35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Haa musze sie Wam pochwalic .Dieta cukrzycowa naprawde działa.W sumei mam niecałe 3kg na plusie
Po dzisiejszym ważeniu niecałe 2tyg diety i 2kg mniej. Aż mi sie lepiej zrobiło i mogę dalej tak ciagnąć .Może urodze z niższa waga niż zaszłam
kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:W ciąży z synem na dzien przed porodem miałam TYLKO 27 kg na plusie
.
ja w ciaży ze starszą miałam ok 7-8na plusie, z młodszą ok 8-9 ale przed ciażami sporo do zrzucenia i tak zostalo, euthyrox nadal 250 i dupaefcia, kapturnica, Simba, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:W ciąży z synem na dzien przed porodem miałam TYLKO 27 kg na plusie
.
dorbie, Bliska 77, efcia, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, Parka, macduska, Bozia3, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:W ciąży z synem na dzien przed porodem miałam TYLKO 27 kg na plusie
.
Ja miałam w obu tzn w każdej +13efcia, Luna76, Aasiula, moremi, Simba, Sabina, kkisia, iwcia77, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ze tez czlowiek musial przezyc te 36 lat jako jedynak, zeby wreszcie dowiedziec sie ile ma wspanialego rodzenstwa
Wszystkiego najlepszego wszystkie Drogie Babki z okazji Dnia Przyjaciela
a ja mam 5 rodzeństwa, kiedyś nie było mi do śmiechu, bo musiałam sie z nimi wszystkim dzielić, pilnować itp
ale teraz ... jestem szcześliwa ze ich tyle mam
a najfajniejsze jest to ze jestesmy wszyscy blisko siebie, za daleko sie nie rozgoniliśmyBliska 77, Aasiula, moremi, Simba, Sabina, kkisia, BISCA, peppapig, Krakonka, iwcia77, caffe, SolarPolar, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
ja tak z doskoku... od czasu do czasu zaglądam i coś wpiszę, żebyście o mnie nie zapomniały
efcia, Aasiula, moremi, Simba, ania.g, Sabina, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, peppapig, macduska, iwcia77, Magdala, caffe, gosia7122, Arwena, Magda*, megan8 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To wtedy bylas chyba na diecie cukrowej, a nie cukrzycowej
A duuupa rosła .W sumie 16miesiecy po urodzeniu zajelo mi zrzucenie tego wszystkiego
efcia, Aasiula, Simba, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Moremi, z tymi listami gończymi to bym nie przesadzała, forumowym "popularsem" to ja nigdy nie byłam
efcia, Bliska 77, Aasiula, Simba, Sabina, kkisia, BISCA, Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bliska 77 wrote:no muszę przyznać że wynik całkiem imponujący
ja w ciaży ze starszą miałam ok 7-8na plusie, z młodszą ok 8-9 ale przed ciażami sporo do zrzucenia i tak zostalo, euthyrox nadal 250 i dupa
ciekawe ile z trzecim przytyjesz
a planujesz jeszcze ?Bliska 77, Aasiula, Simba, kkisia, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:ciekawe ile z trzecim przytyjesz
a planujesz jeszcze ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 11:39
efcia, ania.g, Aasiula, moremi, Dziobak, kkisia, BISCA, iwcia77, caffe, SolarPolar, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:niestety nie planuję, gdyby warunki finansowe na to pozwoliły, nie czekałabym ale niestety, rzeczywistość weryfikuje nasze plany i marzenia, dobrze że jest dwójka
to prawda, ja sie cieszę ze mam chociaż To jedno
zdrówka dla twojej dwójkiBliska 77, Aasiula, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Koleżanka opowiadała, że sadza przy nebulizatorze i kieruje uwagę tak, zeby buzia znajdowała się w oparach. Czymś tam te swojedzie dzieci zajmuje. I robiła to z dużo mniejszymi. Z takim dużym dzieciakiem powinno był łatwiej. Może w krzesełku do jedzenia? Zawsze to ogranicze trochę ruchy.
Wspolczuje, ja ostatnio psikam Adasiowi sprajem z woda do nosa, bo ma katar. Histeria taka, ze malo sobie glowy nie ukrecil uciekajac z miejsca kazni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 11:46
efcia, Bliska 77, moremi, kkisia, iwcia77, Bozia3, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Gonie Was i gonie, ale czasu za mało ciągle jestem z tyłu
Efcia dziękuję za wyciągnięcie nq listę życzeń
Malgosbuzior jak nie wiem
wpisałeś się za mnie
Sabinko http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem która ostatnio pisała o niepsujących się pomidorach z genem żaby ale chyba nie prędko zjem pomidora bo co na niego patrzę to widzę żabę.
efcia, Bliska 77, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, BISCA, peppapig, Zofia8, iwcia77, Bozia3, Magdala, caffe, SolarPolar, gosia7122, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dziobak wrote:Ale jesli sa to sterydy, to trzeba bardzo uwazac na oczy. Wtedy tylko maska.
Wspolczuje, ja ostatnio psikam Adasiowi sprajem z woda do nosa, bo ma katar. Histeria taka, ze malo sobie glowy nie ukrecil uciekajac z miejsca kazni...Dziobak lubi tę wiadomość