35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie powinien mieć oporów, moja znajoma jest mamą 9letniej córki, po 4 latach starań urodziła przez cc we wrześniu córkę i uwaga, jest obecnie w 6mcu!!!!!!!!!
śmieje się, że jak się odblokowała to na całego, lekarz nie robi problemu ale też nie ukrywa, że trzy miesięczna przerwa miedzy dwiema ciążami jest nie lada obciążeniem ale dla mamyania.g, Sabina, efcia, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, caffe, gosia7122, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jesli chodzi o akcje pt. pszenica zla, maslo zle, mleko zle, mieso zle itp. to ja niestety jestem za spiskowa teoria dziejow - ktos ma w tym interes.
Siostro moja rodzona!!!moremi, Simba, efcia, kapturnica, Sabina, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:nie powinien mieć oporów, moja znajoma jest mamą 9letniej córki, po 4 latach starań urodziła przez cc we wrześniu córkę i uwaga, jest obecnie w 6mcu!!!!!!!!!
śmieje się, że jak się odblokowała to na całego, lekarz nie robi problemu ale też nie ukrywa, że trzy miesięczna przerwa miedzy dwiema ciążami jest nie lada obciążeniem ale dla mamyBliska 77, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bry
Dobrze Bliska, że się pojawiłaś. Miałyśmy listy gończe wysyłać
Sabinka, za Tobą też już miały iśćnie wiem jak te nieobecności usprawiedliwisz.
Peppa, a czy Twoje dziecko w awatarze siedzi tam z szopem? Ja tam szopa w kółku widzę
Dorbie, chyba każda się niepokoiła przed prenatalnymi. Ja teraz boję się połówkowych.
Mój mąż wczoraj po rozmowie z kolegą doszedł do wniosku, że pójdzie do szkoły rodzenia na zajęcia dotyczące opieki nad dzieckiem. O to mi chodziłoBliska 77, Simba, Aasiula, Krakonka, ania.g, efcia, Reni, kapturnica, dorbie, Dziobak, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, Zofia8, Parka, iwcia77, Bozia3, Magdala, caffe, paszczakin, gosia7122, Arwena, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:To jeszcze szybciej niż ja. No nic czekam na piątek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 10:56
ania.g, efcia, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
Peppa, a czy Twoje dziecko w awatarze siedzi tam z szopem? Ja tam szopa w kółku widzę
Dorbie, chyba każda się niepokoiła przed prenatalnymi. Ja teraz boję się połówkowych.
Mój mąż wczoraj po rozmowie z kolegą doszedł do wniosku, że pójdzie do szkoły rodzenia na zajęcia dotyczące opieki nad dzieckiem. O to mi chodziłomoremi, efcia, macduska, ComeToMeBaby, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mój mąż wczoraj po rozmowie z kolegą doszedł do wniosku, że pójdzie do szkoły rodzenia na zajęcia dotyczące opieki nad dzieckiem. O to mi chodziłomoremi, efcia, macduska, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:W sensie że kolejna ciąża 7mc po trzeciej cesarce
Pewnie będziesz się musiała nastawić na wielkie oszczędności. Im później, tym większe. I pilnować żeby nie nosić itp. Dobrze jeść, dogadzać sobie, może wziąć opiekunkę na jakiś czas.
Ale będzie dobrze
Bliska 77, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Mój mąż wczoraj po rozmowie z kolegą doszedł do wniosku, że pójdzie do szkoły rodzenia na zajęcia dotyczące opieki nad dzieckiem. O to mi chodziło
Dzien dobrypeppapig, efcia, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Ze tez czlowiek musial przezyc te 36 lat jako jedynak, zeby wreszcie dowiedziec sie ile ma wspanialego rodzenstwa
Wszystkiego najlepszego wszystkie Drogie Babki z okazji Dnia PrzyjacielaAasiula, Bliska 77, efcia, kapturnica, moremi, Sabina, Dziobak, macduska, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, BISCA, Parka, iwcia77, Bozia3, Magdala, caffe, SolarPolar, paszczakin, gosia7122, Arwena, Mega, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeeeee córcia zdała
po pierwszym teście zadzwoniła ze nie zdala, zapisała sie na drugi godzine później
ja przez ten czas sie wkurzałam ze poszła bez nauki, a tu dzwoni ze zdała ufffSimba, Aasiula, kapturnica, dorbie, Bliska 77, moremi, Dziobak, ania.g, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, BISCA, peppapig, Zofia8, Parka, Krakonka, iwcia77, Magdala, caffe, gosia7122, Arwena, beates, Mega, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
SORRY WSZĘDZIE MNIE PEŁNO
bry
peppapig wrote:o matko z córką! Widzę szopa! Ha!ha!Aasiula, Bliska 77, efcia, Simba, moremi, Dziobak, ania.g, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, peppapig, Parka, Krakonka, iwcia77, Magdala, gosia7122, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:jeeeee córcia zdała
po pierwszym teście zadzwoniła ze nie zdala, zapisała sie na drugi godzine później
ja przez ten czas sie wkurzałam ze poszła bez nauki, a tu dzwoni ze zdała ufff
Tak bardzo sie ucieszylam, ze chyba pojade po paczka do polskiego sklepuJest okazja? Jest!
Aasiula, Bliska 77, efcia, moremi, macduska, kkisia, BISCA, Parka, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Haa musze sie Wam pochwalic .Dieta cukrzycowa naprawde działa.W sumei mam niecałe 3kg na plusie
Po dzisiejszym ważeniu niecałe 2tyg diety i 2kg mniej. Aż mi sie lepiej zrobiło i mogę dalej tak ciagnąć .Może urodze z niższa waga niż zaszłam
dorbie, Bliska 77, efcia, Simba, Luna76, Aasiula, moremi, Dziobak, ania.g, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, BISCA, Parka, peppapig, Krakonka, iwcia77, Bozia3, Magdala, SolarPolar, paszczakin, gosia7122, Arwena, Mega lubią tę wiadomość