35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Przed chwila przed moja firma jakis gowniarz napadl na babine, zerwal jej lancuszek z szyi (od jutra zdejmuje swoj), wyrwal torebke - na szczescie jeden z moich pracownikow rzucil sie w pogon za tym ciulem, wiec ja wyrzucil. Zadzwonilismy na policje, a policjanci powiedzieli ze nie przyjada, bo maja tylko jeden samochod, a musza miec co najmniej trzy, bo sa notorycznie atakowani i obrzucani kamieniami. Czy ja mieszkam w Kairze?
kapturnica, Reni, efcia, BISCA, iwcia77, Magdala, macduska, gretka, ComeToMeBaby, moremi, paszczakin, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Simba matko Twoje twixiaki niedlugo koncza juz pol roku....Pieknie!!
A Leon sie wyrywa do siedzenia, natomiast Max nawet jeszcze nie odkryl swoich stop. Ale chyba mu brzuch przeszkadzakapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, iwcia77, Magdala, gretka, Dziobak, SolarPolar, moremi, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Przed chwila przed moja firma jakis gowniarz napadl na babine, zerwal jej lancuszek z szyi (od jutra zdejmuje swoj), wyrwal torebke - na szczescie jeden z moich pracownikow rzucil sie w pogon za tym ciulem, wiec ja wyrzucil. Zadzwonilismy na policje, a policjanci powiedzieli ze nie przyjada, bo maja tylko jeden samochod, a musza miec co najmniej trzy, bo sa notorycznie atakowani i obrzucani kamieniami. Czy ja mieszkam w Kairze?
znaczy sie bojOm mendy ???
efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
ale dajesz w kopercie i chyba nie wypada od razu do niej zaglądać i przeliczać
ja miałam kuferek na kartki z życzeniami, kopertami itd
dopiero po weselu go rozpracowaliśmymacduska wrote:Dlatego ja zawsze daję kasę razem z życzeniami.efcia, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tez jestem w szoku
A Leon sie wyrywa do siedzenia, natomiast Max nawet jeszcze nie odkryl swoich stop. Ale chyba mu brzuch przeszkadzaSimba, kkisia, efcia, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale dajesz w kopercie i chyba nie wypada od razu do niej zaglądać i przeliczać
ja miałam kuferek na kartki z życzeniami, kopertami itd
dopiero po weselu go rozpracowaliśmyReni, efcia, brzemienna lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Czy jesli policja odmowi interwencji, ja moge odmowic placenia na nich podatkow?
Jestem naprawde za obcinaniem konczyn zlodziejom, oraz za ogolnie pojetymi torturami.efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
o to jak u nas na Warszawiaków i słoiki
tylko do której kategorii ja się zaliczam?Niby Warszawianka a wracam ze słoikami od rodziców
(mieszkają 2 ulice dalej)
Krakonka wrote:U nas, w Małopolsce jest na przykład dość silny podział na "Krakowiaków i Górali". Inna mentalność.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 15:33
Simba, kkisia, efcia, iwcia77, Dziobak, Magdala, moremi, Sabina, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:o to jak u nas na Warszawiaków i słoiki
tylko do której kategorii ja się zaliczam?Niby Warszawianka i wracam ze słoikami od rodziców
Bozia3, kkisia, Reni, efcia, iwcia77, gretka, Dziobak, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:o to jak u nas na Warszawiaków i słoiki
tylko do której kategorii ja się zaliczam?Niby Warszawianka i wracam ze słoikami od rodziców
Ale tak naprawde górale to już całkiem insza inszość .Ja ich nie ogarniam często
Wiec każdy tak naprawde sobie ejst
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 15:34
efcia, Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
brawo Ty
dostajesz gwiazdkę http://naforum.zapodaj.net/thumbs/faa532701c04.jpg za wiersza
3 będzie słoneczkokapturnica wrote:plastik is fanatastikBozia3, kapturnica, efcia, Simba, BISCA, kkisia, gretka, moremi, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Mam lykac aby macica.byla dobrze ukrwiona bez skrzepow itp przygotowana na zarodka. Aspiryne lub acard. Lykam bo caly czas staram sie byc w gotowosci.
Dwoch lekarzy mi to zalecalo.
Witam. Komu za goraco to do mnie do mnie migusiem. Cos ok 15 stopni. Jak zyc??
Bardzo ciekawe. Moze tez powinnam lykac de nastepnego transferu ? Myslicie, ze to dobry pomysl ?efcia, Simba, moremi lubią tę wiadomość