35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO masz! Jak ja przyjechałam to wszystkie poszły!
Aaaaapsik!
U mnie się mówi czernice i dwór.
Lubelszczyzna to dla ludzi z centralnrej Polski prawie Ukraina.
Na obiad - botwinka z jajkiem i mielone kotkety. Mniam!
Zaraz zrobię ciasto z budyniem i truskawkami.
Jutro jadę na spływ kajakowy.
Aaaaapsik!efcia, kapturnica, iwcia77, kkisia, Simba, moremi, Sabina, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Ja Ci wierzę
Nie oceniałam Ciebie, tylko wyraziłam swoje odczucia i przemyślenia. Wykasowałam, bo zabrzmiało to zbyt osobiście i było niepotrzebne. Słowo pisane odbiera się inaczej, niż mówione, więc czsem lepiej napisać mniej, nawet jeśli by się powiedziało więcej
Zazdroszczę Ci trochę tego zamiszania ślubnego i tych emocjiJa tego nie miałam - za pierwszym razem wszystko organizowali rodzice, a moja rola polegała na tym, żeby opanowac mdłości
A za drugi zdecydowałam szybko wypad do naszego wiejskiego urzędu i obiad, który sama zrobiłam. Nawet nie bylam ubrana wyjątkowo.
Ale jak już będę gotowa - urodzę, schudnę, opanuję nerwy, zrobię sobie kilka operacji plastycznych, to sobie urzadzę ślubZ tym, albo innym mężem
I z uszytą na miarę sukienką
z tymi przygotowaniami- nie wiem, tak się ma chyba za pierwszym razem. ja mam nadzieję ze to pierwszy i jedynyno bo kto by brał ślub jakby już myślał o rozwodzie. chyba tylko ci co o zielonej karcie myślą
w każdym razie moja przyjaciółka po rozwodzie drugiego ślubu nie chciała. Właściwie poszła do ślubu na odczepnego. I wszystko na tym ślubie było na odczepnego. Może się tak ma, ze drugi / trzeci... to już nie to. Nie wiem i nie chciałabym tego testować
Krakonka lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:O masz! Jak ja przyjechałam to wszystkie poszły!
Aaaaapsik!
U mnie się mówi czernice i dwór.
Lubelszczyzna to dla ludzi z centralnrej Polski prawie Ukraina.
Na obiad - botwinka z jajkiem i mielone kotkety. Mniam!
Zaraz zrobię ciasto z budyniem i truskawkami.
Jutro jadę na spływ kajakowy.
Aaaaapsik!anna maria, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ja myślałam, że AMaria ma włosy kasztanowe do ramion, takie ponure a tu proszę sama radość
nie wiem dlaczegonie moge miec ciemnych bo wygladam jak wlasna matka
efcia, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Simba, ania.g, moremi, Bozia3, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chwalenie sie nastapi : Helka od 2 tyg robi kupe na nocnik
nawet wola -eeee i czerwienieje -
macduska, efcia, iwcia77, Dziobak, ola_35, kkisia, Krakonka, Simba, Magdala, moremi, Sabina, Bozia3, Arwena, Zofia8, malgos741, Mega, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kupiłam sobie termometra do pieczenia. w założeniu do dziczyzny. sprawdził się. teraz z lubością oddaję się dziabaniu kuraka na patelni
drogie bravo- powinnam iść na terapię?
iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:kupiłam sobie termometra do pieczenia. w założeniu do dziczyzny. sprawdził się. teraz z lubością oddaję się dziabaniu kuraka na patelni
drogie bravo- powinnam iść na terapię?
moj robocik tez ciagle na placu zabaw sie ze mna bawi
ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość