X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wszystko to popieprzone jest
    igzakli.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    aha, Kometa- my w gdansku rozrozniamy zaproszenia od zawiadomien :)
    no, czyli zgadza się. jest podział na północ i południe.

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdzielę nieźle
    ja tak chciałam z moją ciocią zrobić i zrobiłam
    ona i jej dwie córki (z którymi mam kontakt) dostały zaproszenie
    a reszta zawiadomienie
    też się bałam, że mogą przyjechać wszyscy 25 osób O.o
    na szczęście trzeba było potwierdzić wcześniej
    macduska wrote:
    Ale my tego wuja z żoną chcieliśmy zaprosić, tylko jego ośmiorga dzieci z rodzinami już nie.... ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 14:22

ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, macduska, Bozia3, kkisia, BISCA, Sabina, moremi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no paru moich znajomych miało takie koperty
    wierzyć się nie chce co?
    a może im kto powyjmował na zapleczu z tych kopert? jakiś niepowołany człek, cichaczem?

iwcia77, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam kopertę z życzeniami ale bez kasy wiec nie taka pusta :) swoja droga dostaliśmy ja od kumpla i teraz w sierpniu sie żeni ;) zastanawiam sie co my mamy mu dać w prezencie, tym bardziej ze w zaproszeniu info ze młodzi preferują kasę ;)

iwcia77, efcia, BISCA, Sabina, moremi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahaha dobry jest ale jakby mi taki czepiec na głowę naciągnęli i kazali w koszulce pływać też byłabym zła
    tak go odziałaś jakby u Was nie wiadomo jakie słońce było ;-)
    no normalnie chuj nie matka ze mnie ;D

Reni, efcia, kkisia, Simba, Dziobak, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ale my tego wuja z żoną chcieliśmy zaprosić, tylko jego ośmiorga dzieci z rodzinami już nie.... ;-)
    a napisaliście na zaproszeniu Rodzina Waciaków, czy Pani i Pani Waciakowie? :P

iwcia77, efcia, macduska, kkisia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    telefon już mam ale gierkę bym wzięła - lubię
    jaką masz?
    :P
    gra gitara.

Reni, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    zazdraszczam :-)
    u nas 12stopni, szaro, ponuro :/
    nie zazdraszczam :( wyslalabym ci troche promieni 2913.gif

efcia lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ja miałam kopertę z życzeniami ale bez kasy wiec nie taka pusta :) swoja droga dostaliśmy ja od kumpla i teraz w sierpniu sie żeni ;) zastanawiam sie co my mamy mu dać w prezencie, tym bardziej ze w zaproszeniu info ze młodzi preferują kasę ;)
    zrewanzujcie sie ;D

efcia, gretka, Natka_79, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hehehe no ja mam takie samo myślenie jak ty Reni. Ale biorę poprawkę na tą Małopolskę. Oni jakoś tak inaczej podchodzą do tematu. Jego mama też stwierdziła, ze lepiej przed.
    Może najlepiej będzie wysłać przed, odczekać chwilę i zadzwonić z pytaniem czy dostali pocztę i zagaić rozmowę. ci co nie są zaproszeni to i tak się domyślają bo inni są zaproszeni i to już w styczniu wiedzieli a oni nic.
    Ja uważam podobnie jak Bisca. I nie masz co znowu tak tą Małopolską rzucać - jak jakimiś ćwiokami...
    Grzecznie jest zaprosić na ślub. Po co zawiadamiać kogoś - kogo to obchodzi - jeśli tej osoby nie życzysz sobie - jako świadka swojego ślubu....to dopiero jest niegrzeczne....
    Uważam, że powinno się zaprosić wszystkich, których chcesz powiadomić o tym zdarzeniu. Część osób dalszych - zwykle to znajomi z pracy, jacyś znajomi w ogóle- zaprasza się tylko na ślub. I wtedy wysyłasz zaproszenie na ślub. A do takiego zaproszenia dokładasz wkładkę z zaproszeniem na przyjęcie weselne - jeśli chcesz kogoś gościć na przyjęciu, Zawiadomieniem poczułabym się dotknięta - i wywaliłabym natychmiast do kosza....

Krakonka, efcia, macduska, kapturnica, Simba, ania.g, BISCA, Dziobak, moremi, Arwena, beates, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Magdala Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Mi podczas krwawień i plamień właśnie z tego powodu kazali odstawić leki przeciwzakrzepowe - przede wszystkim acard - czysty kwas acetylosalicylowy. Bardzo prawdopodobne, że to własnie aspiryna jest głównym powodem krwawień. A właściwie dlaczego masz łykać aspirynę?

Mam lykac aby macica.byla dobrze ukrwiona bez skrzepow itp przygotowana na zarodka. Aspiryne lub acard. Lykam bo caly czas staram sie byc w gotowosci.
    Dwoch lekarzy mi to zalecalo.

Witam. Komu za goraco to do mnie do mnie migusiem. Cos ok 15 stopni. Jak zyc??
    ;-)

efcia, anna maria, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wieczorem zostaje sama - bez chlopakow :) od 20 do 23 :)- Alojz ma spotkanie ze znajomymi ze szkoly i chce zabrac Ivutka zeby sie pochwalic :-O ..a niech bierze , odpoczne sobie :) tym razem manikir se walne :)

co roku na naszym jasminie ptaki buduja gniazdo :) chyba dobrze im u nas :) czuja sie bezpieczne :)

efcia, anna maria, Bozia3, ComeToMeBaby, kkisia, Simba, BISCA, Dziobak, Sabina, moremi, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ło matko fjinta....
    Problem był tylko z noclegiem. Żarcia wystarczyło, miejsca też. Wesele w wiejskiej remizie ma swoje zalety. :-D

efcia, anna maria, iwcia77, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez przez cala ciaze lykalam aspiryne 100
    Magdala wrote:
    Mam lykac aby macica.byla dobrze ukrwiona bez skrzepow itp przygotowana na zarodka. Aspiryne lub acard. Lykam bo caly czas staram sie byc w gotowosci.
    Dwoch lekarzy mi to zalecalo.

Witam. Komu za goraco to do mnie do mnie migusiem. Cos ok 15 stopni. Jak zyc??
    ;-)

Magdala, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no paru moich znajomych miało takie koperty
    wierzyć się nie chce co?

Dlatego ja zawsze daję kasę razem z życzeniami.

efcia, anna maria, iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Żartujesz? No to nie wiem, czy kwestia rejonu zamieszkania, ale ja bym w zyciu nie napisała, że chcę kasę. Nie napisałabym też, ze chcę maskotki czy wino zamiast kwiatków. I nie postawiłabym puszki na chore zwierzęta. Uważam, ze prezenty daje się z serca, a ślubne szczególnie, bo mają być na drogę życiową i ładunek emocjonalny jest ważny. Jakbym chciała wesprzeć dom dziecka czy azyl, to bym przekazała jakąś z kasę z dostanych.
    Prawda, że miałam w głowie listę potrzebnych rzeczy i niektórzy najbliźsi (duchowo, niekoniecznie kwią) pytali, to im mowiłam konkretnie. Ale to tak w kręgu naprawdę bliskich przyjaciół.
    Serio, do tego jest to ujęte w piękny wierszyk ;) i nie raz sie z czymś takim spotkałam, bo kiedyś robiliśmy zaproszenia ślubne. Sama tez bym na to nie wpadła ;) dostałam w sumie i tak koperty, jeden komplet ręczników i górę kwiatów :)

moremi lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • efcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna ślicznie wyglądacie http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif

anna maria, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a napisaliście na zaproszeniu Rodzina Waciaków, czy Pani i Pani Waciakowie? :P

Pan i Pani Waciakowie.
    Oni wtedy mieli blisko 80.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 14:36

efcia, iwcia77, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki ,wstawilam bo Bozia nie widziala .
    efcia wrote:
    anna ślicznie wyglądacie http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif

efcia, iwcia77, Bozia3, kapturnica, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 9833 9834 9835 9836 9837 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ