X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Takie bezpszenne sniadanie. Jak zyc?
    Aaaa... I tak dobrze, że wsuwasz jakieś śniadanie, bo ja często zapominam. No właśnie, czas na śniadanie.

moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Sabinko co u ciebie?
    Gonie Was i gonie, ale czasu za mało ciągle jestem z tyłu :-O :-O

Efcia dziękuję za wyciągnięcie nq listę życzeń <3
    Malgos <3 buzior jak nie wiem <3 wpisałeś się za mnie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 10:31

ComeToMeBaby, peppapig, ania.g, Simba, moremi, macduska, BISCA, efcia, gretka, kkisia, iwcia77, caffe, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Solar, całkiem niezłe to śniadanko

efcia lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jeszcze truskawki nie przeszły, kupiłam pół kilo,ale na obiad miśku to ten sosik czosnkowy z warzywami muszę mieć

Bliska 77, efcia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    o matko!!!!!!! gratuluję ogromnie!!!!!!! aż mi ciarki przeszły i pycho samo się śmieje :-) ;-)
    Mnie po kilku testach z dwiema kreskami też ciarki przeszły ale tylko przez chwilę :) Pierwszą wizytę mam w piątek.

Simba, Bliska 77, moremi, Aasiula, BISCA, efcia, dorbie, gretka, kkisia, iwcia77, caffe, gosia7122, Arwena, Mega, Luna76 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Takie bezpszenne sniadanie. Jak zyc?
    Bez chleba bedziesz nieszczesliwa, mowie Ci :)
    Najlepiej ograniczyc i kupowac chleb dobrej jakosci, zamrazac i wyciagac tylko dwie, trzy kromki na caly dzien. Zamrozony chleb dyscyplinuje. Albo piec samemu, jak sie ma czas i checi

ania.g, moremi, efcia, Dziobak, gretka, kkisia, iwcia77, Bozia3, Magdala, caffe, SolarPolar, Arwena, Magda*, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha dzien dobry :)

moremi, Aasiula, efcia, peppapig, kkisia, iwcia77, Magdala, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o akcje pt. pszenica zla, maslo zle, mleko zle, mieso zle itp. to ja niestety jestem za spiskowa teoria dziejow - ktos ma w tym interes.

Reni, moremi, macduska, BISCA, efcia, kapturnica, Dziobak, kkisia, iwcia77, caffe, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    dziewczyny, czy znacie jakieś skuteczne sposoby na inhalowanie 11 miesięcznego niemowlaka???

Koleżanka opowiadała, że sadza przy nebulizatorze i kieruje uwagę tak, zeby buzia znajdowała się w oparach. Czymś tam te swojedzie dzieci zajmuje. I robiła to z dużo mniejszymi. Z takim dużym dzieciakiem powinno był łatwiej. Może w krzesełku do jedzenia? Zawsze to ogranicze trochę ruchy.

Bliska 77, moremi, efcia, peppapig, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Na sniadanie marchewka, seler i ogorek z dipem czosnkowym na bazie jogurtu - to bylo straszne.

Współczuję.
    Jeśli jesteś pieczywna, to pewnie będzie Ci na tyle brakowało, że w końcu wrócisz. Lepiej spróbuj tego chleba z samych ziaren, moze Ci podejdzie.
    Dieta, która uwiera jest z góry skazana na niepowodzenie, bo w końcu się ją zarzuca. Trzeba dobrać sobie taką, która jest przyjemna. Jedzenie jest przyjemnością i jeśli się tej przyjemnosci pozbywa, to ciężko wytrwać. Może wystarczy, jak wyeliminujesz najbardziej kaloryczne rzeczy? Albo ograniczysz ilość? Albo zrobisz sobie kilka dni w tygodniu bez jakichś tam produktów, ale w pozostałe dni je będziesz jadła?
    No chyba ze to z założenia krótkotrwała dieta, to wtedy obojętne. Wytrzymasz.

Sabina, moremi, efcia, Bozia3, Magdala, megan8 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jesli chodzi o akcje pt. pszenica zla, maslo zle, mleko zle, mieso zle itp. to ja niestety jestem za spiskowa teoria dziejow - ktos ma w tym interes.

Ja wierzę, ze diety eliminujące któryś rodzaj jedzenia są złe :) Najgorzej jest przesadzać w którąś stronę.
    A Ci z teoriami żywieniowymi zwykle mają interes - robią się sławni i wydają książki, na których czeszą kasę.
    Rodzajów diet jest cała masa i nikt jeszcze nie udownił, ze któraś jest lepsza od od innej, a moda na jedzenie czegoś lub niejedzenie przychodzi falami.

Bliska 77, ComeToMeBaby, moremi, efcia, kapturnica, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Koleżanka opowiadała, że sadza przy nebulizatorze i kieruje uwagę tak, zeby buzia znajdowała się w oparach. Czymś tam te swojedzie dzieci zajmuje. I robiła to z dużo mniejszymi. Z takim dużym dzieciakiem powinno był łatwiej. Może w krzesełku do jedzenia? Zawsze to ogranicze trochę ruchy.
    dzięki, próbujemy już na wszystkie sposoby, co do wieku, to paradoksalnie łatwiej jest z dzieckiem kilku miesięczny,, bo jest mniej świadome, a takie prawie roczne, jeszcze z temperamentem to wyrywa sie na wszystkie strony itp

moremi, Krakonka, efcia, Dziobak, kkisia, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ja wierzę, ze diety eliminujące któryś rodzaj jedzenia są złe :) Najgorzej jest przesadzać w którąś stronę.
    A Ci z teoriami żywieniowymi zwykle mają interes - robią się sławni i wydają książki, na których czeszą kasę.
    Rodzajów diet jest cała masa i nikt jeszcze nie udownił, ze któraś jest lepsza od od innej, a moda na jedzenie czegoś lub niejedzenie przychodzi falami.
    otóż to!

macduska, Krakonka, efcia, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mnie po kilku testach z dwiema kreskami też ciarki przeszły ale tylko przez chwilę :) Pierwszą wizytę mam w piątek.
    Aniu <3 dużo zdrowia i szczęścia dla Was <3

Bliska 77, ania.g, macduska, Aasiula, efcia, kapturnica, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, powodzenia!!!!! który to tydzień?

ania.g, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Aniu <3 dużo zdrowia i szczęścia dla Was <3
    Sabinka, Tobie też <3

Sabina lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Ania, powodzenia!!!!! który to tydzień?
    Według bellybest 6+2 dziś.

Bliska 77, Sabina, BISCA, efcia, kapturnica, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Według bellybest 6+2 dziś.
    pięknie :-) ;-)

ania.g, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    pięknie :-) ;-)
    Zobaczymy co na to lekarz, oby tylko chciał prowadzić taką ciążę.

moremi, efcia, dorbie, kkisia, iwcia77, caffe, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Zobaczymy co na to lekarz, oby tylko chciał prowadzić taką ciążę.
    dlaczego miałby nie chcieć?? no i dlaczego "taką"????

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 9826 9827 9828 9829 9830 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ