X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    dlaczego miałby nie chcieć?? no i dlaczego "taką"????
    W sensie że kolejna ciąża 7mc po trzeciej cesarce

moremi, Bliska 77, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie powinien mieć oporów, moja znajoma jest mamą 9letniej córki, po 4 latach starań urodziła przez cc we wrześniu córkę i uwaga, jest obecnie w 6mcu!!!!!!!!!
    śmieje się, że jak się odblokowała to na całego, lekarz nie robi problemu ale też nie ukrywa, że trzy miesięczna przerwa miedzy dwiema ciążami jest nie lada obciążeniem ale dla mamy

ania.g, Sabina, efcia, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, caffe, gosia7122, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jesli chodzi o akcje pt. pszenica zla, maslo zle, mleko zle, mieso zle itp. to ja niestety jestem za spiskowa teoria dziejow - ktos ma w tym interes.

Siostro moja rodzona!!! :-)

moremi, Simba, efcia, kapturnica, Sabina, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    nie powinien mieć oporów, moja znajoma jest mamą 9letniej córki, po 4 latach starań urodziła przez cc we wrześniu córkę i uwaga, jest obecnie w 6mcu!!!!!!!!!
    śmieje się, że jak się odblokowała to na całego, lekarz nie robi problemu ale też nie ukrywa, że trzy miesięczna przerwa miedzy dwiema ciążami jest nie lada obciążeniem ale dla mamy
    To jeszcze szybciej niż ja. No nic czekam na piątek :)

Bliska 77, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Dobrze Bliska, że się pojawiłaś. Miałyśmy listy gończe wysyłać ;-)
    Sabinka, za Tobą też już miały iść ;-) nie wiem jak te nieobecności usprawiedliwisz.

Peppa, a czy Twoje dziecko w awatarze siedzi tam z szopem? Ja tam szopa w kółku widzę :-)

Dorbie, chyba każda się niepokoiła przed prenatalnymi. Ja teraz boję się połówkowych.

Mój mąż wczoraj po rozmowie z kolegą doszedł do wniosku, że pójdzie do szkoły rodzenia na zajęcia dotyczące opieki nad dzieckiem. O to mi chodziło :-)

Bliska 77, Simba, Aasiula, Krakonka, ania.g, efcia, Reni, kapturnica, dorbie, Dziobak, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, Zofia8, Parka, iwcia77, Bozia3, Magdala, caffe, paszczakin, gosia7122, Arwena, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    To jeszcze szybciej niż ja. No nic czekam na piątek :)
    no, w zasadzie to mówi, że mają 100% skuteczności bo to był pierwszy raz po porodzie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 10:56

ania.g, efcia, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Siostro moja rodzona!!! :-)
    Trojaczki ;-)

Simba, efcia, kapturnica, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Sabinka, za Tobą też już miały iść ;-) nie wiem jak te nieobecności usprawiedliwisz.

Peppa, a czy Twoje dziecko w awatarze siedzi tam z szopem? Ja tam szopa w kółku widzę :-)

Dorbie, chyba każda się niepokoiła przed prenatalnymi. Ja teraz boję się połówkowych.

Mój mąż wczoraj po rozmowie z kolegą doszedł do wniosku, że pójdzie do szkoły rodzenia na zajęcia dotyczące opieki nad dzieckiem. O to mi chodziło :-)
    widzę, ze mąż to rozsądny człowiek :-)

moremi, efcia, macduska, ComeToMeBaby, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

To sie nazywa prawdziwy mężczyzna!!

moremi, efcia, macduska, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    W sensie że kolejna ciąża 7mc po trzeciej cesarce

Pewnie będziesz się musiała nastawić na wielkie oszczędności. Im później, tym większe. I pilnować żeby nie nosić itp. Dobrze jeść, dogadzać sobie, może wziąć opiekunkę na jakiś czas.
    Ale będzie dobrze :)

Bliska 77, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

hahahah ja tez tam widze szopa ,uff myslałam, ze zle ze mna :)

Dzien dobry :)

peppapig, efcia, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze tez czlowiek musial przezyc te 36 lat jako jedynak, zeby wreszcie dowiedziec sie ile ma wspanialego rodzenstwa :)

Wszystkiego najlepszego wszystkie Drogie Babki z okazji Dnia Przyjaciela <3

Aasiula, Bliska 77, efcia, kapturnica, moremi, Sabina, Dziobak, macduska, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, BISCA, Parka, iwcia77, Bozia3, Magdala, caffe, SolarPolar, paszczakin, gosia7122, Arwena, Mega, Iwone lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, z tymi listami gończymi to bym nie przesadzała, forumowym "popularsem" to ja nigdy nie byłam ;-)

ania.g, Simba, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:

Dzien dobry :)
    o matko z córką! Widzę szopa! Ha!ha!

Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Moremi, z tymi listami gończymi to bym nie przesadzała, forumowym "popularsem" to ja nigdy nie byłam ;-)
    Tak akurat!

efcia, Bliska 77, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:

i ja widze szopa ;-)

jednak sugestie dużo robią :-)

Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeeeee córcia zdała boing.gif

po pierwszym teście zadzwoniła ze nie zdala, zapisała sie na drugi godzine później
    ja przez ten czas sie wkurzałam ze poszła bez nauki, a tu dzwoni ze zdała ufff

Simba, Aasiula, kapturnica, dorbie, Bliska 77, moremi, Dziobak, ania.g, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, BISCA, peppapig, Zofia8, Parka, Krakonka, iwcia77, Magdala, caffe, gosia7122, Arwena, beates, Mega, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SORRY WSZĘDZIE MNIE PEŁNO O.o
    bry
    peppapig wrote:
    o matko z córką! Widzę szopa! Ha!ha!

Aasiula, Bliska 77, efcia, Simba, moremi, Dziobak, ania.g, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, peppapig, Parka, Krakonka, iwcia77, Magdala, gosia7122, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    jeeeee córcia zdała boing.gif

po pierwszym teście zadzwoniła ze nie zdala, zapisała sie na drugi godzine później
    ja przez ten czas sie wkurzałam ze poszła bez nauki, a tu dzwoni ze zdała ufff
    Gratulacje!
    Tak bardzo sie ucieszylam, ze chyba pojade po paczka do polskiego sklepu :) Jest okazja? Jest!

Aasiula, Bliska 77, efcia, moremi, macduska, kkisia, BISCA, Parka, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haa musze sie Wam pochwalic .Dieta cukrzycowa naprawde działa.W sumei mam niecałe 3kg na plusie :) Po dzisiejszym ważeniu niecałe 2tyg diety i 2kg mniej. Aż mi sie lepiej zrobiło i mogę dalej tak ciagnąć .Może urodze z niższa waga niż zaszłam XD :D

dorbie, Bliska 77, efcia, Simba, Luna76, Aasiula, moremi, Dziobak, ania.g, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, BISCA, Parka, peppapig, Krakonka, iwcia77, Bozia3, Magdala, SolarPolar, paszczakin, gosia7122, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 9827 9828 9829 9830 9831 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ