X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed chwila przed moja firma jakis gowniarz napadl na babine, zerwal jej lancuszek z szyi (od jutra zdejmuje swoj), wyrwal torebke - na szczescie jeden z moich pracownikow rzucil sie w pogon za tym ciulem, wiec ja wyrzucil. Zadzwonilismy na policje, a policjanci powiedzieli ze nie przyjada, bo maja tylko jeden samochod, a musza miec co najmniej trzy, bo sa notorycznie atakowani i obrzucani kamieniami. Czy ja mieszkam w Kairze? O.o

kapturnica, Reni, efcia, BISCA, iwcia77, Magdala, macduska, gretka, ComeToMeBaby, moremi, paszczakin, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Simba matko Twoje twixiaki niedlugo koncza juz pol roku....Pieknie!!
    Tez jestem w szoku :)
    A Leon sie wyrywa do siedzenia, natomiast Max nawet jeszcze nie odkryl swoich stop. Ale chyba mu brzuch przeszkadza ;)

kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, iwcia77, Magdala, gretka, Dziobak, SolarPolar, moremi, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Przed chwila przed moja firma jakis gowniarz napadl na babine, zerwal jej lancuszek z szyi (od jutra zdejmuje swoj), wyrwal torebke - na szczescie jeden z moich pracownikow rzucil sie w pogon za tym ciulem, wiec ja wyrzucil. Zadzwonilismy na policje, a policjanci powiedzieli ze nie przyjada, bo maja tylko jeden samochod, a musza miec co najmniej trzy, bo sa notorycznie atakowani i obrzucani kamieniami. Czy ja mieszkam w Kairze? O.o
    o.O znaczy sie bojOm mendy ???

efcia, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dajesz w kopercie i chyba nie wypada od razu do niej zaglądać i przeliczać
    ja miałam kuferek na kartki z życzeniami, kopertami itd
    dopiero po weselu go rozpracowaliśmy
    macduska wrote:
    Dlatego ja zawsze daję kasę razem z życzeniami.

efcia, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tez jestem w szoku :)
    A Leon sie wyrywa do siedzenia, natomiast Max nawet jeszcze nie odkryl swoich stop. Ale chyba mu brzuch przeszkadza ;)
    Kochane są . Ipatrz jeden i drugi tak samo karmione itd itp a jeden kluseczka a drugi nie . Moj faworyt =D

Simba, kkisia, efcia, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jesli policja odmowi interwencji, ja moge odmowic placenia na nich podatkow?
    Jestem naprawde za obcinaniem konczyn zlodziejom, oraz za ogolnie pojetymi torturami.

kapturnica, kkisia, Krakonka, iwcia77, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam kasę włożoną w do kartki z życzeniami ale nie podpisane były
    macduska wrote:
    Dlatego ja zawsze daję kasę razem z życzeniami.

efcia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale dajesz w kopercie i chyba nie wypada od razu do niej zaglądać i przeliczać
    ja miałam kuferek na kartki z życzeniami, kopertami itd
    dopiero po weselu go rozpracowaliśmy
    My tez po weselu wczesniej ani nie wypadalo ani nie było jak.Ale za czasu mojego ślubu akurat nie zdarzyło sie otrzymac pustej koperty.Wszystkie były podpisane od kogo są z życzeniami i czasem ażza duża wkładką pieniężna 8)

Reni, efcia, brzemienna lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czy jesli policja odmowi interwencji, ja moge odmowic placenia na nich podatkow?
    Jestem naprawde za obcinaniem konczyn zlodziejom, oraz za ogolnie pojetymi torturami.
    A myslalam ,ze tylkow Pl bagatelizuja niska szkodliwosc spoleczna heh

efcia, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to jak u nas na Warszawiaków i słoiki
    tylko do której kategorii ja się zaliczam? :-/ Niby Warszawianka a wracam ze słoikami od rodziców ;-) (mieszkają 2 ulice dalej)
    Krakonka wrote:
    U nas, w Małopolsce jest na przykład dość silny podział na "Krakowiaków i Górali". Inna mentalność.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 15:33

Simba, kkisia, efcia, iwcia77, Dziobak, Magdala, moremi, Sabina, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kochane są . Ipatrz jeden i drugi tak samo karmione itd itp a jeden kluseczka a drugi nie . Moj faworyt =D
    Bo Leon rosnie wzdluz ;)

kkisia, kapturnica, efcia, BISCA, iwcia77, moremi, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tylko do której kategorii ja się zaliczam? :-/ Niby Warszawianka i wracam ze słoikami od rodziców ;-) (mieszkają 2 ulice dalej)
    Ty jestes wekiem ;)

Bozia3, kkisia, Reni, efcia, iwcia77, gretka, Dziobak, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wszystko to popieprzone jest

Amen ! ;)

Reni, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tylko do której kategorii ja się zaliczam? :-/ Niby Warszawianka i wracam ze słoikami od rodziców ;-) (mieszkają 2 ulice dalej)
    No słoiki to te przyjezdne z innych rejonow a Ty chyba rodowita warszawka ?..Widzisz niby ja z małopolski i utożsamiaja nas z Krakowem ale pokutuje u nas powiedzenie ,że krakusie to centusie(chytrusy ).A jako ,że nowosądeckie to bardziej nam do goroli bo i u nas na magórze małastowskiej wypasaja barany i łowieczki 8) Ale tak naprawde górale to już całkiem insza inszość .Ja ich nie ogarniam często 8) Wiec każdy tak naprawde sobie ejst XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 15:34

efcia, Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bo Leon rosnie wzdluz ;)
    AAA to juz wiem dlaczego częśc wlochow jest szczuplych a inni grubasy.Jedni wciągają makarony na długosc a inni na szerokosc XD

Krakonka, iwcia77, gretka, Magdala, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie... stwierdzam żem plastik, bo przecież więcej używam pudełek plastikowych na żywność
    tak ajem plastik
    Simba wrote:
    Ty jestes wekiem ;)

efcia, Dziobak, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie... stwierdzam żem plastik, bo przecież więcej używam pudełek plastikowych na żywność
    tak ajem plastik
    plastik is fanatastik 8)

Reni, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brawo Ty
    dostajesz gwiazdkę http://naforum.zapodaj.net/thumbs/faa532701c04.jpg za wiersza
    3 będzie słoneczko
    kapturnica wrote:
    plastik is fanatastik 8)

Bozia3, kapturnica, efcia, Simba, BISCA, kkisia, gretka, moremi, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaaa...co by tu zjeść sobie..

• BISCA Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Mam lykac aby macica.byla dobrze ukrwiona bez skrzepow itp przygotowana na zarodka. Aspiryne lub acard. Lykam bo caly czas staram sie byc w gotowosci.
    Dwoch lekarzy mi to zalecalo.

Witam. Komu za goraco to do mnie do mnie migusiem. Cos ok 15 stopni. Jak zyc??
    ;-)

Bardzo ciekawe. Moze tez powinnam lykac de nastepnego transferu ? Myslicie, ze to dobry pomysl ?

efcia, Simba, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 9835 9836 9837 9838 9839 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ