Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Takie bezpszenne sniadanie. Jak zyc?
    Aaaa... I tak dobrze, że wsuwasz jakieś śniadanie, bo ja często zapominam. No właśnie, czas na śniadanie.

moremi, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Sabinko co u ciebie?
    Gonie Was i gonie, ale czasu za mało ciągle jestem z tyłu :-O :-O

Efcia dziękuję za wyciągnięcie nq listę życzeń <3
    Malgos <3 buzior jak nie wiem <3 wpisałeś się za mnie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 10:31

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, ania.g, Simba, moremi, nick nieaktualny, BISCA, efcia, gretka, nick nieaktualny, iwcia77, caffe, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Solar, całkiem niezłe to śniadanko

efcia lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jeszcze truskawki nie przeszły, kupiłam pół kilo,ale na obiad miśku to ten sosik czosnkowy z warzywami muszę mieć

Bliska 77, efcia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    o matko!!!!!!! gratuluję ogromnie!!!!!!! aż mi ciarki przeszły i pycho samo się śmieje :-) ;-)
    Mnie po kilku testach z dwiema kreskami też ciarki przeszły ale tylko przez chwilę :) Pierwszą wizytę mam w piątek.

Simba, Bliska 77, moremi, Aasiula, BISCA, efcia, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, iwcia77, caffe, gosia7122, nick nieaktualny, Mega, Luna76 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Takie bezpszenne sniadanie. Jak zyc?
    Bez chleba bedziesz nieszczesliwa, mowie Ci :)
    Najlepiej ograniczyc i kupowac chleb dobrej jakosci, zamrazac i wyciagac tylko dwie, trzy kromki na caly dzien. Zamrozony chleb dyscyplinuje. Albo piec samemu, jak sie ma czas i checi

ania.g, moremi, efcia, Dziobak, gretka, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3, Magdala, caffe, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha dzien dobry :)

moremi, Aasiula, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Magdala, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o akcje pt. pszenica zla, maslo zle, mleko zle, mieso zle itp. to ja niestety jestem za spiskowa teoria dziejow - ktos ma w tym interes.

Reni, moremi, nick nieaktualny, BISCA, efcia, kapturnica, Dziobak, nick nieaktualny, iwcia77, caffe, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    dziewczyny, czy znacie jakieś skuteczne sposoby na inhalowanie 11 miesięcznego niemowlaka???

Koleżanka opowiadała, że sadza przy nebulizatorze i kieruje uwagę tak, zeby buzia znajdowała się w oparach. Czymś tam te swojedzie dzieci zajmuje. I robiła to z dużo mniejszymi. Z takim dużym dzieciakiem powinno był łatwiej. Może w krzesełku do jedzenia? Zawsze to ogranicze trochę ruchy.

Bliska 77, moremi, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Na sniadanie marchewka, seler i ogorek z dipem czosnkowym na bazie jogurtu - to bylo straszne.

Współczuję.
    Jeśli jesteś pieczywna, to pewnie będzie Ci na tyle brakowało, że w końcu wrócisz. Lepiej spróbuj tego chleba z samych ziaren, moze Ci podejdzie.
    Dieta, która uwiera jest z góry skazana na niepowodzenie, bo w końcu się ją zarzuca. Trzeba dobrać sobie taką, która jest przyjemna. Jedzenie jest przyjemnością i jeśli się tej przyjemnosci pozbywa, to ciężko wytrwać. Może wystarczy, jak wyeliminujesz najbardziej kaloryczne rzeczy? Albo ograniczysz ilość? Albo zrobisz sobie kilka dni w tygodniu bez jakichś tam produktów, ale w pozostałe dni je będziesz jadła?
    No chyba ze to z założenia krótkotrwała dieta, to wtedy obojętne. Wytrzymasz.

nick nieaktualny, moremi, efcia, Bozia3, Magdala, megan8 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jesli chodzi o akcje pt. pszenica zla, maslo zle, mleko zle, mieso zle itp. to ja niestety jestem za spiskowa teoria dziejow - ktos ma w tym interes.

Ja wierzę, ze diety eliminujące któryś rodzaj jedzenia są złe :) Najgorzej jest przesadzać w którąś stronę.
    A Ci z teoriami żywieniowymi zwykle mają interes - robią się sławni i wydają książki, na których czeszą kasę.
    Rodzajów diet jest cała masa i nikt jeszcze nie udownił, ze któraś jest lepsza od od innej, a moda na jedzenie czegoś lub niejedzenie przychodzi falami.

Bliska 77, ComeToMeBaby, moremi, efcia, kapturnica, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Koleżanka opowiadała, że sadza przy nebulizatorze i kieruje uwagę tak, zeby buzia znajdowała się w oparach. Czymś tam te swojedzie dzieci zajmuje. I robiła to z dużo mniejszymi. Z takim dużym dzieciakiem powinno był łatwiej. Może w krzesełku do jedzenia? Zawsze to ogranicze trochę ruchy.
    dzięki, próbujemy już na wszystkie sposoby, co do wieku, to paradoksalnie łatwiej jest z dzieckiem kilku miesięczny,, bo jest mniej świadome, a takie prawie roczne, jeszcze z temperamentem to wyrywa sie na wszystkie strony itp

moremi, Krakonka, efcia, Dziobak, nick nieaktualny, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ja wierzę, ze diety eliminujące któryś rodzaj jedzenia są złe :) Najgorzej jest przesadzać w którąś stronę.
    A Ci z teoriami żywieniowymi zwykle mają interes - robią się sławni i wydają książki, na których czeszą kasę.
    Rodzajów diet jest cała masa i nikt jeszcze nie udownił, ze któraś jest lepsza od od innej, a moda na jedzenie czegoś lub niejedzenie przychodzi falami.
    otóż to!

nick nieaktualny, Krakonka, efcia, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mnie po kilku testach z dwiema kreskami też ciarki przeszły ale tylko przez chwilę :) Pierwszą wizytę mam w piątek.
    Aniu <3 dużo zdrowia i szczęścia dla Was <3

Bliska 77, ania.g, nick nieaktualny, Aasiula, efcia, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, powodzenia!!!!! który to tydzień?

ania.g, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Aniu <3 dużo zdrowia i szczęścia dla Was <3
    Sabinka, Tobie też <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Ania, powodzenia!!!!! który to tydzień?
    Według bellybest 6+2 dziś.

Bliska 77, nick nieaktualny, BISCA, efcia, kapturnica, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Według bellybest 6+2 dziś.
    pięknie :-) ;-)

ania.g, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    pięknie :-) ;-)
    Zobaczymy co na to lekarz, oby tylko chciał prowadzić taką ciążę.

moremi, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, caffe, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Zobaczymy co na to lekarz, oby tylko chciał prowadzić taką ciążę.
    dlaczego miałby nie chcieć?? no i dlaczego "taką"????

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 9826 9827 9828 9829 9830 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ