35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja pierdzielę nieźle
ja tak chciałam z moją ciocią zrobić i zrobiłam
ona i jej dwie córki (z którymi mam kontakt) dostały zaproszenie
a reszta zawiadomienie
też się bałam, że mogą przyjechać wszyscy 25 osób
na szczęście trzeba było potwierdzić wcześniej
macduska wrote:Ale my tego wuja z żoną chcieliśmy zaprosić, tylko jego ośmiorga dzieci z rodzinami już nie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 14:22
ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, macduska, Bozia3, kkisia, BISCA, Sabina, moremi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no paru moich znajomych miało takie koperty
wierzyć się nie chce co?iwcia77, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ja miałam kopertę z życzeniami ale bez kasy wiec nie taka pusta
swoja droga dostaliśmy ja od kumpla i teraz w sierpniu sie żeni
zastanawiam sie co my mamy mu dać w prezencie, tym bardziej ze w zaproszeniu info ze młodzi preferują kasę
iwcia77, efcia, BISCA, Sabina, moremi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hahaha dobry jest ale jakby mi taki czepiec na głowę naciągnęli i kazali w koszulce pływać też byłabym zła
tak go odziałaś jakby u Was nie wiadomo jakie słońce byłoReni, efcia, kkisia, Simba, Dziobak, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ale my tego wuja z żoną chcieliśmy zaprosić, tylko jego ośmiorga dzieci z rodzinami już nie....
iwcia77, efcia, macduska, kkisia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ja miałam kopertę z życzeniami ale bez kasy wiec nie taka pusta
swoja droga dostaliśmy ja od kumpla i teraz w sierpniu sie żeni
zastanawiam sie co my mamy mu dać w prezencie, tym bardziej ze w zaproszeniu info ze młodzi preferują kasę
efcia, gretka, Natka_79, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hehehe no ja mam takie samo myślenie jak ty Reni. Ale biorę poprawkę na tą Małopolskę. Oni jakoś tak inaczej podchodzą do tematu. Jego mama też stwierdziła, ze lepiej przed.
Może najlepiej będzie wysłać przed, odczekać chwilę i zadzwonić z pytaniem czy dostali pocztę i zagaić rozmowę. ci co nie są zaproszeni to i tak się domyślają bo inni są zaproszeni i to już w styczniu wiedzieli a oni nic.
Grzecznie jest zaprosić na ślub. Po co zawiadamiać kogoś - kogo to obchodzi - jeśli tej osoby nie życzysz sobie - jako świadka swojego ślubu....to dopiero jest niegrzeczne....
Uważam, że powinno się zaprosić wszystkich, których chcesz powiadomić o tym zdarzeniu. Część osób dalszych - zwykle to znajomi z pracy, jacyś znajomi w ogóle- zaprasza się tylko na ślub. I wtedy wysyłasz zaproszenie na ślub. A do takiego zaproszenia dokładasz wkładkę z zaproszeniem na przyjęcie weselne - jeśli chcesz kogoś gościć na przyjęciu, Zawiadomieniem poczułabym się dotknięta - i wywaliłabym natychmiast do kosza....Krakonka, efcia, macduska, kapturnica, Simba, ania.g, BISCA, Dziobak, moremi, Arwena, beates, megan8 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Mi podczas krwawień i plamień właśnie z tego powodu kazali odstawić leki przeciwzakrzepowe - przede wszystkim acard - czysty kwas acetylosalicylowy. Bardzo prawdopodobne, że to własnie aspiryna jest głównym powodem krwawień. A właściwie dlaczego masz łykać aspirynę?
Mam lykac aby macica.byla dobrze ukrwiona bez skrzepow itp przygotowana na zarodka. Aspiryne lub acard. Lykam bo caly czas staram sie byc w gotowosci.
Dwoch lekarzy mi to zalecalo.
Witam. Komu za goraco to do mnie do mnie migusiem. Cos ok 15 stopni. Jak zyc??
efcia, anna maria, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
a ja wieczorem zostaje sama - bez chlopakow
od 20 do 23
- Alojz ma spotkanie ze znajomymi ze szkoly i chce zabrac Ivutka zeby sie pochwalic
..a niech bierze , odpoczne sobie
tym razem manikir se walne
co roku na naszym jasminie ptaki buduja gniazdochyba dobrze im u nas
czuja sie bezpieczne
efcia, anna maria, Bozia3, ComeToMeBaby, kkisia, Simba, BISCA, Dziobak, Sabina, moremi, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ło matko fjinta....
efcia, anna maria, iwcia77, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Tez przez cala ciaze lykalam aspiryne 100Magdala wrote:Mam lykac aby macica.byla dobrze ukrwiona bez skrzepow itp przygotowana na zarodka. Aspiryne lub acard. Lykam bo caly czas staram sie byc w gotowosci.
Dwoch lekarzy mi to zalecalo.
Witam. Komu za goraco to do mnie do mnie migusiem. Cos ok 15 stopni. Jak zyc??
Magdala, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Żartujesz? No to nie wiem, czy kwestia rejonu zamieszkania, ale ja bym w zyciu nie napisała, że chcę kasę. Nie napisałabym też, ze chcę maskotki czy wino zamiast kwiatków. I nie postawiłabym puszki na chore zwierzęta. Uważam, ze prezenty daje się z serca, a ślubne szczególnie, bo mają być na drogę życiową i ładunek emocjonalny jest ważny. Jakbym chciała wesprzeć dom dziecka czy azyl, to bym przekazała jakąś z kasę z dostanych.
Prawda, że miałam w głowie listę potrzebnych rzeczy i niektórzy najbliźsi (duchowo, niekoniecznie kwią) pytali, to im mowiłam konkretnie. Ale to tak w kręgu naprawdę bliskich przyjaciół.i nie raz sie z czymś takim spotkałam, bo kiedyś robiliśmy zaproszenia ślubne. Sama tez bym na to nie wpadła
dostałam w sumie i tak koperty, jeden komplet ręczników i górę kwiatów
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a napisaliście na zaproszeniu Rodzina Waciaków, czy Pani i Pani Waciakowie?
Pan i Pani Waciakowie.
Oni wtedy mieli blisko 80.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 14:36
efcia, iwcia77, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość