze. Tym razem podam wysokoprocentowe trunki ze sklepu ogrdniczego. ;-)
    Hahaha, super :-) rozumiem, że się świetnie bawiłaś, nie wiadomo jak ślimaki ;-)

Magdala lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Dzień dobry.
    Spałam dzisiaj na podłodze i wobec tego całkiem przyzwoicie mi się wstawało :) Co prawda spałam tylko 4 godziny, ale za to bez budzenia.
    Nie mam co zjeść na śniadanie, a nie chce mi się iść do sklepu. Może owsiankę ugotuję?

Ugotuję.
    Dlaczego spałaś na podłodze? Hmm?
    P.s.gratuluję dobrych wieści.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 09:15

Krakonka lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 9824 9825 9826 9827 9828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ