35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO masz! Jak ja przyjechałam to wszystkie poszły!

Aaaaapsik!
U mnie się mówi czernice i dwór.
Lubelszczyzna to dla ludzi z centralnrej Polski prawie Ukraina.
Na obiad - botwinka z jajkiem i mielone kotkety. Mniam!
Zaraz zrobię ciasto z budyniem i truskawkami.
Jutro jadę na spływ kajakowy.
Aaaaapsik!
efcia, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, Simba, moremi, nick nieaktualny, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
ok, niech będzie więc tak, że zapamiętałam z tego że mnie jednak lubiszKrakonka wrote:Ja Ci wierzę
Nie oceniałam Ciebie, tylko wyraziłam swoje odczucia i przemyślenia. Wykasowałam, bo zabrzmiało to zbyt osobiście i było niepotrzebne. Słowo pisane odbiera się inaczej, niż mówione, więc czsem lepiej napisać mniej, nawet jeśli by się powiedziało więcej 
Zazdroszczę Ci trochę tego zamiszania ślubnego i tych emocji
Ja tego nie miałam - za pierwszym razem wszystko organizowali rodzice, a moja rola polegała na tym, żeby opanowac mdłości
A za drugi zdecydowałam szybko wypad do naszego wiejskiego urzędu i obiad, który sama zrobiłam. Nawet nie bylam ubrana wyjątkowo.
Ale jak już będę gotowa - urodzę, schudnę, opanuję nerwy, zrobię sobie kilka operacji plastycznych, to sobie urzadzę ślub
Z tym, albo innym mężem
I z uszytą na miarę sukienką 

z tymi przygotowaniami- nie wiem, tak się ma chyba za pierwszym razem. ja mam nadzieję ze to pierwszy i jedyny
no bo kto by brał ślub jakby już myślał o rozwodzie. chyba tylko ci co o zielonej karcie myślą
w każdym razie moja przyjaciółka po rozwodzie drugiego ślubu nie chciała. Właściwie poszła do ślubu na odczepnego. I wszystko na tym ślubie było na odczepnego. Może się tak ma, ze drugi / trzeci... to już nie to. Nie wiem i nie chciałabym tego testować
Krakonka lubi tę wiadomość
-
no bo chodzisz i kichasz i choroby albo alergie jakie roznosisz to ucieklymacduska wrote:O masz! Jak ja przyjechałam to wszystkie poszły!

Aaaaapsik!
U mnie się mówi czernice i dwór.
Lubelszczyzna to dla ludzi z centralnrej Polski prawie Ukraina.
Na obiad - botwinka z jajkiem i mielone kotkety. Mniam!
Zaraz zrobię ciasto z budyniem i truskawkami.
Jutro jadę na spływ kajakowy.
Aaaaapsik!
anna maria, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Mialo sie kiedys wlosy do ramion ,moze nie kasztanowe ale bylyReni wrote:Ja myślałam, że AMaria ma włosy kasztanowe do ramion, takie ponure a tu proszę sama radość

nie wiem dlaczego
nie moge miec ciemnych bo wygladam jak wlasna matka
efcia, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, Simba, ania.g, moremi, Bozia3, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chwalenie sie nastapi : Helka od 2 tyg robi kupe na nocnik
nawet wola -eeee i czerwienieje -
nick nieaktualny, efcia, iwcia77, Dziobak, ola_35, nick nieaktualny, Krakonka, Simba, Magdala, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, Zofia8, malgos741, Mega, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kupiłam sobie termometra do pieczenia. w założeniu do dziczyzny. sprawdził się. teraz z lubością oddaję się dziabaniu kuraka na patelni
drogie bravo- powinnam iść na terapię?
iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nie- to normalne jak sie ma nowa zabawkeComeToMeBaby wrote:kupiłam sobie termometra do pieczenia. w założeniu do dziczyzny. sprawdził się. teraz z lubością oddaję się dziabaniu kuraka na patelni
drogie bravo- powinnam iść na terapię? 
moj robocik tez ciagle na placu zabaw sie ze mna bawi
ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

juz kupa do nocnika??? ale ci zazdroszcze ! niedlugo bedzie z wc korzystala