35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
normalnie wyeksploatowałam się umysłowo. idę się zaprząc do jakiej fizycznej roboty. stanę chyba przy garach
potem głowę umyć, polecieć do księgowego, wrócić, obiad zrobić... a potem przyjedzie m i będzie się pakować na wyjazd...
no właśnie... przed hsg raczej nie wypada się bzykać?efcia, moremi, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Cześć dziewczyny byłam dzisiaj rano na wizycie u diabetologa, dostałam glukometr do mierzenia cukru 4 razy dziennie przez tydzień a wizyta trwała 2 godz -razem z inną ciężarna dostałam wykład porządny na temat mojego żywienia, które mam wprowadzić w życie. A i najepsze, że uczyli mnie obsługi glukometra i mój cukier godz po śniadaniu to 78. Mam nadzieję że w diagnostyce nie pochrzanili mi wyników, jak się okaże teraz że problemu u mnie nie ma.
-
Bliska 77 wrote:dziewczyny, czy znacie jakieś skuteczne sposoby na inhalowanie 11 miesięcznego niemowlaka???
poza tym jak dziecko placze to wdycha wiecej oparow , wiec niech ryczy
efcia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
nie ma drugiej kategorii
drugiej kategorii może być kotlet ..z psa zmielony z budą
ale nie obrażaj się okiej?BISCA wrote:Ok, to w tym wypadku, niestety zaliczam sie do tej drugiej kategori.BISCA, iwcia77, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
dziwne, że w dzisiejszych czasach trafiają się ludzie nie potrafiący czytać
chyba jest napisane w treści gdzie ktoś jest zapraszany
poza tym przecież po wysłaniu zaproszeń na koryto i tak się dzwoni potwierdzić czy ktoś będzie
ComeToMeBaby wrote:zrobimy to krótko przed ślubem i zadzwonimy. To pozwoli uniknąć wpadek oraz pozwoli na rozmowę z każdą z rodzin, to od razu pogratulować nam będą mogli i tyle. Wszystko jasne i mam nadzieję każdy zadowolony.moremi, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Moja jak próbowałam przyłozyc inhalator do nosa tak się wyrywała i darła że nie było szans . Stawiałam jej tylko nawilżacz ultradźwiękowy i dosyć mocno podkręcałam, wiem że to nie to samo, ale pomagało jej to oddychać.
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hyhyhy, na fejsie to ja mam różnych innych znajomycc, których niekoniecznie chciałabym powiadamiać bo mi się pół miasta zlizie
poza tym, jakoś tak- wolę osobiście, a nie tak publicznie...
BISCA, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no no, rozumiem.
dlatego jakby ktoś jednak przez pół Polski się do nas z Krakowa chciał wybrać jednak po otrzymaniu zawiadomienia to... lipa
musze wziąć poprawkę na Małopolskę.. eh... śmieję się z mamą, ze sobie wzięłam chłopa z innej planety to co się dziwięa ja jej na to, ze młody jest, zasymiluje się jeszcze
Kometa my 15 lat temu wysłaliśmy zaproszenie do brata mojej babci i jego żony. Przyjechał 15 osobowy bus...
Dodam, że wuj mieszkał w toruńskim nie w Małopolsce.
Więc różnie może być.ola_35, iwcia77, Krakonka, ComeToMeBaby, efcia, gretka, kapturnica, kkisia, Simba, BISCA, Sabina, moremi, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
no weź mnie więcej nie strasz
boże ale mi prolaktyna się podniosła!
http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/scary-smiley.gifBISCA wrote:Na Ciebie ? NeverComeToMeBaby, efcia, kkisia, BISCA, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:O to!to!
Oh Malediwy ..... Lzka mi sie w oku zakrecila
Jak jakims cudem (zupelnie nieprawdobodobnym) nie bede w ciazy w lutym to tam wrocimy. Mam nadziej,ze nie bede jednal "musiala" tam jechacale melediwow to juz tak
efcia, kkisia, Simba, ania.g, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dziwne, że w dzisiejszych czasach trafiają się ludzie nie potrafiący czytać
poza tym przecież po wysłaniu zaproszeń na koryto i tak się dzwoni potwierdzić czy ktoś będzie
Co ciekawe na przyjęciu zjawiło się parę osób, ktore nie potwierdziły przybycia. W drugą stronę też zadziałało - trzy osoby, które potwierdziły przybycie nie zjawiły się i nie poinformowały o tym.
Różnie bywa, ale faktycznie niektórzy nie kojarzą o co chodzi w zaproszeniach i zawiadomieniach.
Kometa, jezeli teściowa dzwoniła już do tych ludzi i uprzedziła o co chodzi, to nad czym się zastanawiasz? Ja bym wysłała.Reni, ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, kkisia, Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ale teraz ludzie liczą każdy grosz, więc normalne, że się wszystkich nie zaprasza
i dlatego, że wysłaliście zaproszeniaa wystarczyło zawiadomić
macduska wrote:Kometa my 15 lat temu wysłaliśmy zaproszenie do brata mojej babci i jego żony. Przyjechał 15 osobowy bus...
Więc różnie może być.efcia, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kometa my 15 lat temu wysłaliśmy zaproszenie do brata mojej babci i jego żony. Przyjechał 15 osobowy bus...
Więc różnie może być.
Dobre to musiało być :-)Co później z nimi jak stoły naszykowane! U nas takie rzeczy się nie zdarzają.Reni, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Ok, to w tym wypadku, niestety zaliczam sie do tej drugiej kategori.
W moim regionie coś takiego jak zawiadomienie o ślubie nie funkcjonuje wogóle.efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, kapturnica, kkisia, BISCA, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dziwne, że w dzisiejszych czasach trafiają się ludzie nie potrafiący czytać
to nie moja rodzina (jeszcze), nie znam ich aż tak bardzo. chyba zaufam instynktowi mojego mefcia, kapturnica, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość