35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Sabinko co u ciebie?
Efcia dziękuję za wyciągnięcie nq listę życzeń
Malgosbuzior jak nie wiem
wpisałeś się za mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 10:31
ComeToMeBaby, peppapig, ania.g, Simba, moremi, macduska, BISCA, efcia, gretka, kkisia, iwcia77, caffe, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:o matko!!!!!!! gratuluję ogromnie!!!!!!! aż mi ciarki przeszły i pycho samo się śmieje
Pierwszą wizytę mam w piątek.
Simba, Bliska 77, moremi, Aasiula, BISCA, efcia, dorbie, gretka, kkisia, iwcia77, caffe, gosia7122, Arwena, Mega, Luna76 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
SolarPolar wrote:Takie bezpszenne sniadanie. Jak zyc?
Najlepiej ograniczyc i kupowac chleb dobrej jakosci, zamrazac i wyciagac tylko dwie, trzy kromki na caly dzien. Zamrozony chleb dyscyplinuje. Albo piec samemu, jak sie ma czas i checiania.g, moremi, efcia, Dziobak, gretka, kkisia, iwcia77, Bozia3, Magdala, caffe, SolarPolar, Arwena, Magda*, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Jesli chodzi o akcje pt. pszenica zla, maslo zle, mleko zle, mieso zle itp. to ja niestety jestem za spiskowa teoria dziejow - ktos ma w tym interes.
Reni, moremi, macduska, BISCA, efcia, kapturnica, Dziobak, kkisia, iwcia77, caffe, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:dziewczyny, czy znacie jakieś skuteczne sposoby na inhalowanie 11 miesięcznego niemowlaka???
Koleżanka opowiadała, że sadza przy nebulizatorze i kieruje uwagę tak, zeby buzia znajdowała się w oparach. Czymś tam te swojedzie dzieci zajmuje. I robiła to z dużo mniejszymi. Z takim dużym dzieciakiem powinno był łatwiej. Może w krzesełku do jedzenia? Zawsze to ogranicze trochę ruchy.
Bliska 77, moremi, efcia, peppapig, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
SolarPolar wrote:Na sniadanie marchewka, seler i ogorek z dipem czosnkowym na bazie jogurtu - to bylo straszne.
Współczuję.
Jeśli jesteś pieczywna, to pewnie będzie Ci na tyle brakowało, że w końcu wrócisz. Lepiej spróbuj tego chleba z samych ziaren, moze Ci podejdzie.
Dieta, która uwiera jest z góry skazana na niepowodzenie, bo w końcu się ją zarzuca. Trzeba dobrać sobie taką, która jest przyjemna. Jedzenie jest przyjemnością i jeśli się tej przyjemnosci pozbywa, to ciężko wytrwać. Może wystarczy, jak wyeliminujesz najbardziej kaloryczne rzeczy? Albo ograniczysz ilość? Albo zrobisz sobie kilka dni w tygodniu bez jakichś tam produktów, ale w pozostałe dni je będziesz jadła?
No chyba ze to z założenia krótkotrwała dieta, to wtedy obojętne. Wytrzymasz.
Sabina, moremi, efcia, Bozia3, Magdala, megan8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Simba wrote:Jesli chodzi o akcje pt. pszenica zla, maslo zle, mleko zle, mieso zle itp. to ja niestety jestem za spiskowa teoria dziejow - ktos ma w tym interes.
Ja wierzę, ze diety eliminujące któryś rodzaj jedzenia są złeNajgorzej jest przesadzać w którąś stronę.
A Ci z teoriami żywieniowymi zwykle mają interes - robią się sławni i wydają książki, na których czeszą kasę.
Rodzajów diet jest cała masa i nikt jeszcze nie udownił, ze któraś jest lepsza od od innej, a moda na jedzenie czegoś lub niejedzenie przychodzi falami.
Bliska 77, ComeToMeBaby, moremi, efcia, kapturnica, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Koleżanka opowiadała, że sadza przy nebulizatorze i kieruje uwagę tak, zeby buzia znajdowała się w oparach. Czymś tam te swojedzie dzieci zajmuje. I robiła to z dużo mniejszymi. Z takim dużym dzieciakiem powinno był łatwiej. Może w krzesełku do jedzenia? Zawsze to ogranicze trochę ruchy.
moremi, Krakonka, efcia, Dziobak, kkisia, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Ja wierzę, ze diety eliminujące któryś rodzaj jedzenia są złe
Najgorzej jest przesadzać w którąś stronę.
A Ci z teoriami żywieniowymi zwykle mają interes - robią się sławni i wydają książki, na których czeszą kasę.
Rodzajów diet jest cała masa i nikt jeszcze nie udownił, ze któraś jest lepsza od od innej, a moda na jedzenie czegoś lub niejedzenie przychodzi falami.macduska, Krakonka, efcia, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Mnie po kilku testach z dwiema kreskami też ciarki przeszły ale tylko przez chwilę
Pierwszą wizytę mam w piątek.
dużo zdrowia i szczęścia dla Was
Bliska 77, ania.g, macduska, Aasiula, efcia, kapturnica, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość